Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Advies: Ontvang snel meerdere gratis offertesAdvies-camerabewaking

Ontvang nu meerdere offertes: CamerabewakingOfferte aanvragen-camerabewaking

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Veltem-Beisem
Momenteel heb ik een zeer simpel alarm met een bewegingssensor die enkel het binnengedeelte van het huis beschermt. Ik wens dit alarm op te waarderen of eventueel te laten vervangen door een alarm met bewakingscamera die ook de buitenzijde in het oog houdt. Afspraak is enkel na de kantooruren of in het weekend mogelijk.
Camerabewaking
Oost-Vlaanderen
Camerabewaking voor een bedrijf in Bazel
We hadden graag uw advies en een afspraak gepland voor een alarmsysteem met camerabewaking. Deze zou gecombineerd moeten worden met een ouder alarmsysteem. Graag bellen op dit nummer voor een afspraak ter plaatsen te regelen.
Camerabewaking
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in ruddervoorde
Ik heb momenteel een 15 jaar oud alarm staan , maar wens dit te updaten. Eventueel met een bewakingscamera. Ik had over deze vernieuwing graag wat advies en een gerichte offerte verkregen. Ik ben altijd op dit nummer bereikbaar.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerabewaking voor een magazijn in Rumst
Ik wens mijn magazijn te beschermen met een camerasysteem. Graag had ik hiervoor een afspraak gehad met uw leveranciers voor advies over de instalatie Ik wens de installatie nog zeker voor de helft van dit jaar rond te krijgen.
Camerabewaking
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Antwerpen
Dit alarmsysteem zal in het voorjaar geplaatst moeten worden. Ik heb reeds een ouder alarm dat eventueel geÔntegreerd kan worden of waarvan de leidingen gebruikt kunnen worden. Graag had ik na afspraak uw advies hierover gehoord. Ik ben altijd bereikbaar op dit nummer om de afspraak te regelen.

Advies

Op zoek naar een bewakingscamera?

Met het stijgende onveiligheidsgevoel in onze maatschappij voldoet een klassiek alarmsysteem vaak niet meer. Bedrijven en particulieren kiezen meer en meer voor camerabewaking. Een videocamera maakt immers beelden met als belangrijk doel criminaliteit te voorkomen. Door camerabewaking kunnen pogingen tot inbraak, diefstal en vandalisme makkelijk worden opgespoord. De bewakingscamera's kunnen opgehangen worden op verschillende plaatsen waar overlast of criminaliteit kunnen voorkomen, zoals aan wegen, parkings van grote bedrijven, magazijnen, foyers, enzovoort. Met een observatiesysteem of bewakingscamera vast of mobiel kunnen beelden verzameld, verwerkt of bewaard worden om misdrijven of overlast te voorkomen, vast te stellen of op te sporen.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-camerabewaking
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ben tevreden van bobex. Een aanrader."

I. Verhelst

"Snelle en goede service!"

C. Capo


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.