Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Aankopen van waterkoeler op waterleiding: Ontvang snel meerdere gratis offertesAankopen van waterkoeler op waterleiding-waterkoeler met fles

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler met flesOfferte aanvragen-waterkoeler met fles

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor een gokcentrum in Herenthout
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. Ik weet nu niet wat beter is een waterkoeler op fles of op waterleiding. Graag een voorstel.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler op waterleiding
Graag meer informatie voor een waterkoeler op waterleiding.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor ziekenhuis
Waterkoeler gezocht voor toepassing in een ziekenhuis.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler op waterleiding voor 3 personen
Wij zijn op zoek naar een leverancier van een waterkoeler op waterleiding voor 3 personen.
Waterkoeler met fles
Limburg
Aankoop waterkoeler op waterleiding
Wij verkregen graag een offerte voor een waterkoeler op waterleiding.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Aankoop waterkoeler
Graag hadden we prijsopgaves verkregen voor de aankoop van een waterkoeler op waterleiding. De waterkoeler zou bedoeld zijn voor het personeel, wat zo'n 30 Ó 40 werknemers zijn. Zij zijn wel voornamelijk op de baan, maar de bedoeling is dat ze van de waterkoeler gebruik kunnen maken eens naar het bedrijf zijn teruggekeerd.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Aankoop 2 waterkoelers
Wij zouden graag 2 toestellen waterkoelers op waterleiding aankopen.
Waterkoeler met fles
Limburg
Aanvraag prijsofferte waterkoeler
Ik ben ge´nteresseerd in het ontvangen van prijsoffertes voor de aankoop van een waterkoeler op waterleiding. Het aantal gebruikers zou 5 zijn (gezinsleden en personeelsleden).
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Prijsinformatie waterkoeler
Wij hadden graag prijsinformatie bekomen voor de aankoop van een waterkoeler op waterleiding.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Prijsaanvraag waterkoeler
Wij hebben momenteel al een waterkoeler (op waterleiding), maar zijn ge´nteresseerd in prijsopgaves om eventueel over te schakelen.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Offerte waterkoeler voor school te Gent
Wij zijn een basisschool te Gent en wensen een waterkoeler te plaatsen voor onze leerkrachten. Er zullen in totaal een 30-tal personen gebruik van maken. Dagelijks ligt dit aantal rond de 15 personen, aangezien niet iedereen permanent aanwezig is. De koeler zal hoofdzakelijk tijdens de 3 pauzes (voormiddag, middag en namiddag) gebruikt worden. We verkiezen, indien mogelijk, een waterkoeler op waterleiding. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor school te West-Vlaanderen
Wij zijn een school te West-Vlaanderen en wij zijn op zoek naar een waterkoeler. We hadden graag een prijsvergelijking gemaakt tussen de twee systemen: op waterleiding en met fles. Het apparaat zal ter beschikking staan voor een 60 tot 80 leerkrachten. Is het mogelijk ons een prijsofferte te sturen van beide mogelijkheden? Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor textielbedrijf in Vlaams-Brabant
Wij zijn een bedrijf te Vlaams-Brabant, actief in de textielsector, en wensen een waterkoeler te installeren. In totaal zijn wij met ongeveer 25 werknemers. We willen een waterkoeler met leidingwater plaatsen. Kan u hiervoor uw prijsofferte opsturen? Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Limburg
Prijsofferte waterkoelers voor bedrijf te Limburg
Wij zijn actief in het bedrukken van decortpapier om er onder andere laminaat van te maken, en hebben interesse in waterkoelers op waterleiding. Momenteel hebben we reeds waterkoelers op fles, maar we wensen deze te vervangen om eventueel kosten te besparen. In totaal werken er 265 mensen in ons bedrijf. We hadden graag een prijsofferte van u ontvangen. Alvast bedankt voor uw reactie.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler op waterleiding voor kinesitherapie-praktijk in De Pinte
Wij zijn een kinesitherapie-praktijk die interesse heeft in het plaatsen van een waterkoeler op waterleiding in onze praktijk. Dagelijks ontvangen wij een 40tal bezoekers in onze praktijk. Alvast bedankt

Aankopen van waterkoeler op waterleiding

Water is lekker en gezond voor iedereen. Er bestaan honderden studies die het bevestigen. Wie elke dag voldoende water drinkt leeft gezonder. En het spreekt voor zich dat u wilt dat uw werknemers gezond zijn en blijven. Door elke dag gratis water ter beschikking te stellen kunt u ervoor zorgen dat iedereen op kantoor gezond blijft. Een simpele en effectieve oplossing.

Wat heeft u juist nodig van uw waterkoeler. Een waterkoeler met fles kan u overal zetten waar u maar wil. Er is geen wateraansluiting nodig. De leverancier zorgt elke week, elke twee weken of elke maand voor de levering van een nieuwe fles. Vaak kiezen bedrijven voor een waterkoeler met fles in plaats van een waterkoeler op waterleiding. Een waterkoeler met fles heeft dan ook een aantal voordelen:

  • Altijd fris mineraalwater
  • Geen nood aan dure filters die regelmatig vervangen moeten worden
  • Mogelijkheid tot bruisend water
  • Gezond water

Vergelijk verschillende oplossingen voor de voorziening van drinkbaar water op kantoor. Geniet elke dag van een heerlijk glas water. Ontvang snel offertes op maat en oordeel zelf.Offerte aanvragen-waterkoeler met fles
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Fijn, goed georganiseerd."

"Best tevreden. Bobex heeft me op een snelle manier in contact gebracht met verschillende firma'..."

D. Blonde


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.