Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Waterkoeler met fles: Recevez rapidement des devis gratuitsWaterkoeler met fles-fontaine d'eau à bonbonnes

Recevez maintenant plusieurs devis: Fontaine d'eau à bonbonnesDemandez un devis-fontaine d'eau à bonbonnes

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Fontaine d'eau à bonbonnes
Flandre orientale
Aanvraag Waterkoeler met fles te Sint-Niklaas
Wij zijn op zoek naar offertes (huuroffertes) voor een Waterkoeler met fles. Wij maken nog geen gebruik van een Waterkoeler met fles en hier zouden 4 personen gebruik van maken. Wij wensen zowel warm als koud water.
Fontaine à eau
Flandre orientale
Waterkoeler voor een bedrijf te Lede
Ik wens een waterkoeler met flessen, graag ook bruiswater. Voor 4 personen.
Fontaine d'eau à bonbonnes
Anvers
Waterkoeler voor een bedrijf te Brasschaat
Ik wens een waterkoeler met flessen voor 4-5 personen. Nu hebben we Sipwell.
Fontaine d'eau à bonbonnes
Brabant Flamand
Waterkoeler voor een bedrijf te Elewijt
Ik wens een waterkoeler met flessen voor een 3 personen. Huur/kopen mag beide in de offerte.
Fontaine d'eau à bonbonnes
Flandre orientale
Aanvraag Waterkoeler met fles te Gent
Wij wensen huur -en aankoopoffertes te ontvangen voor een Waterkoeler met fles. Momenteel gebruiken wij nog geen Waterkoeler met fles, en wij zijn met een 6tal personen (+bezoekers). Wij wensen zowel gekoeld als warm water.
Fontaine d'eau à bonbonnes
Flandre orientale
Waterkoeler voor een zaak te Gentbrugge
Ik zoek een waterkoeler met flessen voor 6 tal werknemers. Huur/kopen mag beide in de offerte. Enkel gekoeld.
Fontaine d'eau à bonbonnes
Flandre orientale
Waterkoeler voor een zaak te Meerdonk
Ik zoek een waterkoeler met flessen voor een 8 personen. Warm water ook, huur/kopen mag beide in de offerte.
Fontaine à eau
Anvers
Waterkoeler voor de regio Sint-Katelijne-Waver
We zoeken een waterkoeler voor een 5 a 6 personen. Er is een huidige aanwezig van Sipwell. Graag een vergelijking met de huidige leverancier. Voor zowel gebruik van koud als warm water.
Fontaine d'eau à bonbonnes
Flandre occidentale
Aanvraag Waterkoeler met fleste Oostende
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor een Waterkoeler met fles. Momenteel gebruiken wij geen waterkoeler, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Hier zouden 2 personen (+ de bezoekers, maar dit aantal schommelt enorm) gebruik van maken. Wij wensen zowel gekoeld water als warm water.
Fontaine d'eau à bonbonnes
Brabant Flamand
Aanvraag Waterkoeler met fles te Tienen
Wij willen offertes te ontvangen voor een waterkoeler met fles. Momenteel gebruiken wij geen waterkoeler, en wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen. Wij wensen enkel gekoeld water, en hier zouden een 5tal personen gebruik van maken op dagdagelijkse basis.
Fontaine d'eau à bonbonnes
Anvers
Aanvraag voor 3 à 4 dispensers
Wij zijn met 30 medewerkers en dan ook nog bezoekers. Betreft een dispenser van 12 liter die momenteel dagelijks volledig opgebruikt wordt. Omwille van verhuis zijn we op zoek naar 2 extra dispensers, van 1 loopt het contract nog tot half 2014. Het verbruik zou niet echt stijgen, voornl. een opsplitsing is nodig over de verschillende verdiepingen.
Fontaine à eau
Brabant Flamand
Waterkoeler voor een bedrijf in Diest
Ikzelf ben een van de mede-beslissingsnemers in dit project. We wensen een uniform systeem uit te werken voor onze 6 vestigingen over heel België. In totaal zal er per vestiging tot 3 a 4 waterkoelers moeten worden geplaatst. Ik sluit niet uit dat in sommige vestigingen als iets geplaatst is , maar zoals ik al eerder vermelden willen we nu een uniforme aanpak. U mag zeker een voorstel doen voor zowel aankoop als huur. Precieze aantallen zijn nu echter moeilijk te geven.
Fontaine à eau
Brabant Flamand
Waterkoeler op fles voor een bedrijf in Zellik
De directeur heeft beslist dat we mogelijk een waterkoeler zullen plaatsen op kantoor en heeft mij gevraagd dit dossier voor te bereiden om dan aan hem voor te leggen. Daarom ben ik nu op zoek naar enkele offertes voor een waterzuil. Deze zal gebruikt worden door ons intern personeel , 7 mensen in totaal. We hebben momenteel nog geen idee van het type van contract. Zou u daarom een uitgebreide offerte kunnen maken met de prijzen voor huur en aankoop, alsook de informatie over onderhoud, aanvulling , enz ....
Fontaine à eau
Anvers
