Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Aankopen huren koffiemachine: Ontvang snel meerdere gratis offertesAankopen huren koffiemachine-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Evergem
Omdat er nogal veel interne vraag is naar een koffieautomaat hebben we besloten offertes aan te vragen. Deze worden voorgelegd aan de directie die dan beslist met wie verdere te gaan. Dit is een koffieautomaat voor eigen personeel, zo'n 30 mensen, dus volledig intern gebruik. U mag een uitgebreide offerte opmaken met zowel aandacht voor de huurprijs en voorwaarden als de aankoopprijs en voorwaarden.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Westerlo
We wensen graag een uitgebreide offerte voor een geschikte koffieautomaat. Deze is enkel voor intern gebruik, ongeveer 50 man dagelijks. Graag een offerte van verschillende modellen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een school in Zottegem
Graag een offerte voor de plaatsing van een koffieautomaat voor de leerkrachtenkamer. Deze zal enkel voor koffie dienen en heeft geen muntsysteem nodig. Dagelijks gebruik ongeveer 30 mensen. Graag zowel een huur als een aankoopofferte.
Koffiemachine
Limburg
Koffieautomaat voor een bedrijf in Maaseik
Graag een offerte voor een koffieautomaat voor onze personeelsleden. We wensen zowel aankoop als huuroffertes te vergelijken. Dagelijks gebruik is zo'n kleien 15 man.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Groot-Bijgaarden
Ik wens een prijsvergelijking op te maken met onze huidige leverancier, aangezien in de eerste maanden van volgend jaar ons contract zal aflopen. Graag een offerte voor een koffieautomaat zonder betaalsysteem. We wensen zowel huur als aankoopoffertes te vergelijken.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffieautomaat voor een bedrijf in Brecht
We zijn een kleine Kmo actief in de dienstverlening. Deze automaat zou dagelijks door onze medewerkers op kantoor gebruikt worden, 4 man in totaal. Gelieve offertes op te sturen van gebruiksvriendelijke automaten, bij voorkeur met capsules. Ik ben ge´nteresseerd in zowel de prijs en voorwaarden voor huur en aankoop , zodat we deze kunnen vergelijken.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor een bedrijf in Rillaar
We zoeken een koffieautomaat voor onze personeelsleden op het kantoor. Gelieve informatie op te sturen van ecologische automaten voor verscheidene warme dranken. Indien mogelijk hadden we graag de prijzen, info en voorwaarden gezien voor zowel huur als aankoop.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Mechelen
We zijn met verscheidene bedrijven gevestigd in een gebouw. Omdat onze koffie altijd op is y voordat wij op kantoor zijn , zouden we graag even de prijzen van verschillende leveranciers vergelijken om een zo de beste eruit te kiezen. Gelieve een uitgebreide offerte op te maken met zowel de voorwaarden en prijzen voor aankoop als huur.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Dendermonde
Graag een offerte van een koffiemachine. We hebben een waterleiding, dus deze koffieautomaat zal makkelijk aan te sluiten zijn. Dagelijks te gebruiken door 5Ó9 personen. Enkel koffie of espresso graag.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Opglabeek
We zoeken naar een koffiemachine voor op ons bedrijf te plaatsen. Deze zal voornamelijk voor intern gebruik dienen , +- 30 mensen. Graag een prijsofferte voor zowel aankopen als huren van een koffiemachine, verder hadden we ook graag verdere informatie over een automaat voor 'vrij gebruik' als een met een muntsysteem. Onze eigen voorkeur gaat uit naar een automaat die met koffiebonen functioneert. Is het ook mogelijk om zelf onze koffie te blijven aankopen?
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen
Een vrijblijvende offerte voor een koffie automaat om in de praktijk te plaatsen. Op sommige dagen zal dit gaan over meer als 50 mensen , andere dagen over een 10-tal. We willen vooral de mensen die bloeddonaties komen doen een gratis tasje koffie kunnen aanbieden.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een vereniging in Damme
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Voor dagelijks gebruik van 20 tot 50 personen. Het is mogelijk om de koffiemachine aan te sluiten bij een wateraansluiting. Zowel een offerte van huur als voor koop. Hartelijk dank alvast.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een atelier in Damme
