Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Automaat voor een school: Ontvang snel meerdere gratis offertesAutomaat voor een school-coca-cola automaat

Ontvang nu meerdere offertes: Coca-Cola automaatOfferte aanvragen-coca-cola automaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Nieuwpoort
Graag een offerte van een frisdrankenautomaat. Ik wil graag genieten van de promotie van coca-cola. We hebben per seizoen 3000 klanten. Bedankt alvast.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Bouwel
We hebben koelkasten staan van coca-cola. We hadden graag een offerte willen ontvangen van een frisdrankenautomaat. Dagelijks vanaf 50 personen te gebruiken. Bedankt voor de offerte!
Coca-Cola automaat
Limburg
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Hasselt
We hebben 2 grote frisdrankenautomaten staan van coca-cola. We hadden voor onze vergaderzaal graag een frisdrankenautomaat erbij geplaatst. Geen grote, wel een kleine. Graag een offerte op huurbasis. Bedankt alvast.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Frisdrankenautomaat voor een school in Diegem
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We hebben nog geen automaat staan. We hadden graag voor 2050 personen een coca-cola automaat willen aanschaffen.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Cola automaat voor opleidingscentrum in Sint-Niklaas
Wij organiseren in het gebouw geregeld opleidingen. We zouden nu graag voor de cursisten een automaat in de hal plaatsen. Voor het personeel hebben we een contract met een lokale brouwer
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Cola automaat voor een bedrijf in Antwerpen
U mag een offerte opmaken gericht naar 11 personen. De automaat is voor intern gebruik only.
Coca-Cola automaat
Oost-Vlaanderen
Coca-cola voor een bedrijf in Zottegem
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. Dit zal de eerste ervaring zijn met een coca-cola automaat. Ik schat op 1015 personen die dagelijks gebruik zullen maken van de frisdrankenautomaat. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Coca-Cola automaat
Antwerpen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Lier
Graag een vrijblijvende offerte van een frisdrankenautomaat. We zullen dagelijks 56 personen hebben die gebruik kunnen maken van de frisdrankenautomaat. Wat is de kostprijs en het onderhoud van zo een machine? Bedankt voor de reactie.
Coca-Cola automaat
West-Vlaanderen
Frisdrankenautomaat voor een bedrijf in Izegem
We hebben een koude drankenautomaat en een warme dranken automaat via T.A.S. We vinden deze te duur. Graag hadden we dan via coca-cola een offerte willen ontvangen van hun automaat. Bedankt daarvoor.
Coca-Cola automaat
Vlaams Brabant
Cola automaat voor een school in Overijse
We hebben in het verleden al verscheidene problemen gehad met onze oude leverancier, daarom dat we nu rondkijken naar alternatieven. Het milieubeleid van onze school vraagt om met flesjes te werken.

Automaat voor een school

Welke opties heb ik bij de keuze van een Coca-Cola automaat?

Een coca cola automaat kopen of huren kan je op verschillende manieren doen. De werking van zo'n machine kent iedereen wel. Een mens heeft al eens nood aan een pauze en een verfrissend blikje cola, fanta of sprite kan dan veel deugd doen. Je steekt dan gewoon een euro of twee in de automaat en geniet snel van een heerlijk blikje cola.

Een drankautomaat zorgt ervoor dat frisdrank altijd en overal bereikbaar is. Bovendien kan je in de automaat ook altijd ruimte vrijmaken voor een blikje minute maid fruitsap of flesjes water. Met een frisdrankautomaat met een ruim assortiment geef je iedere werknemer of consument een ruime keuze.

Kopen of huren van een frisdrankautomaat?

Maar hoe vind je nu zo'n Coca-Cola automaat? Wil je er een kopen of huren? Het verschil tussen kopen en huren van een automaat zit hem natuurlijk in de prijs. Alles hangt af van wat de bedoeling juist is van de automaat. Wilt u gewoon een automaat om alle werknemers de mogelijkheid te geven een verfrissend blikje cola te kopen of is het echt de bedoeling winst te maken aan de verkoop van de frisdranken?

Wanneer je een automaat koopt zit je natuurlijk met een ander systeem. Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en het bijvullen van de machine. In de meeste gevallen is dit echter niet aan te raden. Moest je toch op zoek zijn naar een automaat die te koop staat, vul dan onderstaande vragenlijst in en ontvang snel offertes voor het kopen van een Coca-Cola automaat.

Full Service Coca-Cola automaat

Een andere optie is de Full Service optie. In dit geval zorgt Coca-Cola voor alles: de plaatsing, het bijvullen, het tellen en verzamelen van de munten,... Met Full Service verliest u dus geen tijd aan de machine.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een Coca-Cola automaat? Vul dan onderstaande vragenlijst in en ontdek de verschillende mogelijkheden.Offerte aanvragen-coca-cola automaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snelle en betrouwbare service. Hartelijk bedankt!"

B. Isik

"Heel goed, zal zeker voor volgende stappen verder gebruiken."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.