Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Aanmaken reclamebord: Ontvang snel meerdere gratis offertesAanmaken reclamebord-reclamemateriaal ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Reclamemateriaal ontwerpOfferte aanvragen-reclamemateriaal ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Ontwerp reclame krantenartikel
Ontwerp reclame krantenartikel 1 of halve pagina. Flashy met foto's van eventueel een truck (trekker / dumper) en oplegger + vermelding van reserveonderdelen. Bobex kwaliteitscontrole: De bedoeling is om naambekendheid verwerven. Bedankt voor uw prijsofferte.
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen van een 4-tal banners
Voor Techno Trailer willen we onder andere enkele banners ontwikkelen die rond de trailer kunnen staan, als deze de provincie rondtrekt. Het is de bedoeling om op een aantrekkelijke wijze techniek en technische opleidingen realistisch en aantrekkelijk voor te stellen op deze banners. De doelgroep zijn leerlingen uit de derde graad basisonderwijs en hun ouders. Naast informatie die erop moet staan, is er redelijk wat vrijheid. De doelgroep is in hoofdzaak leerlingen uit de derde graad Basisonderwijs en hun ouders. Bobex kwaliteitscontrole: In de toekomst is het mogelijk dat er nog andere (folders, web) design-opdrachten volgen. Graag een offerte via Bobex of e-mail. Bedankt.
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Roll-up banners + advertenties
Graag het technisch ontwerpen van twee 2 roll-up banners met als afmetingen 80cm x 200cm, een ervan zal klaar (gedrukt) moeten zijn tegen half januari, daarbij ook het ontwerpen van 2 ŗ 3 advertenties in onze huisstijl waaronder 1 in A4 formaat en 2 x 1/2 A4 formaat= A6 formaat. Deze moeten bedrukt worden in maart 2011. Doelgroep: bedrijven (IT sector). Bobex kwaliteitscontrole: graag een indicatieve offerte + termijn waarbinnen de opdracht gerealiseerd kan worden; informatie of men ook drukwerk kan leveren en info inzake termijnen. Reactie liefst per mail.
Reclamemateriaal ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerp huisstijl + folders, affiches en materiaal
Wij zijn op zoek naar iemand voor een algemene huisstijl en ontwerpen voor folders, affiches en standmateriaal, dit in een blijvende samenwerking in functie van nieuwe productgamma's. Bobex kwaliteitscontrole: Sector betreft medische apparatuur. Graag een prijsopgave. Reageren mag rechtstreeks. Alvast bedankt.
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Reclamebord voor binnengevel van een gebouw
Wij zijn op zoek naar een reclamebord met logo van onze firma op, om aan de binnengevel van het gebouw te hangen. Bevestiging af te spreken met leverancier alsook de grootte van het bord. Logo kan vectorieel geleverd worden en moet in het midden van het bord geplaatst worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 13/11/2008: De klant wenst een nieuw ontwerp te laten ontwikkelen voor het reclamepaneel. Hij had graag een witte achtergrond met daarop het logo.

Offerte aanvragen-reclamemateriaal ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Offerte vragen via Bobex is uiterst gemakkelijk. Het leverde ons voldoende reacties op om te ve..."

P. Schram

"Ik ben erg tevreden over Bobex en zal het zeker anderen aanraden. Bedankt."

K. Van Bree


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.