Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Aanvraag ongedierteverdelging: Ontvang snel meerdere gratis offertesAanvraag ongedierteverdelging-ongediertebestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: OngediertebestrijdingOfferte aanvragen-ongediertebestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ongediertebestrijding
Oost-Vlaanderen
Verdelging zwermvliegen
Graag had ik contact opgenomen om een probleem van vliegjes op de zolderverdieping van onze bouwwerf te bespreken. Het betreft een renovatie van een oud ziekenhuis die omgebouwd wordt tot kantoorgebouw. Voor aanvang van de werken werden honderden dode vliegen in het volledige gebouw gevonden. Nu zitten er honderden (kleinere exemplaren) op de dakverdieping naast de liftkoker. Na opzoeking vermoed ik dat het om de gele zwermvlieg gaat. Is het mogelijk zo snel mogelijk een afspraak te regelen i.v.m een offerte? Bedankt!
Ongediertebestrijding
West-Vlaanderen
Bestrijding muizen
Ik ben op zoek naar een leverancier voor de bestrijding van muizen in de keuken van onze feestzaal gevestigd in Kortemark zarren. Graag een gedetailleerde prijsopgave, reageren mag telefonisch of via e-mail. Alvast bedankt.
Ongediertebestrijding
Vlaams Brabant
Contact en offerte ongediertebestrijding en reiniging ruimte
Beste wij huren en verhuren huizen van particulieren aan onze cliŽnten. Een van onze cliŽnten verhuisde twee maanden geleden maar wij kregen vandaag de sleutel. Bij nazicht van de woning (3110 Rotselaar) blijkt de ruimte waar de chauffage installatie staat vol uitwerpselen, vuil en ongedierte te zitten. Het gaat hier over een ruimte van ongeveer (schatting) 20 m≤. Ik wil dit steeds telefonisch toelichten. Wij zouden graag zo snel als mogelijk een offerte van uw diensten ontvangen om deze ruimte leeg te maken en te reinigen. Donderdagmiddag 2/9 nemen wij een beslissing i.v.m. deze woning en zouden wij ook graag uw offerte er bij hebben. U kan deze faxen of e-mailen. met vriendelijke groeten, Verelst Tina maatschappelijk werker OCMW Rotselaar tel. 016/60 61 61 fax. 016/60 46 80 e-mail tina.verelst@ocmwrotselaar.be
Ongediertebestrijding
West-Vlaanderen
Bedrijf gezocht voor het bestrijden van kakkerlakken in een residentie
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het verdelgen van kakkerlakken in een residentie waarvan wij syndicus zijn. Deze omvat 5 bouwlagen met telkens 2 appartementen. Met dank.
Ongediertebestrijding
Antwerpen
Ongedierteverdelging
Wij zijn op zoek naar een duivenafschrikmiddel voor het plaatsen op vensterbanken (pinnen).

Aanvraag ongedierteverdelging

Het zoemt, het steekt, het bijt, het kruipt, het krioelt... Vooral in de zomer ondervindt u overlast van ongedierte. Deze ongewenste bewoners kunnen schadelijk zijn voor de woning. Daarnaast kunnen ze ook uw gezondheid schaden aangezien ze heel wat ziektes kunnen overbrengen. Het is niet altijd gemakkelijk om het soort plaag vast te stellen. Alsook om zelf deze plaag te bestrijden. Zelf ongedierte chemisch gaan bestrijden is niet altijd verstandig.


Offerte aanvragen-ongediertebestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De medewerkers van Bobex hebben zeer correct en snel gehandeld."

P. Bernaerts

"Ideale manier om een goede prijs-kwaliteit verhoudingen te bekomen als koper."

J. Van Camp


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.