Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Vergelijken kostprijs leveranciers: Recevez rapidement des devis gratuitsVergelijken kostprijs leveranciers-panneaux solaires

Recevez maintenant plusieurs devis: Panneaux solairesDemandez un devis-panneaux solaires

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Panneaux solaires
Brabant Flamand
Zonnepanelen te Huldenberg
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1986 zoeken wij zonnepanelen. We verbruiken 5450 Kilowatt per jaar met zijn 4. We hebben een zadeldak in dakpannen.
Panneaux solaires
Flandre occidentale
Zonnepanelen te Geluveld
Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 2006. De zonnepanelen moeten op de grond komen. We verbruiken +- 4000 kilowatt en wensen zonnepanelen te plaatsen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte. Mvg,
Panneaux solaires
Anvers
Zonnepanelen in Antwerpen gezocht
Beste, Als eigenaar van een rijwoning met een gevel van 5m breed, zoeken wij zonnepanelen. De woning is van 1940. Op het dak liggen dakpannen ( af in november) en wij verbruiken per maand 140€ aan stroom. Wij wonen hier met 2 personen. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte. Dank u.
Panneaux solaires
Flandre orientale
Zonnepanelen te Sint-Niklaas
Het huis is van 1997. Het is een 3 gevel woning met een dakpannen dak. We verbruiken een 8500 kilowatt met 5 bewoners. Nu zoeken we een offerte voor zonnepanelen.
Panneaux solaires
Anvers
Zonnepanelen in Geel
Beste, Wij zoeken enkele offertes voor zonnepanelen. Het vrijstaande pand is van 1985. We hebben een stroomverbruik van 5900 kilowatt u/jaar. Zuidwest gericht dak met Boomse dakpannen. Kan u mij contacteren voor een afspraak . Dank u. Roger
Panneaux solaires
Flandre orientale
Zonnepanelen voor een woning in Zomergem
Besten We zijn eigenaar van een woning met een hellend dak. Nu zijn zijn we opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. Dit dak is +- 130m² en in normale dakpannen en gericht op het westen. Geen schaduwplekken aanwezig. Er zijn in totaal 4 velux ramen aanwezig. Ons stroomverbruik is +- 20000khw per jaar. Kan u mij contacteren voor een offerte ? Alvast bedankt, Mr. Pauwels
Cadeaux d'affaires
Limbourg
Keycords / omhangkoorden / sleutelkoorden
Kunnen er 200 keycords / omhangkoorden / sleutelkoorden gemaakt / bedrukt worden die (= de keycord / omhangkoord zelf) bestaat uit 2 kleuren (zwart en violet) die in elkaar overgaan (dégradé) en waarbij de keycord / omhangkoord voor 2/3de bestaat uit de kleur zwart en 1/3de uit de kleur violet. Er zou ook nog een witte bedrukking op moeten met 2 logo's.
Panneaux solaires
Anvers
Zonnepanelen voor een woning in Lille
Graag een gerichte offerte voor de plaatsing van een geschikte zonnepanelen instalatie. Dit kan gebeuren op een schuin zuidelijk gericht dak met dakpannen als bekleding. De helft van dit dak is echter vaak in schaduw , daarom raad ik aan te werken met maar een 20-30m². Graag mij in contact brengen met verschillende leveranciers zodat ik de kostprijs hiervan kan vergelijken.
Impression spéciale
Anvers
Kwalitatief toiletpapier
Kwalitatief toiletpapier: bedrukt met magenta opdruk. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor dit evenementenbureau uit Antwerpen.
Panneaux solaires
Anvers
Zonnepanelen voor een woning in Herselt
Ik wens graag verdere informatie en een offerte voor een zonnepanelen instalatie. Dit is een vrijstaande woning met een oppervlakte aan de zuidkant tussen de 40-55m². In de winter staan hier wel enkele schaduwplekken op en in totaal hebben we aan de zuidkant drie dakvensters. Bekleding zijn gewone dakpannen. Indien mogelijk heb ik het liefste telefonisch contact na de kantooruren of op vrijdag wanneer ik de hele dag bereikbaar ben. De termijn is uiteraard afhankelijk van de kostprijs maat een periode tussen nu en 6 maanden lijkt mij zeer realistisch voor de instalatie.
Panneaux solaires
Anvers
zonnepanelen offerte voor een woning in Willebroek
We zijn momenteel nog volop bezig de woning aan het afwerken. eind juni zouden deze werken klaar zijn en zouden we graag overgaan op de installatie van zonnepanelen. Graag hadden we van verschillende leveranciers hiervan een offerte verkregen zodat we een prijsvergelijking kunnen maken. We hebben een dak van ongeveer 56m2, in Epdm rubber in een open bebouwing. We verbruiken momenteel rond de 5000kw per maand.
Panneaux solaires
Flandre orientale
Zonnepanelen voor een woning in Moerbeke-Waas
Ik wil graag nakijken of het rendabel voor mij is om zonnepanelen te plaatsen. Ik verblijf namelijk enkel in de wintermaanden in België. Ik heb een huis met een hellend vlak gericht naar de zuidkant. Hier staan in het westen wel een rij bomen. Dit dak is tussen de 50-60m2, met een veluxenraam en dakpannen. Ik betaal momenteel, voor zowel mijn atelier en de woning zo'n 300€ per maand aan elektriciteit. Graag een bestek voor de plaatsing en installatie van zonnepanelen.
