Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Voip: Recevez rapidement des devis gratuitsVoip-téléphonie voip

Recevez maintenant plusieurs devis: Téléphonie VOIPDemandez un devis-téléphonie voip

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Téléphonie VOIP
Anvers
Telefooncentrale voor een zaak te Antwerpen
Ik zoek een telefooncentrale voor 2 toestellen, nu via Sonal. Net verhuisd naar nieuwe locatie, geen idee van andere type lijnen.
Central téléphonique
Flandre occidentale
Aanvraag Telefooncentrale te Wevelgem
Wij wensen offertes te ontvangen voor een telefooncentrale. Momenteel gebruiken wij een telefooncentrale (VoIP), en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij beschikken over 4 telefoontoestellen (die in de centrale opgenomen moeten worden) alsook 2 telefoonnummers. Op onze huidige centrale staat ook een faxlijn,en wij verkiezen opnieuw een VoIP-centrale.
Central téléphonique
Anvers
Aanvraag Telefooncentrale te Mechelen
Wij zoeken offertes voor een telefooncentrale. Momenteel gebruiken wij geen telefooncentrale en wensen wij 4 toestellen op te nemen hierin. Wij beschikken over 1 telefoonnummer, en wensen offerte te ontvangen voor een klassieke analoge centrale alsook van een VoIP centrale (zodat wij het verschil kunnen afwegen).
Central téléphonique
Brabant Flamand
Demande Central téléphoniqueà Itterbeek
On cherche des devis pour un Central téléphonique. On a déjà un Central téléphonique de Proximus et on souhaiterons compare les prix. On a un dizaines d' appareilles et une dizaine de numéros. On souhaiterons recevoir des devis pour une centrale analogue (classique) et d'une centrale Voip.
Téléphonie VOIP
Flandre orientale
Aanvraag VOIP telefonie te Wachtebeke
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor een telefooncentrale. Momenteel hebben wij geen telefooncentrale. Wij hebben 4 telefoontoestellen alsook 4 telefoonnummers, en zijn op zoek naar een offerte voor een Voip telefooncentrale.
Central téléphonique
Flandre orientale
telefooncentrale voor een bedrijf in melsele
Vervanging van de huidige centrale van Nextel. We wensen graag van idsl lijnen over te schakelen op VoIP en internetbellen. Momenteel hebben we zowel van Belgacom als Telenet internet en zouden graag beide opties blijven behouden. Dit als back up plan voor wanneer 1 internetlijn wegvalt. We wensen wel onze gewone vaste nummer te behouden. Momenteel hebben we 25-30 toestellen, allemaal vaste toestellen. Met vermoedelijk ook een alarmlijn en zeker een faxlijn.
Téléphonie VOIP
Flandre occidentale
VoIP centrale voor een hotel in Brugge
Momenteel hebben we een centrale van Sycon. Omdat deze echter veel te duur is en de lijnen op de kamers toch nooit meer worden gebruikt, wensen we over te schakelen op een kleinere en goedkoper VoIP centrale. Deze zal 3 uitgaande lijnen hebben waaronder een fax en internetlijn. Behalve een simpel antwoordapparaat en eventueel doorschakel modus zijn er geen andere opties nodig.
Téléphonie VOIP
Flandre orientale
offerte voor Telefooncentrale
Beste, Wij hebben momenteel een analoge centrale met een 30tal toestellen en verhuizen naar een pand met een Cisco UC500 met 25 toestellen. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe partner. Is het mogelijk van met mij contact op te nemen om een afspraak en een offerte te maken ? Alvast bedankt, C. Jacobs
Téléphonie VOIP
Flandre occidentale
VOIp centrale voor een bedrijf in Oostende
We werken met Telenet en hopen dat onze telefoonrekening via VOIP wat naar beneden gaat. Ikzelf ben de raadgever die als opdracht heeft deze offertes voor te leggen aan de directeur. Na vergelijk van de leveranciers wensen we zo snel mogelijk over te stappen op dit telefoniesysteem. Hierop zullen 25-30 toestellen op worden aangesloten, een faxlijn en een videotelefonielijn voor de toegang. Naast bellen op het internet wensen we ook een antwoordapparaat, onderling doorschakelen en doorschakeling naar gsm's.
Téléphonie VOIP
Flandre occidentale
Offerteaanvraag VOIP telefonie voor een bedrijf in Roeselaere.
De aanvraag is voor 2 kantoren. Een kantoor in Roeselaere werken met 3 telefoonlijnen en het kantoor in Tielt werkt met 2 telefoonlijnen.

Voip

Téléphonie : Quelques explications sur les possibilités

  • VOiP : Technologie qui permet de router les conversations vocales sur Internet ou un réseau informatique. Pour appeler par VoIP, un utilisateur a besoin d’un programme de téléphone SIP OU d’un téléphone VoIP. N’importe qui, n’importe où peut appeler : que ce soit des numéros VoIP ou des numéros de téléphone normaux.
  • Central Téléphonique Classique : Centre de commutation où converge les lignes téléphoniques d'abonnés. En fait c'est probabelement avec ce genre de central que vous travaillez actuellement à moins d'être passé en VOiP.

Mots clés:

 ,   , 

Demandez un devis-téléphonie voip
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Ik ben tevreden over Bobex. Ik ben door 4 bedrijven gecontacteerd."

J. Ankaye

"Grandes réactivité et qualité des offres reçues. Je réutiliserai."

M. De Clerck


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.