Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Aankopen frankeermachine: Ontvang snel meerdere gratis offertesAankopen frankeermachine-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf te Diegem
Ik wens een frankeermachine voor het bedrijf. Geen paketten, soms aangetekend, ook in buitenland. Nu via externe firma.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een zelfstandige in Koersel
Ik doe deze aanvraag als zelfstandig Enkel brieven, zo'n 4-5 per week. Graag zowel de mogelijkheden voor aankoop en, huur van dit frankeertoestel.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf in Ieper
Graag een vrijblijvende offerte voor een frankeermachine. Dagelijks verzenden wij ongeveer 10 tot 20 brieven. Alvast bedankt!
Frankeertoestel
Vlaams Brabant
Frankeertoestel voor een bedrijf in Leuven
We zullen tussen 2 en 4 maanden verhuizen naar onze nieuwe kantoren. Eventueel wensen we op deze nieuwe plaats een frankeertoestel aan te sluiten op onze telefooncentrale. Graag een gerichte offerte met verdere informatie. We hebben schat ik tussen de 10-15 poststukken per dag. Dit is enkele binnenlandse zendingen en voornamelijk briefzendingen. Heel zelden een postpakketje of aangetekende zending.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Menen
We hebben zowel binnen als buitenlandse zendingen, ook buiten de EU. Op regelmatige basis hebben we ook aangetekende brieven, postpakketten of brieven van groot formaat. Ik wens zowel offertes voor de aankoop als de huur van een frankeermachine.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Sint-Martens-Latem
Ik wens een offerte en verdere info voor de huur of het aankopen van een frankeertoestel. We hebben zowel nationale als internationale zendingen, waarvan wel 90% binnen de EU is. Op wekelijkse basis zitten hier ook enkele aangetekende zendingen tussen.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
offerte voor frankeermachine te Rekkem
Vooral internationaal, voornamelijk binnen Europa maar ook soms naar buiten de de EU. Het gaat over +- 150 brieven per maand.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Deurne
We hebben een Pitney bowes van 2025 jaar oud, die aan vervanging toe is. We wensen verder met de frankeermachine te gaan werken. Kom maar met een mooi voorstel. Dagelijks gaan er minimaal 5 poststukken de deur uit.
Frankeertoestel
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in St Denijs Westerm
Graag een offerte van een frankeermachine. Enkel versturen van omslagen (Belux) geen pakketjes. Dagelijks versturen we gemiddeld 20 brieven. Hartelijk dank voor de offerte.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Tienen
Graag een offerte voor een frankeermachine die verschillende formaten van brieven kan frankeren. Geen postpakketjes
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor parfumerie, Oost-Vlaanderen
Deze frankeermachine zal vooral gebruikt worden wanneer we acties doen in de winkel. Dit gebeurt meestal maandelijks en dan gaat het over toch meer als 100 postpakketjes
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
wij zijn een constructiebedrijf en hebben vaak verschillende postpakketten die we moeten versturen, ook met aangetekende zendingen en pakjes, deze kunnen per dag oplopen tot meer als 30
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf in West-Vlaanderen
Het bedrijf bestaan uit 3 vestigingen waarvan er reeds 2 een frankeermachine hebben.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een kantoor in Laakdal.
Graag een offerte van een frankeermachine. Dagelijks gaan er wel minder dan 10 brieven gemiddeld de deur uit. Alvast bedankt voor de offerte!
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Deurne.
We versturen per maan ongeveer 685 brieven. Graag een offerte van een frankeermachine voor onze zaak in Deurne. Alvast bedankt!
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf West-Vlaanderen
Op dit moment hebben we al een frankeermachine van mailpost, maar binnenkort loopt ons contract af en zijn we op zoek naar een ander alternatief;
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een frankeermachine. Dagelijks gaan er 10 brieven gemiddeld de deur uit. Alvast bedankt!
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een accountant in Mechelen.
Wij versturen 20 brieven gemiddeld per dag. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van een frankeermachine. Alvast bedankt!
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een deurwaarderskantoor.
75 brieven per dag die we versturen zullen gewone brieven zijn en 25 brieven per dag zijn meestal aangetekende brieven. Ik wil een frankeermachine aankopen. Wat zijn de kosten van een frankeermachine?
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag frankeermachine voor zelfstandige in Wommelgem
Graag een offerte frankeermachine. Ik wil graag weten wat je kan besparen met een frankeermachine. Op het moment plakken we de brieven nog met postzegels.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor buurtpromotor en projectontwikkelaar, West-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een frankeermachine, dit voor ons bedrijf. < 10 brieven per dag. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Prijsofferte frankeermachine voor vzw, Antwerpen
Als VZW hebben we een offerte nodig met een duidelijke prijsverschil. Momenteel werken we met postzegels, versturen +/- 400 brieven per maand. Is het mogelijk ons een offerte te bezorgen? Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor boekhoudkantoor, Antwerpen
Ik had graag eens informatie en een voorstel gekregen voor een frankeermachine. Gemiddeld versturen we zo'n 5-tal brieven per dag. Ik had graag eens geweten indien het voor mij goedkoper zou uitkomen of niet? Bedankt.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een frankeermachine. Wij versturen gemiddeld zo'n 30 70-tal brieven, meestal nationale zendingen. Bedankt.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor bank en verzekeringskantoor, West-Vlaanderen
Graag een voorstel voor een frankeermachine. Gemiddeld 8 9 zendingen per dag, altijd nationaal. Alvast bedankt.

Aankopen frankeermachine

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Na 5 min online, al direct een offerte bobex - een echte aanrader!"

P. Nulens

"Best tevreden. Dankzij visites aan huis van vertegenwoordigers hebben we nu een beter zicht op ..."

L. Wuyts


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.