Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Aanvraag telefooncentrale: Ontvang snel meerdere gratis offertesAanvraag telefooncentrale-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale te Leuven
Op dit moment hebben wij een telefooncentrale, maar wij gaan verhuizen en zouden graag wat kleiner gaan qua telefooncentrale. In totaal worden er 19 telefoontoestellen aangesloten. Wij hebben 1 algemene nummer en 1 faxlijn, maar hiernaast zou iedereen ook een individuele nummer moeten krijgen.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een zaak te Beveren
Ik wens een telefooncentrale voor 4 vaste toestellen en ook een aparte faxlijn. Nu hebben we Proximus, welk type is te bekijken.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een zaak te Lembeke
We zoeken een centrale voor 4 mobiele/vaste toestellen mag beide in de offerte. Liefst voip. opties: -doorschakelen -ken je beller
Telefooncentrale
Brussel
Telefooncentrale voor een VZW te Sint-Lambrechts-Woluwe
Ik zoek een andere telefooncentrale voor onze VZW. Nu hebben we Proximus(klassieke centrale), voor een 23-24 toestellen, faxlijn ook erop.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncnetrale voor een praktijk in Herenthout
Momenteel hebben we een kleine telefooncentrale met twee inkomende lijnen ; aangesloten bij Telenet; een antwoordapparaat en doorschakeling naar Iphone 5. Na een panna aan 1 toestel hebben we deze vervangen met als gevolg dat nu 1 lijn volledig plat ligt. Aangezien we een huisartsenpraktijk zijn en we 2 verschillende toestellen hebben, voor de noodgevallen en de gewone patiŽnten, is dit zeer lastig. Ook slaag ik er niet in via dit toestel deftig uitgaande oproepen te doen en krijgen we bij belsignaal geen melding van welk toestel precies afgaat. Ik heb reeds contact opgenomen met Telenet maar om de twee nummer te centreren op 1 lijn zou blijkbaar niet mogelijk zijn. Ik zoek dus nu iemand met de knowhow over kleinere telefooncircuits om ter plaatsen te bekijken wat het probleem precies is en een geschikte offerte op te maken voor een gerichte oplossing.
Telefooncentrale
Antwerpen
VOIP te Sint Lenaarts
Beste, ik wens mijn traditionele telefooncentrale te vervangen door een VOIP systeem. Ik wil met mijn computer bellen. Graag telefonisch contact voor een offerte
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in sint Niklaas
Dit is voor een vernieuwing van de centrale. Momenteel hebben we een centrale van Phoni tel; waar vanaf 31 december geen technische ondersteuning meer zal zijn. We hebben op een locatie zo'n 70 vaste en 10 draagbare toestellen op deze centrale. Op een tweede locatie in hetzelfde gebouw werkt iedereen per gsm toestel niet aangesloten op de centrale. Er is wel een contract dat ons in staat stelt gratis naar elkaar te communiceren, maar eventueel zouden we graag ook deze toestellen op de centrale aansluiten.We wensen een offerte voor zowel een VoIP centrale als een algemeen oproepsysteem voor het hele gebouw. Er is ook een analoge lijn voor een alarmcentrale en tenslotte ook faxlijnen. Plaatsing is gepland voor begin volgend jaar.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een bedrijf in Tongeren
Ik doe deze aanvraag voor een nieuwe telefooncentrale. Ik zal op deze minimum 1 vaste en een 5tal draagbare toestellen op verschillende locaties laten plaatsen. Belangrijk is dat we de mogelijkheid hebben tot VoIP. In optie mag ook doorschakeling via gsm's worden voorgesteld. er staan geen andere lijnen op deze centrale. Graag een gericht advies en vrijblijvende offerte.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een bedrijf in Hoeselt
vroeger hadden we een centrale via Hexacom. Sinds kort zijn we wel begonnen met Telenet , maar de centrale zelf is nog altijd een Hexacom centrale. We zijn vooral op zoek naar een offerte en verdere informatie voor een VoIP centrale. Momenteel hebben we 5 vaste toestellen, waarvan 1 draagbaar, en een 6-tal gsm toestellen die op deze centrale zou moeten worden aangesloten. Dit aantal kan in de toekomst nog uitbreiden. Momenteel hebben we een 10-tal telefoonnummers en nog een aparte faxlijn. Ook zouden we een systeem wensen waar we goedkoper kunnen bellen intern. Graag aan de hand van deze informatie een gerichte offerte.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een zaak in Meer
Graag ontvang ik vrijblijvende offertes van VOIP telefooncentrale. voor 3 telefoontoestellen. Nog geen centrale gehad hiervoor. Graag voor op korte termijn.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Wij zoeken een eenvoudige telefooncentrale voor een een tiental telefoontoestellen. Dit zal gaan om een prijs en kwaliteitscontrole voor een hudige centrale die waarschijnlijk vervangen zal worden. Naast algemeen nummer moet er ook een fax ,alarm koppeling en deuropening op deze centrale komen. Graag een offerte van centrale met toestellen inbegrepen. Ander extra's zoals bvb VoIP mogen als optie in de offrete worden opgenomen. s
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een praktijk in Sint-Kathelijne-Waver
Dit is een centrale voor huisartsenpraktijk. Hierop staan momenteel 3 nummers, waarvan 1 inkomend, 1 inkomende faxlijn, 1 extra nummer waarop een andere praktijk doorschakelt. Onze huidige Belgacom centrale is erg duur voor wat het moet doen. Momenteel hebben we 4 binnentoestellen. We wensen dit op te trekken naar eventueel 5-6 toestellen. Antwoordapparaat en doorschakelen zijn uiteraard noodzakelijk.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Gent
