Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Tracking systeem: Recevez rapidement des devis gratuitsTracking systeem-géolocalisation

Recevez maintenant plusieurs devis: GéolocalisationDemandez un devis-géolocalisation

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Track & Trace
Anvers
Track & trace voor een zaak te Lille
Ik wens een track & trace systeem voor 2 bestelwagen, gebruik te Belgie. Nu nog geen geen systeem.
Géolocalisation
Autres régions
Voertuiglokalisatie te Schelle
Wij wensen een offerte voor voertuiglokalisatie van 10 voertuigen. Het zijn vooral bestelwagens. De verplaatsingen vinden vooral plaats in België. De voertuiglokalisatie is vooral voor ritregistratie.
Géolocalisation
Limbourg
Voertuiglokalisatie te Sint-Truiden
Voertuiglokalisatie voor 4 bestelwagens. De bestelwagens worden alle 4 geleased. Voor verplaatsingen worden ze enkel in België gebruikt. De voertuiglokalisatie wordt voornamelijk gebruikt voor controle op het personeel.
Géolocalisation
Limbourg
Track & trace voor een zaak te Peer
Ik zoek een track & trace voor het bedrijf. Voor 12 wagens, 10 bestelwagens en 2 personenwagens, voornamelijk te Belgie.
Géolocalisation
Flandre occidentale
Voertuiglokalisatie te Zwevezele
Wij hebben 24 vrachtwagens in eigen beheer. Deze vrachtwagens zouden wij willen uitrusten met een trackingsysteem zodat wij kunnen zien waar de voertuigen zich bevinden. De voertuigen worden internationaal gebruikt.
Géolocalisation
Anvers
Track & trace voor een zaak te Antwerpen
Ik wens een track & trace systeem voor een 10 voertuigen, allemaal bestelwagens, enkel in Belgie.
Géolocalisation
Anvers
Tracking systeem voor in de regio Mortsel
We wensen een trackingsysteem voor nu 24 wagens en later nog een 20 tal (binnen het jaar). Ook voor leasing, de 24 wagens zijn in eigen beheer. Vooral voor track en go systeem te gebruiken. Verplaatsingen zullen in Belgie meestal zijn.
Géolocalisation
Flandre occidentale
GPS tracking van auto's
Tracking systeem gezocht voor twee voertuigen, een auto (Opel) en een bestelwagen. Graag offerte.
Géolocalisation
Limbourg
Voertuiglokalisatie te Houthalen
Wij zoeken een tracking en anti diesfstel systeem voor 3 wagens.
Géolocalisation
Anvers
voertuiglokalisatie voor een bedrijf in puurs
We zoeken een tracking systeem voor 30 vrachtwagens. We hebben wel internationale vergunning maar doen vooral België en zijn buurlanden. Elk voertuig is in eigen beheer. Graag een offerte voor een degelijk track en trace systeem dat ons in staat stelt elke voertuig overal te kunnen volgen.
Géolocalisation
Anvers
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in aartselaar
Dit gaat over een 20 tot 30 tal voertuigen die we met dergelijk lokalisatiesysteem zouden wensen uit te rusten. Deze zijn ongeveer gelijk verdeeld tussen bestelwagens, auto's en vrachtwagens. Hier zitten enkele leasing wagens tussen maar meeste zijn in bezit van het bedrijf. Bedoeling naast ritregistratie en controle op personeel is ook om de voertuigen te lokaliseren via geolokalisatie. Graag een gerichte offerte voor deze mogelijkheid.
Géolocalisation
Limbourg
Offerteaanvraag voor trackingsysteem voor bestelwagen
Voor onze bestelwagen zijn wij op zoek naar een Track & Trace systeem. Voorlopig gaat het om 1 bestelwagen die we wensen uit te rusten met het systeem, op termijn zouden we meer wagens ermee willen uitrusten.
Géolocalisation
Anvers
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Antwerpen
Het aantal voertuigen dat we wensen aan te passen met dergelijke trackingsysteem zal volledig afhangen van de prijsofferte. Maar op dit moment hebben we een wagenpark van in totaal 75 bestelwagen. De nadruk van dit systeem licht voornamelijk op het invoeren van een zeker controle mechanisme op de buitendienst. Zo moeten we kunnen aanduiden dat deze wagens enkel gebruikt worden voor professionele doeleinden. Dus ook gegevens als tijd en ritregistratie zullen noodzakelijk zijn voor onze controles.
Géolocalisation
Brabant Flamand
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Herent
Dit gaat over een tracking systeem dat primair bedoeld zal zijn om onze rapportering en ritregistratie te kunnen opmaken. Graag een prijsofferte voor een degelijke instalatie op zo'n 18 bedrijfsvoertuigen. Dit zijn allemaal bestelwagens. Graag een snelle reactie want is zou dit systeem nog graag dit jaar rond hebben. U kan me telefonisch tijdens de kantooruren bereiken.
Géolocalisation
Flandre occidentale
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Avelgel
Afhankelijk van de prijs zou ik dit willen plaatsen op 1 tot 4 bestelwagens. Bedoeling is om een systeem te maken voor de rapportering, een zekere mate van controle te vormen voor de buitendienst en de wagens te kunnen opvolgen.
Géolocalisation
Hainaut
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Luingne
Ik wens graag een offerte voor 4 bedrijfswagens. Deze dienen voornamelijk voor een controle op te bouwen voor de buitendienst. Ik ben op dit nummer bereikbaar voor een afspraak.
Géolocalisation
Flandre orientale
Voertuiglokalisatie voor een pizzaria in Gent
In totaal heb ik 5 bedrijfswagens die zouden moeten worden uitgerust met een tracking systeem om deze te kunnen lokaliseren en zo mijn transport te optimaliseren. Indien dergelijk systeem ook beschikbaar is voor scooters wens ik ook een offerte voor 10 scooters.
Géolocalisation
Brabant Flamand
Track en trace voor een bedrijf in Zaventem
Ik heb een klant die 500 voertuigen bij me wenst te bestellen. De klant wenst 50 auto's daarvan op track en trace te zetten. Het gaat om Audi A1 en Audi A3 voertuigen. Graag een vrijblijvende offerte van track en trace. Alvast bedankt!
Géolocalisation
Brabant Flamand
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Steenokkerzeel
Een totaal van negen bestelwagens; We willen deze uitrusten met een systeem om zowel onze wagens als ons personeel beter te beschermen, alsook onze buitendienst beter te kunnen opvolgen. Dus reistijden en stopplaatsen nakijken.
Géolocalisation
Bruxelles
GPS systeem voor fietsproject in Brussel
Ik ga met een project beginnen waar ik mensen uit regio's rond brussel de mogelijkheid wil geven om een fiets te huren voor een dag. Ik zou deze graag willen uitrusten met een soort gps systeem waarmee we ze makkelijk kunnen terugvinden indien ze niet worden teruggebracht. Is dit mogelijk voor fietsen? Het project zal starten met 5 fietsen, maar ik hoop eind volgend jaar 10 fietsen en binnen twee jaar 30 fietsen te kunnen aanbieden. Het project zou normaal gezien van start gaan tegen januari 2013.
Géolocalisation
Bruxelles
Voertuiglokalistatie systeem voor een beveligingsfirma in Brussel
Wij willen dit systeem invoeren om onze vertegenwoordigers op het terrein beter te kunnen opvolgen. Het zou zowel gaan over efficiënter beheer als controle over de rapportering. In het tottaal hebben we een 20-tal bedrijfswagens die met dit systeem mogen worden uitgerust.
Géolocalisation
Anvers
Voertuiglokalisatie voor twee bestelwagens in Antwerpen
We hebben een wisselsysteem in onze routes zodat elke chaffeur de route een keer om de 2 weken moet doen. Nu is mij opgevallen dat sommige chaffeurs veel langer doen over een bepaalde route dan anderen. IK zou daarom graag willen weten hoe lang ze rijden en waar ze allemaal stilstaan. Ik heb twee bestelwagens.
Géolocalisation
Flandre orientale
Tracking systeem voor een tractor voor een gemeentebestuur, Oost-Vlaanderen
We zoeken een trackingssysteem voor een zware tractor. Deze zal tijdens de winter de strooiroutes verzorgen. Er kan maar een persoon in de cabine dus hebben we een systeem nodig dat ons kan vertellen waar de tractor is mocht er iets verkeerd gaan. We werken met een budget van 5500€.
Géolocalisation
Flandre occidentale
Voertuiglokalistaie van kraanwagens voor een bouwbedrijf in West-Vlaanderen
2 Kraanwagens. We gebruiken deze vaak op zeer grote werven en zoeken daarom een systeem om ze permanent te kunnen controleren. Dit houdt in zowel tijdens de dag om de juiste plaatsing te vergemakkelijken; maar ook snachts om bvb diefstal te voorkomen.
Géolocalisation
Anvers
Track en trace voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van track en trace voor 5à6 bedrijfsvoertuigen. 3à4 commerciële medewerkers zullen gebruik maken van de personenwagens en dan heb ik nog 2 techniekers die gebruik zullen maken van de bestelwagens. Ik zie de offertes graag tegemoet!

