Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Advies alarmsysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesAdvies alarmsysteem-beveiligingssysteem

Ontvang nu meerdere offertes: BeveiligingssysteemOfferte aanvragen-beveiligingssysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
alarmsysteem voor een woning in aarschot
Ik zoek een alarmsysteem voor binnenbewaking. Momenteel is nog niets voorzien. Graag had ik van u dan ook advies en offertes verkregen voor een alarm zowel met bedrading als draadloos. Woning van 30-35 jaar oud. Geen meldkamer nodig wel een detectiesysteem. Ik heb geen huisdieren.Uiteraard ben ik eigenaar bewoner.
Beveiligingssysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Wevelgem
Graag had ik advies ingewonnen over welk alarmsysteem het beste gepast is bij mijn situatie. hiervoor had ik dan graag een offerte voor installatie ontvangen. Indien dit mogelijk is wens ik ook een offerte te verkrijgen voor het plaatsen van driehoekssloten.
Beveiligingssysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Kortemark
Ik wens graag advies over een alarmsysteem voor een oudere woning, 86. Aangezien hier geen bekabeling aanwezig is wens ik graag verder te gaan met een draadloos alarm. Is het mogelijk om hiervoor een prijsofferte voor installatie op te maken. Voor afspraak gelieve mij te contacteren na 19u .
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem en camerabeveiliging offerte vergelijk
Ik ben op zoek naar een alarmsysteem en camerabeveiliging voor een privéwoning. Graag een prijsvoorstel voor de installatie van de beveiliging.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Mechelen
Ik had graag een offerte verkregen voor een alarmsysteem met buitensirene en bewegingssensoren, indien mogelijk draadloos. Dit systeem zou begin volgend jaar geplaatst moeten worden. Verder aanpassingen laat ik over aan uw advies na afspraak. Ik ben altijd op dit nummer bereikbaar, tenzij ik in vergadering zit. Laat gerust een voicemail achter en dan contacteer ik u zo spoedig mogelijk.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Gierle
We hebben reeds 10 jaar geleden onze ramen en deuren laten beveiligen , maar hadden toen geen alarm geplaatst. Wegens de hoge stijging van inbraken wensen we nu graag de prijzen en verder informatie te zijn voor een alarmsysteem. Ik wens hiervoor graag een afspraak om ter plaatse advies te krijgen.
Beveiligingssysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een cultureel centrum in Neeroeteren
Ik had graag uw advies gewenst over de bescherming van ons cultureel centrum Hier zijn o.a het jeugdhuis, de bibliotheek en een theaterzaal in gevestigd. Verder moet ook het administratieve gedeelte hiervan goed worden beveiligd We wensen ook enkel camera's te plaatsen voor de buitenbewaking. Er zijn verschillende diensten gevestigd in dit gebouw die hier wel toegang moeten tot hebben. Installatie verwacht in het late voorjaar van 2013.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Antwerpen
Het betreft hier een bedrijfsgebouw met appartementen dat enkel met een camerasysteem en een gepantserde deur beveiligd is. Aan de voorkant is er echter nog een volledige vitrine met deur die niet beveiligd is. Ik wens graag uw advies en offertes te ontvangen voor het meest aan te raden alarmsysteem. Gelieve mij vanaf 15u op te bellen voor een afspraak.
Beveiligingssysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een zelfstandige in Zemst
Ik had graag een offerte willen ontvangen van mogelijk plaatsing alarmsystemen voor mijn woning. Ik ben zelfstandige en het zal voor het bedrijf gefactureerd worden. Graag meerdere offerte om te kunnen vergelijken.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Booischot
Ik heb geen idee van welke types alarmsystemen nu zijn aangeraden en daarom had ik graag van uw leveranciers vrijblijvende offertes en advies ontvangen. Het gaat op een open bebouwing, met twee deuren, een graragepoort en twee grote ramen.

Advies alarmsysteem

In België zijn er ongeveer 275 inbraken per dag en dit aantal stijgt enkel. U heeft geen enkele garantie meer dat uw bezittingen veilig zijn wanneer u thuis de deur achter u toe trekt. Een beveiligingssysteem kan een oplossing bieden.

Een beveiligingssysteem bestaat uit alarmen en bewakingscamera's. Afhankelijk van het type beveiliging, zijn er een aantal opties mogelijk. U kunt opteren voor infraroodbeveiliging, een draadloos systeem, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders,... Om het meest geschikte model te kiezen, maakt u best gebruik van advies van een specialist. U kunt hun aanbod geheel vrijblijvend vergelijken wanneer u een aanvraag indient bij ons.Offerte aanvragen-beveiligingssysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben erg tevreden over de snelheid en de reacties van de leveranciers, dit is echt een goede ..."

D. Eckelmans

"Hartelijk dank voor de diensten die u mij geboden heeft. Het is gemakkelijk en comfortabel zel..."

B. Fierens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.