Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Adressenbestand bouwaanvragen: Ontvang snel meerdere gratis offertesAdressenbestand bouwaanvragen-adressenbestand

Ontvang nu meerdere offertes: AdressenbestandOfferte aanvragen-adressenbestand

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Adressenbestand
Antwerpen
Adressenbestand voor een bedrijf in Antwerpen
Wij zoeken de mail adressen van de personeelsdienst van bedrijven, zodat wij hun een leuke activiteit teambuilding kunnen voorstellen die ze met hun bedrijf/collega's kunnen doen. Ik zoek vooral Nederlandstalige bedrijven. Graag ook een offerte voor zowel aankoop als huur.
Adressenbestand
Limburg
Adressenbestand aankopen voor een bedrijf in Genk
We zijn op dit moment bezig met enkele nieuwe projecten die interessant kunnen zijn voor creatieve bedrijven. Dan denk ik vooral aan fotografen, webdesigners, interieur architecten, binnenhuisarchitecten ,schrijnwerkers, mensen actief in decoratie enz... Dit mogen zowel Kmo's als kleinere bedrijven zijn. Graag over heel België; zowel Franstalig als Nederlandstalig.
Adressenbestand
Vlaams Brabant
Adressenbestand aankopen voor een telecombedrijf in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van een database. We hadden die graag B2B en B2C willen ontvangen. Met contactpersoon, adres en telefoonnummer. Alvast bedankt voor de offerte!
Adressenbestand
Limburg
Adressen (ver)bouwaanvragen huren of kopen voor communicatiebureau in Limburg
Wij zijn op zoek naar een adressenbestand van bouwaanvragen B2C. Wie kan ons daarbij helpen?

Adressenbestand bouwaanvragen

Een adressenbestand bemachtigen is een hele klus. U wilt natuurlijk genoeg prospects bereiken op een beperkte tijd. Maar hoe krijg je de juiste gegevens in een database zonder daar te veel geld voor te moeten neertellen. Wie een database zoekt kan lang blijven zoeken. Een zakelijke database met e-mailadressen van de marketingafdeling, een algemene B2B-database, een database met gegevens over recente bouwaanvragen of een bepaalde selectie van overheidsbedrijven. Er is heel wat mogelijk op het gebied van segmentatie.

Het effect verhogen van uw e-mailings met een goede email-databank zal een enorm effect hebben op uw verkoopscijfers. Een mailingbestand met adressen van managers geeft vaak een enorme boost maar vele databases zijn al lang niet meer up to date. Blijven uitsturen naar oude e-mailadressen zal niets opbengen. Wie wil prospecteren op een bepaald niveau moet over de juiste adressen beschikken.

Voor een call center is een gedetailleerde lijst met contactegegevens van verschillende prospects van belang. Cald calling is enkel mogelijk met een actuele en juiste lijst van gegevens. Alles hangt natuurlijk af van wat voor mensen je wilt bereiken. Omschrijf daarom goed naar wat voor gegevens je op zoek bent.

Afhankelijk van de kost per duizend emailadressen, adressen, telefoonnummers,... zal een goede database een aanwinst zijn voor uw bedrijf. Maar hoe vind je die goede database? Vul onze vragenlijst in en ontdek de voordelen van een uitgebreide adressendatabase voor uw bedrijf.Offerte aanvragen-adressenbestand
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Snelle service, tijdbesparend, goede marktverkenning."

"Ik ben zeer tevreden."

M. Celis


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.