Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Airconditioning: Ontvang snel meerdere gratis offertesAirconditioning-airconditioning

Ontvang nu meerdere offertes: AirconditioningOfferte aanvragen-airconditioning

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ventilatiesysteem
Antwerpen
ventilatiesysteem voor een woning in antwerpen
Appartementsgebouw waar we 1 appartement, dat onze eigendom is, wensen te ventileren. Momenteel is er nog niets voorzien van airconditioning of andere voorzieningen voor een ventilatiesysteem. Vooral de slaapkamer is belangrijk omdat deze anderhalve meter onder de grond ligt. Graag een gerichte offerte voor een geschikt systeem.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
ventilatiesysteem voor een woning in lochristi
Dit is voor de woning van mijn dochter; ik regel echter alle afspraken en offerte. Dit gaat over een rijwoning die rond 2004 volledig gerenoveerd is. Er is reeds ventilatie in de badkamer en dergelijk systeem zou ook nodig zijn in de slaapkamer. Hier is momenteel nog niets voorzien voor ventilatie en airconditioning. Het type laat ik over aan uw professioneel advies. Indien mogelijk hadden we ook graag vergelijking gemaakt tussen het laten plaatsen van een geschikt ventilatiesysteem of een zelfplaatsing.
Ventilatiesysteem
Antwerpen
Ventilatiesysteem voor een appartement in Geel
Heel het appartement Dit is voor een nieuwbouwappartement van net iets meer dan 100m≤. Dit is onze eigendom. Er is momenteel nog niet voorzien van airconditioning of ventilatie en we staan open voor verschillende voorstellen, informatie en advies voor een geschikt ventilatiesysteem.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airconditioning voor een juwelier in Nieuwpoort
Ik ben een juwelier en wens graag een nieuwe airconditioning voor mijn winkel te installeren. Graag hiervoor een vrijblijvende offerte, de installatie dient te gebeuren tegen januari 2013.
Airconditioning
Antwerpen
Airconditioning voor een woning in Beerse
We zijn op zoek naar een airconditioningsysteem om te plaatsen in het valse plafond. de bewoonbare opp. is 160m2.
Airconditioning
West-Vlaanderen
Airconditioning voor in slaapkamer.
Ik had graag voor in de slaapkamer airconditioning willen plaatsen. Graag een offerte.
Airconditioning
Vlaams Brabant
Onderhoud airco systeem
Wij hebben een airco-systeem staan in onze serverruimte, en wij zouden graag offertes willen ontvangen om een onderhoud te doen van dit toestel.
Airconditioning
Oost-Vlaanderen
airconditioning
De ruimte is 45 vierkante meter. Wat is de prijs van het aircosysteem en de plaatsing?
Airconditioning
Vlaams Brabant
Airconditioner voor bedrijf uit Vlaams-Brabant
Wij zijn een bedrijf uit Vlaams-Brabant. We zijn op zoek naar een airconditioner om in een bureau te plaatsen. Het bureau heeft een oppervlakte van ongeveer 30m≤. Graag ontvangen wij uw offerte.
Airconditioning
Limburg
Offerte airconditioning voor bedrijf uit Limburg
Wij zijn een bedrijf gevestigd in Sint-Truiden, we zoeken 10 airconditioners die moeten worden geplaatst in 10 directiekantoren. Elk kantoor is kleiner dan 150 m≤. Elk kantoor heeft aparte casette nodig. In de prijs moet inbegrepen zijn: -Plaatsing en integratie in vals plafond -Elektrisch aansluiten met bekabeling naar de hoofdschakelkast. -Temperatuur apart instelbaar per kantoor met wandregeling of afstandsbediening. - Garantie toestellen 10 jaar leverbaar. De installaties zouden zo snel mogelijk moeten worden geÔnstalleerd dus we hopen snel van u te horen. We wensen gecontaceerd te worden via-email.

Airconditioning

In de warme zomermaanden komt een airconditioning systeem goed van pas. Er zijn momenteel heel verschillende types met allerlei toepassingsmogelijkheden die helemaal niet veel verbruiken. Ze voorzien u heel de tijd door van zuivere frisse lucht.

Zowel op kantoor als thuis verhoogt dit uw leefcomfort. Op het werk is het zelfs bevorderlijk voor de productiviteit en prestaties van uw werknemers. In een drukkende warmte presteert immers niemand veel. Dankzij airconditioning hebt u ook in de zomer energierijke creatieve medewerkers.

En dan is er nog een voordeel waar niet veel mensen zich van bewust zijn: zowel thuis als op het werk verhoogt een airconditioning systeem de levensduur van uw elektronische apparaten.

Een goede airconditioning is onmisbaar dus. Interesse om u hier ook mee uit te rusten? Vul dan hieronder het aanvraagformulier in en ontvang snel offertes van gereputeerde installateurs.


Offerte aanvragen-airconditioning
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ja, tevreden van Bobex. Omdat we weinig kennis hadden van de zonnepanelenmarkt, hebben we ook b..."

G. Breemans

"Zeer positief, meteen reactie van 2 duidelijk goede installateurs."

M. D'Hoe


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.