Articles promotionnels
Flandre orientale
Offerteaanvraag kalenders
Voor het nieuwe jaar zijn wij op zoek naar 100 stuks 3-maanden kalender met op elke pagina een nieuwe foto van één van onze werven. 100 stuks bureaukalender horizontaal of verticaal te plaatsen, met op elke pagina een nieuwe foto van één van onze werven. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant uit 9120 Beveren.
Panneaux solaires
Limbourg
zonnepanelen voor een woning in Lummen
Ik heb een gewoon puntdak van een 12x4m gericht naar het zuiden. De dakbekleding zijn dakpannen. Ik betaal momenteel om de maand zo'n 200€ aan energie. Ik wens de prijzen voor de plaatsing van zonnepanelen te vergelijken en wil ook graag weten in welke periode ik deze zou kunnen terugverdienden
Fruits frais au bureau
Flandre orientale
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Lede
We zijn recentelijk gestopt met onze leverancier en zouden daarom n graag de kostprijs van verschillende leveranciers voor een wekelijkse fruitmand vergelijken. Graag een offerte voor 10-12 man. we willen een fruitmand op een centrale plaats aanbieden.
Fruits frais au bureau
Brabant Flamand
Fruitlevering voor een bedrijf in Machelen
Ik wens graag te weten in welke hoeveelheden u maximum fruit levert. We zitten namelijk in een situatie waar we geen kleine mandjes kunnen leveren aan onze medewerkers. Soms werken we aan projecten waarbij tot 500 mensen aanwezig zijn. Daarom had ik graag van u een offerte ontvangen voor hoeveel kg fruit u kunt leveren en meer informatie hoe u dit praktisch doet.
Panneaux solaires
Flandre occidentale
Zonnepanelen voor een woning in Brugge
De panelen zouden in het midden van volgend jaar geplaats moeten worden. Mijn eerste idee was opm deze te plaatsen op een bijgebouw op een kleien 20m van mijn huis. Deze is zuidleijk gericht en heeft een dakpannen dak van ongeveer 30m2. Indien dit niet genoeg is wil ik ook nog 16m2 van mijn dak zelf gebruiken. Deze is ook zuidelijk gericht en heeft eveneens dakpannen. Ik verbruik momenteel tussen de 6000-7000 kwh. Ik heb een patrimonium woning en kan niet genieten van bepaalde subsidies , gelieve hiermee rekening te houden.
Articles promotionnels
Namur
Devis stylo à bille
Devis stylo à bille. Contrôle de qualité Bobex: Ce client nous vient de 5170 Lustin. Merci pour votre devis pour 1.000 exemplaires.
Panneaux solaires
Anvers
Zonnepanelen voor een woning in Vosselaar
We wensen graag zo snel mogelijk over te gaan op de plaatsing van een zonnepanelen . We hebben een zadeldak met dakpannen dat een oost-west oriëntatie heeft. De oppervlakte is volledig vrij. Momenteel betalen we 400€ per maand aan gas en elektriciteit in een iets minde goed geïsoleerde woning.
Panneaux solaires
Brabant Flamand
Zonnepanelen voor een woning in Keerbergen
Ik zou deze panelen in de loop van 2013 willen plaatsen. Ik heb een dak met dakpannen, hellingsgraad van 90° en westelijke oriëntatie. De totale beschikbare oppervlakte is ongeveer 250m2. Mijn jaarlijks verbruik is dag: 5800 kwh dagtarief en 9200 nachttarief. Zou het eventueel ook mogelijk zijn om een offerte op te maken voor plaatsing op de grond. Ik heb een oppervlakte van 3000m2.
Panneaux solaires
Flandre orientale
Zonnepanelen voor een woning in Zwijnaarde
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen. We hebben 2 platte daken. De zonnepanelen kunnen zowel op de garage geplaatst worden als op het dak van het huis. De offerte kan zowel in het Frans als in het Nederlands opgemaakt worden.
Fruits frais au bureau
Brabant Flamand
Offerteaanvraag vers fruit voor 180 medewerkers
Wij zijn met 180 medewerkers en hadden graag uw offerte ontvangen om iedereen vers fruit aan te bieden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Panneaux solaires
Brabant Flamand
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Aarschot
Ik zou willen kijken om de zonnepanelen dit jaar nog te plaatsen. Het gebouw doet zowel dienst als privéwoning en bedrijfsgebouw. Ik heb een plat dak uit Epdm rubber met een oppervlakte van 450M Ik heb geen idee van het jaarlijkse verbruik .
Panneaux solaires
Limbourg
Zonnepanelen voor een bouwbedrijf in Sint-Truiden
Wij zijn een bouwbedrijf. we zouden graag om in onze stroomtoevoer te voorzien op onze loods zonnepanelen willen plaatsen. Deze is 1300m2 groot en heeft een plat dak. We liggen op een open terrein en kunnen dus de hele dag van de zon genieten.
Fruits frais au bureau
Anvers
Offerte voor fruitlevering op secretariaten, Antwerpen
Ik vertegenwoordig de hoodfzetel van LBC in Vlaanderen en ben op zoek naar een offerte om al onze medewerkers van vers fruit op kantoor te voorzien. Het zou gaan om een 20 tal secretariaten verspreid over Vlaanderen en Brussel; In elk secreteriaat werken van minder als 10 tot 30 mensen. In onze hoofdzetel zittten we met 80 mensen. Zou het mogeijk zijn om een offerte op te maken voor alle secretariaten en onze hoofdzetel? Alvast hartelijk bedankt.