Waterkoeler voor een bedrijf in Wilrijk
Graag uw beste prijzen voor een waterkoeler voor het personeel. Ik heb momenteel nog geen keuze gemaakt tussen een waterkoeler op waterleiding of een zuil op fles. Ook heb ik nog niet beslist of we een huur of een aankoopcontract wensen. U mag dus zeker een uitgebreide offerte opmaken. We hebben intern een tiental mensen die hier potentieel gebruik van zullen maken.
Fontaine à eau
Flandre orientale
Waterkoeler op fles voor een particulier in Beveren-Waas
Graag ontvang ik vrijblijvende offertes van waterkoelers op flessen. Ik ben een particulier en heb geregeld bij mij thuis vergaderingen met 120 personen. Dit gebeurt een 2à3 keer per week. De mensen moeten mogelijkheid hebben om koud water, heet water te kunnen tappen. Het heet water zal dan gebruikt worden voor soep of oploskoffie/ thee.
Fontaine à eau
Brabant Flamand
Waterkoeler voor 9 personen
Binnen een 2-tal maanden ga ik met een andere activiteit van start, en ik had graag offertes ontvangen om daar een waterkoeler te laten plaatsen.
Fontaine à eau
Anvers
Waterkoeler voor een voetbalclub in Weelde
Dit is voor een voetbalclub waar ik een van de bestuursleden ben. We hebben besloten op de vorige vergadering hiermee eventueel van start te gaan en hebben deze prijsofferte daarom aangevraagd. U mag zowel een aankoop als een huurvoorstel doen voor een waterzuil met fles en/of een waterkoeler op de waterleiding. Deze zal voornamelijk bedoeld zijn voor de eigen leden van de club.
Fontaine à eau
Flandre orientale
Waterkoeler voor een bestuur in Kruibeke
Momenteel zijn we aangesloten bij sippwel. Omdat we niet 100% tevreden zijn zouden we graag zou de kwaliteit en de prijs eens vergelijken met andere leveranciers. Momenteel mag u voor 1 waterkoeler een offerte opmaken gericht naar 30 man. graag een huurofferte.
Fontaine à eau
Limbourg
Waterkoeler voor een bedrijf in Maasmechelen
Graag zouden wij een offerte willen voor een waterkoeler. Zelf hebben we geen voorkeur naar een bepaalde type waterkoeler en staan open voor beiden offertes. Ons bedrijf telt ongeveer 13 medewerkers.
Fontaine à eau
Anvers
Watercooler voor een bedrijf in Antwerpen
Daar wij verschillende locaties hebben zijn er dispensers die op waterleiding werken , voor de kantoren, en andere met bidons , voor de werven. Aantal mensen die de water dispenser gebruiken is sterk afhankelijk van de locatie. Momenteel hebben we drie kantoren in Gent (gemiddeld 50man) , Antwerpen (gemiddeld 200-250) en Itteren (5-10mensen). Al de rest van onze mensen zitten op werven. Ik ben niet specifiek op zoek naar een aankoop of huurofferte en u mag dus een voorstel doen voor beide mogelijkheden. Indien u een beter voorstel kunt doen als onze huidige leverancier wensen we met u verder te gaan.
Fontaine à eau
Anvers
Waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen
Ikzelf ben de mede beslissingsnemer in dit project. we wensen graag de huurprijs en verdere informatie voor 3 waterkoelers. Deze zullen dienen voor zo'n 65 man personeel op dagelijkse basis.
Fontaine à eau
Limbourg
Waterkoeler voor een bistro in Lanaken
Graag een offerte voor een waterkoeler voor intern gebruik; 4 tot 5 mensen personeel. Dit mag een zeer uitgebreide offerte zijn met aandacht voor zowel de huur als de aankoopprijs en voorwaarden.
Fontaine à eau
Flandre occidentale
Prijsopgave waterkoeler
Wij bestellen nu om de 3 maanden bij een drankleverancier en we hadden graag deze formule eens herzien. Graag uw offerte voor een zuil met fles en ook op waterleiding, dit om goed op de hoogte te zijn van de verschillende mogelijkheden.
Fontaine à eau
Bruxelles
Waterkoeler met fles voor een bedrijf in Brussel
We verhuizen binnenkort naar nieuwe kantoren in Brussel. Momenteel doen we onze aankopen voor drank in een groot warenhuis. Nu wensen we hiervan een prijsvergelijking te doen met een waterkoeler. Zowel aankoop als huurofferte zijn welkom. We zijn in totaal met ongeveer 50 werknemers maar wel verdeeld over 4 verdiepingen. Eventueel wensen we een drankfontein per verdieping te plaatsen.
Fontaine à eau
Flandre occidentale
Waterkoeler voor een bedrijf in Roeselare
Deze aanvraag zal intern voorgelegd worden op de vergadering van deze maand. Ik heb de opdracht gekregen om verschillende offertes voor een prijsvergelijking op te vragen. Deze waterkoeler zal door 20-30 mensen dagelijks gebruikt worden. Graag zowel aankoop als huurprijzen.

