Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Afspaken plannen: Ontvang snel meerdere gratis offertesAfspaken plannen-callcenter (inbound, outbound)

Ontvang nu meerdere offertes: Callcenter (inbound, outbound)Offerte aanvragen-callcenter (inbound, outbound)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter (inbound, outbound)
Brussel
Call center pour entreprise ŗ Bruxelles 1140
Bedrijfsnaam Roger KAHN Type opdracht - Prospectie of afspraakplanning Doelgroep - B2C Verwacht budget - Ik weet het niet te bepalen prendre des rendez-vous pour un commercial.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Callcenter te Edegem
Wij zijn op zoek naar bedrijven voor het verzorgen van de catering voor oor bedrijfsfeesten , personeelsfeesten, opening winkel enzovoorts. Dit zal voornamelijk in de regio Antwerpen zijn.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Callcenter te Vlierzele
Wij willen een callcenter die naar bedrijven kan bellen voor een afspraakplanning. Wij zijn een bedrijf dat actief is in de bouw. Dit zal door heel BelgiŽ zijn en zowel Franstalig als Nederlandstalig.
Callcenter (inbound, outbound)
Limburg
Callcenter voor een bedrijf in Beverlo
We zijn actief in de bouw sector. We hebben een bestand van 1700 adressen die via ons per mail of via een open deur contact hebben opgenomen. Deze mensen zouden moeten worden gecontacteerd. Dit zijn vooral contacten uit Vlaanderen, enkel Nederlandstalig.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Callcenter te Hombeek
Ik ben een zelfstandige thuisverpleegkundige. Wij verkopen naast ons werk ook de nodige spullen hiermee bedoelen we rolstoelen, krukken, ... Voor dit zouden wij reclame willen maken. Dit zou dan voornamelijk in de regio Antwerpen moeten zijn.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Callcenter te Halle
Wij zijn een bedrijf dat actief is in het moderniseren en veranderen van liften. De bedoeling van de callcenter is dat de binnenkomende gesprekken worden afgehandeld binnen en buiten de werkuren. Het zijn dan ook klanten in omgeving Brussel, Waals-Brabant en Vlaanderen. Ze zijn zowel Nederlandstalig als Franstalig.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Callcenter te Dilbeek
Wij willen een offerte voor afspraken maken voor schoonmaaktaken of schilderwerken zodat een offerte kan opgesteld worden. Het moeten bedrijven zijn met een personeel van ongeveer 50 personen. Wij werken in heel BelgiŽ behalve diep in de Ardennen.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Outbound callcenter voor een zaak te Antwerpen
Ik wens een callcenter (outbound) voor het bedrijf. Volledig te Belgie(ook Frans), bedrijven met een webshop, wij doen parcel delivery. +50 leads per maand, ook locatie in Brussel.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Callcenter te Lokeren
Wij zijn opzoek naar een offerte voor een callcenter. Het is voor een bedrijf dat actief is in de metaalsector. Het doelgroep zijn dan voornamelijk bedrijven. Het doel is dan afspraakplanning met de bedrijven. Dit zal voor nu in Vlaanderen zijn hierna ook in WalloniŽ.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Callcenter outbound te Olsene
Wij zijn een bedrijf dat actief is in de verlichting en gereedschap. Wij willen met de callcenter aan bedrijven en particulieren een energiebesparend alternatief aanbieden. Dit is voornamelijk in de regio van Oost- en West-Vlaanderen.
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Callcenter outbound te Kortrijk
Wij zijn een bedrijf die actief is in de kantoor inrichtingen. Onze doelgroep is hierdoor ook bedrijven. Wij werken vooral in de regio West- en Oost-Vlaanderen.
Callcenter (inbound, outbound)
Limburg
Callcenter voor een bedrijf in Maasmechelen
Ik ben actief als verzekeringsmakelaar voor de regio Limburg, vooral gericht naar particuliere Ik zoek vooral nu een callcenter voor de afspraken in te plannen. We zijn op zo'n 10 afspraken wekelijk gericht; Script wordt doorgegeven. Momenteel gebruiken we geen database.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Callcenter outbound te Londerzeel
Wij zijn een bedrijf die advies geven over energie. Voor ons bedrijf zijn wij opzoek naar een callcenter waarmee wij afspraken kunnen plannen met verschillende bedrijven. De bedrijven zullen vooral in de omgeving Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen moeten bevinden.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Callcenter voor een bedrijf in Sint Niklaas
We zijn op zoek naar een callcenter voor prospectie en afspraakplanning bij bedrijven die werken in milieusector. Concreet hebben we twee mensen waarvoor afspraken gemaakt moeten worden. In de eerste instantie mag dit gebeuren bij alle Nederlandstalige bedrijven in Vlaanderen. Wijzelf zijn een uitgeverij.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Outbound callcenter voor een zaak te Schoten
