Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Vertaalopdracht prijs: Recevez rapidement des devis gratuitsVertaalopdracht prijs-traductions

Recevez maintenant plusieurs devis: TraductionsDemandez un devis-traductions

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Traductions
Flandre occidentale
Vertalen van thesis naar het Engels
Vertalen van een copyright thesis van 300 pagina's.
Traductions
Flandre orientale
Beëdigde vertaling NL - EN
Een beëdigde vertaling van de gecoördineerde statuten van een bedrijf. Betreft 4 A4 bladen of 1544 woorden.
Traductions
Anvers
Vertaling van officiële documenten van Nederlands naar Russisch
Dear, We are looking for who can translate 12 official documents for us from Dutch to Russian. Would you be able to do that for us and what is the rate of this translation? Would you be so kind to answer me as soon as possible. Thank you in advance. Kind Regards Bobex kwaliteitscontrole: Gaat hier over officiële documenten. Klant spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels.
Traductions
Flandre orientale
Teksten vertalen in verschillende talen
Wij zijn op zoek naar bedrijven die onze teksten commercieel en technisch kunnen vertalen in fr, en, de, es, pt, it, py, hu, cz, ea... Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw spoedig antwoord voor deze klant die al meerdere keren van Bobex gebruik gemaakt heeft op zoek naar een geschikte leverancier.
Traductions
Hainaut
Traduction d'un texte
Demande de prix pour la traduction d'un texte, du français vers le néerlandais, qui se trouvera sur une brochure touristique du français vers le néerlandais. Contrôle de qualité Bobex: Voir le document en annexe avec la demande sur Bobex. Merci pour votre offre de prix.
Traductions
Autres régions
Vertalingen van NL-FR
Ik wil graag 6 documenten gaan vertalen. Van het Nederlands naar het Frans. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is een aanvraag van een Nederlandse Bobex leverancier. Bedankt voor uw offerte.
Traductions
Hainaut
Vertaling van het Nederlands naar het Frans
Wij zoeken iemand die voor ons 7 pagina's kan vertalen van het Nederlands naar het Frans. Het betreft onder andere factuurvoorwaarden en een contract. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw prijsopgave.
Traductions
Brabant Flamand
Vertalen van technisch handboeken NL - FR
Mag ik u vriendelijk verzoeken mij een prijsofferte te bezorgen voor bijgevoegde documenten. Graag aparte prijs per document. Vertaalopdracht van het Nederlands naar het Frans. Bobex kwaliteitscontrole: betreft hier het vertalen van een technisch handboek. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Traductions
Anvers
Algemene verkoopsvoorwaarden
Leverancier gezocht voor het vertalen van algemene verkoopsvoorwaarden, van het Nederlands naar het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: voor een Antwerps distributie centrum gelegen in Antwerpen. Graag uw prijsopgave via Bobex of mail. Bedankt.
Traductions
Bruxelles
Artikel voor tijdschrift NL - ENG
Leverancier gezocht voor de vertaling van een tekst (artikel voor tijdschrift) +/- 35.000 tekens van het Nederlands naar het Engels. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex. Voor een bedrijf gelegen in Brussel. Graag uw prijsopgave.
Traductions
Anvers
Vertaling van webteksten
Vertaling van webteksten van het Engels naar Japans en Japans naar Engels. De vertaler/tolk moet telkens als moedertaal de doeltaal hebben. Graag had ik willen weten hoe jullie werken, wat de kostprijs is alsook de responstijd. Het grootste gedeelte van de vertaalopdracht zal voor 29 augustus 2011 moeten klaar zijn, opdracht duurt 19 maanden vanaf 29-08-2011, in de loop van die 19 maanden zullen er nog een aantal sporadisch vertaalopdrachten komen vandaar dat het belangrijk is dat we de responstijd kennen. Bobex kwaliteitscontrole: voor een bedrijf in Antwerpen gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webapplicaties. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Traductions
Flandre orientale
Geboorteakte NL/FR
Leverancier gezocht voor de vertaling van een geboorteakte voor het frans consulaat. Deze akte moet vertaald worden van het Nederlands naar het Frans door een beëindigde vertaler. Graag voor begin oktober. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gelegen regio Gent. Graag een gedetailleerde prijsopgave. Alvast bedankt.
Traductions
Brabant Flamand
Oezbeeks/Russisch - Nederlands
Graag een beëdigde vertaling van het diplomasupplement van het Oezbeeks (Oost-Turkse taal) naar het Nederlands. Graag prijs voor vertaling vanuit het Russisch naar het Nederlands (423 woorden). Bobex kwaliteitscontrole: graag een prijsopgave per woord/per pagina? Met vriendelijke groet.