Waterkoeler met fles

Il va de soi que pour pouvoir être à son maximum, il nous faut un minimum prendre soin de sa santé.

L'hydratation est toujours le minimum vital au fonctionnement de notre corps. En effet, celui-ci est constitué de plus de 60% d'eau ! Il est estimé d'ailleurs qu'un adulte a besoin en moyenne de 2,5 litres d'eau par jour dont 1,5 sous forme de boisson. Êtes-vous suffisamment hydratés ? Est-ce le cas de vos collaborateurs ?

De l'eau pure à tout moment ?

L'alimentation en eau et la pureté de celle-ci est indispensable à notre fonctionnement optimal. Malheureusement, on n'a pas toujours à porté de main une bouteille d'eau minérale. Pour éviter les soucis de logistiques concernant l'achat de bouteilles d'eau et la gestion des déchets plastiques, la solution est l'utilisation d'une fontaine d'eau à bonbonnes. 

Avantages d'une fontaine d'eau à bonbonnes

En effet, le fournisseur s'occupe de l'entretien et la livraison régulière des bonbonnes pour que vous ayez à votre disposition à tout moment une eau minérale saine et savoureuse. Le prix de revient est plus faible que l'achat de bouteilles d'eau et vous vous débarrassez des tâches fastidieuses qui y sont liées. En effet, pas de déchets plastique à gérer vous-même, pas de bouteilles qui trainent un peu partout et en plus un peu réduire les fatigues et maladies des employés.


 


Mots clés:

 , 

Demandez un devis-fontaine d'eau à bonbonnes
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Pas mal du tout. Nous n'avons pas encore fait notre choix pour le matériau de nos châssis. Mais..."

P. de buck

"Satisfaite par les services de Bobex"

C. Thiry


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.