Bedrijfsnaam cosmetra bvba Type opdracht - Prospectie of afspraakplanning (enkel outbound). Doelgroep - B2B Verwacht budget - Ik weet het niet te bepalen het maken van afspraken voor een gratis demo ter plaatse en uitnodigen voor een event, wij zitten in cosmeticasector. Volledig Belgie.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Prospectie voor een bedrijf in de regio Tremelo
Ik wens bedrijven te contacteren om afspraken te plannen. Vooral naar rusthuizen, ziekenhuizen toe. (outbound alleen). Volledig Belgie. Mijn bedrijf specialiseert zich in kunststof melamine.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Prospectie of afspraakplanning te Buggenthout
Als webdesignbureau zijn we opzoek naar een telemarketing-bedrijf die wil polsen bij ondernemers of ze opzoek zijn naar een nieuwe website. Ik heb zelf geen database. De bedrijven zouden in Oost-Vlaanderen,Vlaams-Brabant en Antwerpen moet liggen. Kan u mij contacteren met een offerte .
Callcenter (inbound, outbound)
Limburg
Afspraakplanning voor minimum 20 afspraken per week
Wij werken voor een uitvaartverzekeringen en uitvaartverzorging bedrijf, en wensen een call center in te schakelen om onze agenda's vol te krijgen. Wij willen 20 afspraken per week in regio Limburg en omstreken. Graag contact voor een offerte.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
callcenter voor een bedrijf in Bornem
We beiden een softwarepakket voor administratie ,tijdsregistratie en planning kan counter boekhouding. We wensen deze dergelijke kantoren over heel BelgiŽ te contacteren om leads te kunnen genereren en afspraken te plannen. We wensen te starten vanaf 1 januari. Ik wens wel enkel te werken volgens het "no cure, no pay" principe. Graag hiervoor zo snel mogelijk contact.
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Callcenter te Beernem
Graag hadden we een firma onder de arm genomen om door ons voorziene lijsten af te bellen. Doel is een afspraak in te plannen voor onze sales mensen.
Callcenter (inbound, outbound)
Oost-Vlaanderen
Callcenter te Gent
We zijn een leveringsdienst voor pakketten en we zijn op zoek naar een call center. Deze zou verschillende bedrijven in Gent en omstreken contacteren om een afspraak in te plannen. Ik zou graag willen weten wat er allemaal mogelijk is en hierbij een op maat gemaakte offerte verkrijgen.
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Afspraakplanning voor 3 vertegenwoordigers voor 15 afspraken B2B
We zoeken een callcenter voor teleprospectie en afspraken te plannen voor 2 ŗ 3 vertegenwoordigers. We wensen 15 prospectie agenda afspraken per week per verkoper.
Callcenter (inbound, outbound)
West-Vlaanderen
Callcenter voor een bedrijf in Torhout
Wij zijn voornamelijk opzoek naar iemand die afspraken kan maken voor ons. Onze hoofdactiviteit is bedrijfskledij en promotietextiel het bedrukken en borduren hiervan. Alle bedrijven kunnen interessant voor ons zijn Kmo's. Voornamelijk met alles rond Torhout en straal van 20-25km.
Callcenter (inbound, outbound)
Antwerpen
Afsprakenplanning voor een bedrijf in Mechelen
Graag een offerte voor afspraakplanning. We zijn actief in de inrichting van bedrijfsvoertuigen en onze doelgroep bestaat dan ook uit alle bedrijven die een wagenpark hebben. We wensen aan prospectie te doen in heel BelgiŽ, zowel Frans als Nederlandstalig. We hebben momenteel geen database die we wensen te gebruiken.
Callcenter (inbound, outbound)
Vlaams Brabant
Callcenter voor een bedrijf in Heverlee
We zijn actief in de data-recovery. Aangezien onze prijzen te duur zijn voor de particulieren, wensen we ons vooral op de iets grotere bedrijven te richten. Graag een offerte voor prospectie over heel BelgiŽ, zowel Nederlandstalige als Franstalige leads.

Afspaken plannen

Een Callcenter kan u op vele manieren helpen. Door verschillende telefoonnummers, oude klanten en prospects op te bellen kunnen ze een hele boel leads voor u generen. Afhankelijk van wat u nodig hebt vertrouwt u beter op het ene of het ander callcenter.

Maar wat kost dat nu zo'n Callcenter? Alles hangt natuurlijk af van uw opzet. Een boost voor uw verkoopcijfers door aan cold calling te doen kan een hele boel leads, en nieuwe klanten, opleveren. Maar dit vraagt ook meer telefoontjes om rendabel te zijn. De prijs en ROI van een callcenter zijn afhankelijk van uw noodzaak en de doelstellingen van uw marketingactie. Voor meer informatie, vul bovenstaand formulier in en ontdek de voordelen van een Calllcenter. U ontvangt snel meerdere offertes van verschillende Callcenters en vergelijkt zelf rustig de prijzen en formules.Offerte aanvragen-callcenter (inbound, outbound)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben heel tevreden! Niettegenstaande ik (deze keer) geen beroep deed op ťťn van de aanbieding..."

"Goede service, correcte behandeling."

A. De blander


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.