We zijn op zoek naar een nieuwe VoIP centrale, ter vervanging van onze oudere Belgacom centrale. Het personeel werkt veel in buitenland en die internationale gsm-kosten willen we drukken met gebruik van softphone. Ons bedrijf is gevestigd op 2 sites. Een site heeft 5 telefoons nodig, andere site 12, er is ťťn onthaal voor beide sites. Ook hebben we op beide sites nog een aparte faxlijn en een lijn voor de videotelefonie van de deurbel. Bedrading is niet nodig.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor bedrijf in Ekeren
Wij hebben reeds al een bestaande telefooncentrale bij Hexacom maar die is al redelijk oud en we zouden graag willen overschakelen naar een andere leverancier. Het zou moeten gaan om 10 ŗ 15 telefoontoestellen die zouden moeten aangesloten worden op de centrale. Alvast bedankt.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor bedrijf in Beerse
Momenteel huren wij een telefooncentrale Forum 525 met 2 ISDN-lijnen met 4 beschikbare telefoonlijnen waarop 8 toestellen zijn aangesloten. Onze huidige telefooncentrale is Belgacom. Alvast bedankt voor uw prijs offerte.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Knokke
Dit is voor de vervanging van een oudere Belgacom centrale. We wensen hierop zeker een 4 tal toestellen en een aparte faxlijn erop aan te sluiten. Naast antwoordapparaat, wachtlijn met muziekje en uiteraard doodschakelmodus zijn er geen andere vereisten behalve een degelijk en gebruiksvriendelijk centrale.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Ekeren
Ik zoek een vervanging van een oudere centrale. hierop moeten zeker 5 tot 10 toetellen kunnen komen waarvan er ook draagbare toestellen zijn. Ook is een van deze lijnen een faxlijn. Ik wens zeker ook de mogelijkheid tot VoIP te bekijken.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een kinderopvang in Hove
We zijn op zoek naar een vervanging van onze huidige centrale omdat van onze vorige centrale het hoofdtoestel kapot is gegaan en we niet langer tevreden zijn over de serviceverlening. We zoeken een simpele centrale met antwoordapparaat en doodschakelmodus. Hierop moeten 5 aparte toestellen worden aangesloten.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Gent
We zoeken een volledig nieuwe centrale voor een 4 tot 6 tal toestellen. Hierop dienen ook nog aparte lijnen te worden vrij gehouden voor internet en fax. Verder wens ik vooral een basic centrale die zeer gebruiksvriendelijk is.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Heist op den Berg
Graag een offerte voor een telefooncentrale. Wij zijn een bedrijf gevestigd in Heist op den Berg en zouden graag een telefooncentrale willen die in de buurt is gevestigd. Het gaat hier om 9 toestellen.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Lede
Wij zijn op zoek naar een telefooncentrale voor een 40-tal telefoons binnen een gebouw. Graag zouden we ook kunnen zien als iemand zich aanbied aan de ingang (er zitten 4 bedrijven in het gebouw dus graag doorsturen naar de telefoons van het bedrijf waarvoor er aangebeld wordt) Ook graag optie voor voip voor externe medewerkers zodat deze over het netwerk kunnen communiceren met personen die zich in het gebouw bevinden (2 tal externe werkposten).
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Mechelen
We wensen onze oudere centrale van 10 jaar op te waarderen naar een VoIP centrale opwaarderen naar een voip centrale,. Hierop moeten een 7tal toestellen komen samen met , een alarmcentrale , twee faxtoestellen, 5 buitenlijnen en een frankeertoestel. Ook wensen we een centrale waar we ook via headsets kunnen doorschakelen. Momenteel gebruiken we een Belgacom centrale.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Heverlee
We hebben momenteel een centrale zonder contract die nogal verouderd is. Daarom zijn we nu op zoek naar een modernere centrale voor betere integratie van de mobiele telefonie in deze centrale. Hierop moeten een 30 tal vaste toestellen op geplaatst worden, verdeeld over een verdieping,een alarmlijn en een faxlijn. U mag zeker ook een offerte opmaken voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor ziekenwagendienst
Ik heb een ziekenwagendienst en ik heb meer lijnen nodig. Momenteel heb ik er 3. Als er meer mensen tegelijk bellen moeten die ook zonder problemen binnen kunnen geraken.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf in Steenokkerzeel
We gebruiken momenteel een Belgacom telefooncentrale maar zijn hier niet langer tevreden over. Vanaf het moment dat ons contract afloopt wensen we dan ook over te stappen? We hebben een centrale met 4 lijnen, 1 aparte faxlijn en ook nog een bankcontact die hierop is aangesloten. Aangezien we nogal veel naar het buitenland bellen wensen we ook een offerte voor een VoIP centrale.

Aanvraag telefooncentrale

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden met de verschillende info die we hebben gekregen."

M. Peeters

"Heel tevreden over de mogelijkheden om in contact te komen met interessante leveranciers. Inter..."


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.