Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Aankopen waterkoeler met fles: Ontvang snel meerdere gratis offertesAankopen waterkoeler met fles-waterkoeler met fles

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler met flesOfferte aanvragen-waterkoeler met fles

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler met fles
Brussel
Waterkoeler op fles voor een bedrijf in Deinze
Deze zal voor intern gebruik in het bedrijf zelf worden geplaatst. Ook onze klanten zullen van deze waterkoeler gebruik maken. Graag een offerte voor aankoop en huur. Doen jullie ook zelf aan aanvulling?
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor een schoonmaakbedrijf in Niel
We werken in totaal met een kleine 35 mensen, maar hiervan zijn de meeste op de baan. Ik schat het dagelijkse verbruik op zo'n 8 mensen per dag.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler op fles voor een bedrijf in Ternat
We zijn in totaal met 137 medewerkers. We zouden graag een aantal waterkoelers willen plaatsen in de atelier waar onze medewerkers ofwel gekoeld ofwel water op kamertemperatuur kunnen nemen. We hebben ook een frisdrankautomaat en een koffie automaat dus ik wens een offerte voor een 50 60 mensen dagelijks gebruik.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler op fles voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We zijn met 20 man. En we wensen een waterkoeler te plaatsen. Wat kost dat? Graag een vrijblijvende offerte van waterkoelers op fles.
Waterkoeler met fles
Limburg
Waterkoeler op fles voor bouwbedrijf in Limburg
Wij zijn een groot bedrijf met een zeer verspreid terrein. Op dit moment hebben we al een 4-tal waterkoelers en onderzoeken momenteel of we een 5de zullen aanschaffen. Daarom had ik graag uw prijsoffertes ontvangen.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler op flessen voor een particulier in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van waterkoeler op flessen. De waterkoeler zal gebruikt worden door 2 volwassenen en 2 kinderen. Uiteraard ook te gebruiken door bezoek.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag waterkoeler voor een bedrijf in oprichting.
Graag een offerteaanvraag waterkoelers. We hebben een frisdrankautomaat staan en een koffiemachine, nu nog een waterkoeler. Voor meer dan 20 personen die de waterkoeler kunnen gebruiken.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Prijsopgave waterkoeler
Wij zijn met 3 personen, soms 4 en ook nog bezoekers. Bedankt voor uw offerteopgave en uitleg van verschil tussen een koeler met flessen en op waterleiding.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Aankoop waterkoeler voor bedrijf
Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar prijsoffertes voor een waterkoeler om tegen de zomer van 2012 te laten installeren. Er zouden een 10-tal personen gebruik van maken.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor OCMW
Wij zijn met een 90-tal mensen en hadden graag meer informatie ontvangen voor een waterkoeler.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Prijsinformatie waterkoeler
Wij hadden graag meer informatie verkregen ivm de aankoop van een waterkoeler met fles.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Aanvraag prijsinformatie waterkoeler
Ik had graag prijsinformatie ontvangen voor de aankoop van een waterkoeler met fles.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Aankoop waterkoeler
Wij hadden graag prijsinformatie verkregen voor de aankoop van een waterkoeler met fles.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Prijsindicatie waterkoeler voor personeel
Wij hadden graag prijsinformatie ontvangen voor de plaatsing van een waterkoeler met flessenwater. De gebruikers hiervan zouden de personeelsleden zijn.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor vormingsorganisatie, provincie West-Vlaanderen
Als vormingsorganisatie in de jeugdzorg zijn we op zoek naar een waterkoeler voor onze vormingsruimte. Gezien we een niet-gesubsidieerde vzw zijn, opteren wij voor tweedehands. We hadden graag de mogelijkheid gehad om zowel koud water als water op kamertemperatuur te verkrijgen. Er zullen 2 dagen per week ongeveer 15 personen gebruik maken van het toestel. Kunt u ons de prijs geven voor de aankoop van zo'n toestel + de prijs voor de aankoop van het water? Bedankt.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoelers voor bank- en verzekeringskantoor
Wij zijn een bank- en verzekeringskantoor, en zijn op zoek naar een alternatief voor onze huidige waterbidons. We hadden graag wat meer informatie gehad over uw aanbod en prijzen van waterkoelers met fles of op waterleiding. Momenteel beschikken we over een systeem met flessen, maar indien u een interessant voorstel kan doen, zijn wij bereid tot overschakelen van leverancier. Wij zijn in totaal met 650 personeelsleden, die allemaal gebruik zullen maken van de waterkoelers. In totaal hebben wij een 25 tot 30 verdiepingen; op elke verdieping komt n toestel. Alvast bedankt voor uw reactie op onze aanvraag.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor callcenter te Antwerpen
Wij zijn een callcenter, gelegen te Antwerpen. Voor onze werknemers zijn wij op zoek naar een waterkoeler. We verkiezen een systeem met flessen. Er zullen ongeveer 10 personen gebruik van maken. Graag uw prijsofferte. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor productiehuis te Diegem
Wij zijn een opstartend productiehuis, en hebben interesse in een waterkoeler. Het aantal mensen die er gebruik van gaan maken is momenteel moeilijk in te schatten, maar zal in de toekomst ongeveer 20 personen zijn. Onze voorkeur gaat uit naar een waterkoeler met fles. Alvast bedankt voor uw reactie.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Offerte voor waterkoeler op fles voor bedrijf uit West-Vlaanderen
Wij zijn een bedrijf uit West-Vlaanderen. We zijn op zoek een waterkoeler op fles, deze zou dagelijks kunnen worden gebruikt door onze 140 werknemers. Dank bij voorbaat.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor openbare dienst
Graag een waterkoeler voor een 50 100-tal personen, waterkoelet met fles/op waterleiding (geen voorkeur). Alvast bedank voor de snelle reactie.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler leverancier aankopen zonder gesleur flessen water
Wij zijn een groot rustoord en geven altijd water bij het eten van de bewoners. Maar het gesleur met flessen is wel vermoeiend. Welke opties zijn er om met waterkoelers te werken?
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Prijsopgave aankopen waterkoeler
Graag wat schriftelijke inlichtingen alsook een prijsopgave voor het aankopen van een waterkoeler (verscheidene modellen, prijs/kwaliteit, e.d.). Met dank.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Prijsopgave aankopen waterkoelers
Graag een prijsopgave alsook inlichtingen omtrent het aankopen of huren van (een) waterkoeler(s). Rekening houden met chauffeurs, bedienden, e.d. gemiddeld een 60-tal personen. Met dank.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Inlichtingen omtrent aankopen van waterkoelers
Graag ontvang ik via E-mail bijkomende inlichtingen omtrent het aankopen of huren van een waterkoeler (verscheidene systemen/modellen?), een eventuele prijsopgave mag altijd. Met dank.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Interesse in waterkoeler, graag meer info en offerte
Graag meer info waterkoeler met fles, prijs en voorwaarden. Bobex: actie Blackberry

