Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Aankoop frankeermachine: Ontvang snel meerdere gratis offertesAankoop frankeermachine-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Kontich
Ik zoek een offerte voor huur of aankoop van een frankeertoestel. Grotendeels binnenlandse post maar ook Europese post. Af en toe aangetekende zendingen.
Frankeermachine
Andere regio's
Frankeermachine voor een bedrijf in Nazareth
Dit is een prijsvergelijking met huidige leverancier. Graag de opties voor huur en aankoop. Zowel binnenlands als Europese post. Uitzonderlijk een post pakketje maar dit is via een speciaal etiket.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Oud-Turnhout
We hebben voornamelijk gewone briefwisseling met 5-10 aangetekende zendingen. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Brecht
Ik zoek een offerte voor ene frankeertoestel. Graag zowel een huur als aankoopofferte.+- 60 sstukken per maand.
Frankeermachine
Andere regio's
Frankeermachine voor een bedrijf in Hasselt
Ik heb enkel binnenlandse post. Ik heb maandelijks wel enkele aangetekende zendingen. Per jaar zo'n 250 zendingen. Ik wens zowel een huur als aankoopofferte.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Tielt
Dit is voor een volledige nieuw project. We hebben enkel binnenlands post. Aangetekende brieven hebben we maandelijks maar vooral gewone brieven. Graag zowel een huur als aankoopofferte.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een zelfstandige in Koersel
Ik doe deze aanvraag als zelfstandig Enkel brieven, zo'n 4-5 per week. Graag zowel de mogelijkheden voor aankoop en, huur van dit frankeertoestel.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeermachine voor een bedrijf in Rotselaar
Graag vrijblijvende offertes van een frankeermachine. Per dag hebben we 1020 brieven dat we de deur uitdoen. Daarnaast hebben we per kwartaal ene mailing van 1000 brieven. En dan nog eens per maand 5080 facturen.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Mol
Graag vrijblijvende offertes van een frankeermachine. Het is moeilijk aan te geven hoeveel poststukken we versturen per dag. In 2013 bijvoorbeeld hadden we 8000,- aan frankeerkosten. In 2012 3000,- en 2011 7700,-. Over het algemeen versturen we niet zoveel post. Wel mailings een keer per kwartaal.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf in Ieper
Graag een vrijblijvende offerte voor een frankeermachine. Dagelijks verzenden wij ongeveer 10 tot 20 brieven. Alvast bedankt!
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor vereniging in Oostende
Graag een offerte van een frankeermachine. Om de 2 maanden versturen we 400 brieven. Daaronder ook postpakketjes, aangetekende zendingen en gewone brieven.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Oudenaarde
Ik wens graag een offerte voor de huur of eventuele aankoop van een frankeertoestel. Ik heb een normale postzending met op maandelijkse basis enkele aangetekende brieven. Graag een gerichte offerte met verdere informatie.
Frankeermachine
Limburg
Frankeertoestel voor een bedrijf in Zonshoven
Ik heb ongeveer 10 poststukken per dag, waarvan om de 2 weken enkele aangetekende brieven. Zeer zelden kunnen hier buitenlandse stukken tussen zitten.
Frankeermachine
Limburg
Frankeertoestel voor een onderwijsinstelling in Genk
Ik wens graag een aankoopofferte voor een frankeertoestel. We hebben op regelmatige basis aangetekende zendingen of postpakketten. Heem zelden hebben we ook ene zending naar het buitenland.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Ichtegem
We zijn nu bij Pitney Bowes voor onze frankeermachine en zijn er niet tevreden over. Wekelijks versturen we 300 brieven. Graag een prijsvergelijking van een frankeermachine. Alvast bedankt.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Vliermaal
Voornamelijk binnenlandse post. We hebben eigenlijk twee verenigingen en wensen met dezelfde frankeermachine van beide verenigen de poststukken te laten frankeren. Is dit mogelijk? Op wekelijkse basis hebben we vooral enkel postpakketjes. Graag een offerte met zowel huurprijs als aankoopprijs. Bedankt.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Landegemm
Ik wens graag verder informatie over een frankeermachine. Voor de frankeermogelijkheden, en de prijs voor aankoop of huur. Het bedrijf heeft voornamelijk binnenlandse, heel uitzonderlijk ook buitenlandse zendingen. Aangezien het voornamelijk gaat over facturatie is het gemakkelijker de aantallen per maand te schatten, zo'n 200-250 per maand. Bedankt voor uw prijsofferte.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Frankeertoestel voor een bedrijf in Relegem
Op weekbasis spreken we over 50 tot 60 poststukken per dag, met daartussen enkele aangetekende zendingen en postpakketten. We hebben ook op zeer regelmatige basis buitenlandse post maar enkel binnen de EU. Graag had ik voor deze situatie graag een offerte gehad voor de aankoop of huur van een frankeertoestel.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Melle
Graag een prijsvoorstel van een frankeermachine. We versturen 5 brieven op een dag. Ik had graag de huurprijs van het toestel gekend als de aankoopprijs.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een Vzw in Genk
We hadden graag een offerte en verdere informatie over een frankeermachine verkregen. We hebben enkel nationale zendingen en op maandelijkse basis enkele aangetekende poststukken. We wensen zowel de kostprijs voor huur als aankoop van een frankeermachine te kennen.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Ieper
We hebben niet zoveel post maar wel zeer speciale postpakketten. Vooral naar het buitenland gericht, zowel binnen als buiten EU.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Waregem
Ons huidig contract loopt af binnen twee maanden. Vandaar dat ik even een prijsvergelijking wou maken naar andere leveranciers. Ik wens zowel prijsofferte voor aankoop als huur van een frankeermachine. Het betreft hier voornamelijk binnenlandse zendingen van groot formaat.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Houthalen-Helchteren,
Ik zoek een offerte voor de aankoop of huur van een frankeermachine. Onze poststukken zijn voornamelijk gewone brieven. Wel hebben we zowel binnen als buitenlandse zendingen, nooit buiten de Eu.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Bellegem
We richten ons enkel op nationale zendingen. Op maandbasis hebben we minimum 300 poststukken + enkele aangetekende zendingen. Graag een prijsofferte voor huur en aankoop.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Deurne
We hebben een Pitney bowes van 2025 jaar oud, die aan vervanging toe is. We wensen verder met de frankeermachine te gaan werken. Kom maar met een mooi voorstel. Dagelijks gaan er minimaal 5 poststukken de deur uit.

Aankoop frankeermachine

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een heel praktische tool."

E. Desloovere

"Ben tevreden, zeer snelle reactie gehad en goede aanbieding."

J. De Bruyn


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.