Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Automaat voor in wachtzaal: Ontvang snel meerdere gratis offertesAutomaat voor in wachtzaal-coca-cola automaat

Ontvang nu meerdere offertes: Coca-Cola automaatOfferte aanvragen-coca-cola automaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een notarisenkantoor in Antwerpen
Op dit moment hebben we een lokale brouwer die de drank komt leveren. We zouden graag willen nakijken of we naast deze brouwer ook voordelig zou zijn een automaat te plaatsen voor de klanten. Graag een vrijblijvende offerte.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Malle
We hebben op dit moment nog geen drankautomaat voor onze arbeiders. Daarom dat we nu deze aanvraag doen om te kijken hoeveel het zou kosten om dergelijke automaat in de fabriek te zetten. We hebben een 22-tal medewerkers daar.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Cola automaat voor een sportbedrijf in Vichte
Wij organiseren geregeld sportactiviteiten op locatie in Zwevegem. We zouden hier in de kleedkamers een automaat willen plaatsen voor de klanten die een drankje wensen. Wij zijn vooral de 6 maanden van de zomer en lente actief. In de andere maanden zal er minde gebruik worden gemaakt van de automaat.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor een garage in Oudenaarde
We zouden deze drankautomaat in de wachtkamer willen plaatsen zodat onze klanten een drankje kunnen nemen indien zij dit wensen. Voor het personeel maken we gebruik van een lokale brouwer.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bandencentrale in Herenthout
Momenteel maken we gebruik van een ijskastsysteem. Dit is echter moeilijk te controleren en daarom denken we eraan om een automaat in de werkplaats te zetten. Volgend jaar gaan we ook over op de vernieuwing van onze wachtzaal. Eventueel zouden we ook daar een automaat willen plaatsen.

Automaat voor in wachtzaal

Welke opties heb ik bij de keuze van een Coca-Cola automaat?

Een coca cola automaat kopen of huren kan je op verschillende manieren doen. De werking van zo'n machine kent iedereen wel. Een mens heeft al eens nood aan een pauze en een verfrissend blikje cola, fanta of sprite kan dan veel deugd doen. Je steekt dan gewoon een euro of twee in de automaat en geniet snel van een heerlijk blikje cola.

Een drankautomaat zorgt ervoor dat frisdrank altijd en overal bereikbaar is. Bovendien kan je in de automaat ook altijd ruimte vrijmaken voor een blikje minute maid fruitsap of flesjes water. Met een frisdrankautomaat met een ruim assortiment geef je iedere werknemer of consument een ruime keuze.

Kopen of huren van een frisdrankautomaat?

Maar hoe vind je nu zo'n Coca-Cola automaat? Wil je er een kopen of huren? Het verschil tussen kopen en huren van een automaat zit hem natuurlijk in de prijs. Alles hangt af van wat de bedoeling juist is van de automaat. Wilt u gewoon een automaat om alle werknemers de mogelijkheid te geven een verfrissend blikje cola te kopen of is het echt de bedoeling winst te maken aan de verkoop van de frisdranken?

Wanneer je een automaat koopt zit je natuurlijk met een ander systeem. Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en het bijvullen van de machine. In de meeste gevallen is dit echter niet aan te raden. Moest je toch op zoek zijn naar een automaat die te koop staat, vul dan onderstaande vragenlijst in en ontvang snel offertes voor het kopen van een Coca-Cola automaat.

Full Service Coca-Cola automaat

Een andere optie is de Full Service optie. In dit geval zorgt Coca-Cola voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en verzamelen van de munten,... Met Full Service verliest u dus geen tijd aan de machine.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een Coca-Cola automaat? Vul dan onderstaande vragenlijst in en ontdek de verschillende mogelijkheden.Offerte aanvragen-coca-cola automaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex reageert heel snel en is een interessante ervaring geweest."

L. VANDER SCHUEREN

"Dankzij Bobex zijn wij aan een goede offerte op maat geraakt. Wij zijn dus zeer dankbaar."

H. Pauwels


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.