Ik zoek een koffieautomaat voor intern gebruik. Graag een die vrij door het personeel gebruikt kan worden, dus zonder muntinworp en gebruiksvriendelijk. Ik wens een uitgebreide offerte met zowel de aankoop als de huurprijzen.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffiemachine voor een bedrijf in Zwevegem
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine met waterreservoir. Deze hadden we graag in de showroom willen plaatsen voor de klanten.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachien voor een krantenwinkel in Reet
Voor in krantenwinkel. We hebben geen idee van hoeveel verkoop ervan; Ik zoek een automaat met een tiental mogelijkheden : soep, warme choco, thee, capuchino, koffie, enz... Zonder muntinworp.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bank in Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte van een koffiemachine. Deze hadden we graag voor 8 personen per dag. De koffiemachine hadden we ook graag met koffie en espresso gehad. Hartelijk dank voor het contact.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een bedrijf in Bilzen
We wensen graag een zeer uitgebreide offerte van verschillende automaten. Ook zouden we graag offerte willen ontvangen van zowel huur, leasing als aankoop. We wensen wel een automaat met een betaalsysteem.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een beginnend koffiehuis in Moorsel
We willen eind dit jaar een koffiehuisje oprichten. We zoeken daarom nu een professioneel en snelle automaat om verscheiden soorten koffie en warme dranken mee te zetten.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffiemachine voor een winkel in Zandebergen
Ik heb een winkel waar geregeld klanten binnenlopen. Ik had graag een koffiemachine willen plaatsen zodat klanten een bak koffie kunnen drinken. Graag een vrijblijvende offerte. Bedankt alvast.
Koffiemachine
Limburg
Koffiemachine voor een carroseriebedrijf
We hebben een carroseriebedrijf met 5 medewerkers. Momenteel maken wij gebruik van een automaat die ons in staat stelt kannen met koffie te vullen. Gelieve hier een vrijblijvende offerte voor op te sturen.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Koffie automaten voor een winkelketen in Oost-Vlaanderen
Ik heb twee winkels waar ik graag koffie automaten zou willen plaatsen om mijn klanten koffie te kunnen aanbieden. Ik schat dat er dagelijks tussen de 50 en de 100 klanten hiervan gerbuik zullen maken. Het is de bedoeling dat de klanten hier gratis gebruik van kunnen maken, dus geen toestellen met muntinworp. De automaat moet uiteraard ook presenteerbaar zijn.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
warme drankenautomaat voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
In het totaal zijn wij met ongeveer 35 mensen; 7 bedienden op bureau en de rest zijn techniekers die in het atelier werken. Wij zijn op zoek naar een automaat, het moet werken met stukken van 50 cent en de mogelijkheid bieden voor capuchino, warm chocomelk, warm water enz... Indien mogelijk zouden we graag een automaat hebben waarin we ook met gemalen bonen werken maar dit is niet noodzakelijk. Ik kan zowel huren als kopen , dit hang af van de prijs en de service ,onderhoud en aanvulling.
Koffiemachine
West-Vlaanderen
Koffieautomaat voor bank in West-Vlaanderen
ik ben op zoek naar een automaat die kofie, espresso , warm water en eventuele andere warma dranken aanbiedt. Ik zou de automaat willen huren en dat u voor de bevoorading zorgt. Graag had ik uw documentatie via mail ontvangen.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een massagesalon in Antwerpen.
We gaan maandag met een massagesalon beginnen. Daar willen we graag een koffiemachine plaatsen met enkel koffie. Dagelijks te gebruiken door 5Ó6 personen. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Koffiemachine
Antwerpen
Koffiemachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een koffiemachine. Dagelijks te gebruiken door 15Ó20 personen. Klanten moeten ook gebruik kunnen maken van de koffiemachine. Vriendelijk bedankt voor de offerte.

Aankopen huren koffiemachine

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben aangenaam verrast over de diensten van Bobex. Er is een goede controle op de betrouwbaa..."

"Wij hebben een heel snelle reactie mogen ontvangen en zijn dus tevreden."

R. Knockaert


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.