Traductions
Bruxelles
Beëindigde vertaler Nederlands - Spaans
We zoeken een beëdigde vertaler Nederlands - Spaans voor de vertaling van een document (statuten) van 37 bladzijden (gescande PDF). Ongeveer 1.300 regels in totaal. De vertaling moet beëdigd EN gelegaliseerd zijn. Termijn: graag hadden we de vertaling uiterlijk woensdag 11 mei ontvangen. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex. Graag een gedetailleerde offerte via Bobex. Alvast bedankt.
Traductions
Bruxelles
Vertalen diploma's Spaans/Latijns - Nederlands
Ik ben op zoek naar een beëdigde vertaling van diploma's behaald in Spanje of Italië. Betreft hier een 7-tal pagina's in het Spaans waarvan 5 met zo'n 100-tal woorden en 2 met maximum 50 woorden + 1 pagina in het Latijns opgesteld: 30 à 40 woorden. Diploma's moeten erkend worden om in Vlaanderen te mogen werken. Graag kennis van pedagogisch terminologie. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gelegen in Brussel. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Traductions
Flandre occidentale
Freelancer voor samenwerking
Freelancer gezocht voor mogelijke lange termijn samenwerking voor vertaling van Nederlands naar Frans. Graag wat kennis van informatica/voeding alsook zorgsector voor wat betreft terminologie/vakjargon. De samenwerking zou voor een deel al van start kunnen gaan in de loop van volgende week op voorwaarde dat we een geschikte leverancier vinden. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex. Graag een gedetailleerde offerte. Met dank.
Traductions
Flandre occidentale
Vertalen van reclamefolder
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het vertalen van een reclamefolder vanuit het Nederlands naar het Frans, 4 bladzijden, A4 formaat. Graag kennis van technisch woordenschat. Graag had ik willen weten indien het nog mogelijk is om de vertaling te maken voor eind deze week, voor 03-04-2011? Bobex kwaliteitscontrole: klant is gelegen in Dentergem, provincie West-Vlaanderen. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Traductions
Anvers
Vertalen statuten limited vennootschap
Leveranciers gezocht voor de vertaling van een aantal statuten limited vennootschap, dit voor aangifte zetel in België. Documenten zijn opgesteld in het Engels, deze moeten vertaald worden naar het Nederlands. Betreft hier een vertaalopdracht van zo'n 21 pagina's, A4 formaat (zie bijlages). Bobex kwaliteitscontrole: deze klant wenst een zetel te openen in België, graag had deze willen weten wanneer de opdracht voldaan zou kunnen zijn. Graag een offerte en termijn via Bobex. Bedankt.
Traductions
Brabant Flamand
Vertaling van geboortecertificaat en uittreksel
Ik heb een beëdigde vertaling nodig van het Roemeens naar het Nederlands van een geboortecertificaat en een uittreksel van het bevolkingsregister. Bobex kwaliteitscontrole: klant is gelegen in Vilvoorde, deze vertaling spreekt u aan, neem dan snel contact op met de klant. Met vriendelijke groet.
Traductions
Bruxelles
Vertaling van leeromgeving en gids
Leverancier gezocht voor de vertaling van enerzijds content voor een leeromgeving en anderzijds de vertaling van een gids rond creativiteit dit vanuit het Engels naar het Nederlands. Grootte van de vertaling (zie bijlage!!!). Bobex kwaliteitscontrole: vijfde offerteaanvraag op Bobex. Graag een gedetailleerde offerte. Alvast bedankt.
Traductions
Limbourg
Vertaalopdrachten
Vertaling van het Nederlands naar het Frans en naar het Duits van een aanvraag tot het bekomen van Europese subsidies (2 x A4 formaat) Bobex kwaliteitscontrole: de documenten zijn pas vandaag ingediend geweest, deze moeten nog door diverse personen worden gecontroleerd. Max. 2 weken en documenten zijn klaar om te vertalen. Graag een offerte. Bedankt.
Traductions
Pas de région
Vertalen van BTW-attest
Beëindigde vertaler gezocht voor het officieel vertalen van een btw-attest e, een uittreksel HK, voor een bedrijf afkomstig uit Letland. Graag kennis van juridisch terminologie. Bobex kwaliteitscontrole: vertalen van 2 werkdocumenten A4 formaat, +/- 100 woorden. Graag een offerte via Bobex of e-mail. Alvast bedankt.

Demandez un devis-traductions
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Je suis satisfaite du service Bobex même si je pense que le site pourrait être plus clair."

S. Vogel

"Suite à l'important développement du marché de consommation depuis quelques années, qui est un ..."

S. Ouerghi


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.