Aankopen waterkoeler met fles

Water is lekker en gezond voor iedereen. Er bestaan honderden studies die het bevestigen. Wie elke dag voldoende water drinkt leeft gezonder. En het spreekt voor zich dat u wilt dat uw werknemers gezond zijn en blijven. Door elke dag gratis water ter beschikking te stellen kunt u ervoor zorgen dat iedereen op kantoor gezond blijft. Een simpele en effectieve oplossing.

Wat heeft u juist nodig van uw waterkoeler. Een waterkoeler met fles kan u overal zetten waar u maar wil. Er is geen wateraansluiting nodig. De leverancier zorgt elke week, elke twee weken of elke maand voor de levering van een nieuwe fles. Vaak kiezen bedrijven voor een waterkoeler met fles in plaats van een waterkoeler op waterleiding. Een waterkoeler met fles heeft dan ook een aantal voordelen:

  • Altijd fris mineraalwater
  • Geen nood aan dure filters die regelmatig vervangen moeten worden
  • Mogelijkheid tot bruisend water
  • Gezond water

Vergelijk verschillende oplossingen voor de voorziening van drinkbaar water op kantoor. Geniet elke dag van een heerlijk glas water. Ontvang snel offertes op maat en oordeel zelf.Offerte aanvragen-waterkoeler met fles
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Makkelijke tussenstap in de zoektocht naar de juiste firma voor het juiste werk."

C. matthys

"Snel, overzichtelijk en duidelijk."

T. Van Gompel


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.