Vergelijken kostprijs leveranciers

Des panneaux solaires amortis en 5 à 7ans

Qu'il fasse beau ou pas, les panneaux solaires récoltent la lumière et la transforme en énergie utilisable. Technologie connue et de plus en plus utilisée, profitez dès à présent d'un complément écologique vous permettant de faire des économies sur votre consommation énergétique.

Quel principe ?

Suite à l'installation des panneaux solaires, vous recevrez quotidiennement de l'énergie solaire convertie en électricité. Vous pourrez alors faire de celle-ci ce que vous voulez : la prendre pour votre consommation personnelle, la revendre au fournisseur local qui a obligation d'acheter celle-ci, ou alors tout simplement l'utiliser et vendre vos surplus.

Rentable ?

Après  les coûts d'installation, il ne vous reste plus qu'à profiter du système. Les panneaux photovoltaïques on une longue durée de vie (au moins 30) et il est calculé que lors de la 7ème année, le gain apporté dépasse l'investissement initial.  En plus de la vente ou la consommation de votre propre production d'électricité, il existe de nombreux subsides rendant l'utilisation de l'énergie verte plus accessible.

Où me fournir ?

Avec Bobex, vous recevez gratuitement différentes offres des fournisseurs. Vous n'aurez plus qu'à choisir celle qui correspond à ce que vous désirez, votre surface disponible et à votre budget.

Tout savoir sur les panneaux solaires: Consultez nos guides d'achat


Mots clés:


Demandez un devis-panneaux solaires
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Oui, satisfaite de bobex. Très sérieux."

V. Barbara

"Bobex est un moyen de communication magnifique entre professionnel ; c'est aussi un gain de tem..."

A. Nasri


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.