Tracking systeem

Vous voulez optimiser le temps de travail de vos équipes et diminuer les déplacements inutiles? Nous vous conseillons. Recevez 3 propositions et comparez! Grâce à la géolocalisation vous:


Maîtrisez l'activité de vos équipes mobiles sur le terrain

Une fois que vos commerciaux ont quitté le siège pour leur mission, comment s'assurer qu'ils ne sont pas allés siroter un verre dans un bar 500 mètres plus loin ? C'est une inquiétude permanente qui peut se résoudre via la géolocalisation. Avec un suivi constant en temps réel de votre flotte de véhicule, il sera plus difficile de cacher son oisiveté !

Optimisez la productivité et la rentabilité de vos collaborateurs

Se sachant monitorés, vos travailleurs  seront stimulés et auront aussi un moyen concret de prouver qu'ils sont actifs. Leur productivité sera plus facilement quantifiable et la rentabilité de vos collaborateurs sera décuplée ! Vous pourrez ainsi allouer vos ressources plus efficacement et récompenser les meilleurs employés.

Diminuez les déplacements inutiles et maximisez l'utilisation des véhicules

Le premier avantage le plus évident de la géolocalisation est évidemment de pouvoir situer les véhicules par rapports aux routes et à la circulation. D'un coup d'oeil, vous pourrez définir les meilleures trajectoires pour chaque véhicule et permettre une meilleure fluidité à votre équipe. Il va ainsi de soi que vous pourrez utiliser des statistiques pour déterminer de manière efficiente le nombre de véhicules nécessaires à votre activité.

Conservez l'historique des missions et renforcez la sécurité

Garder les informations prises par le système de géolocalisation et pouvoir l'analyser vous permettrons de mesurer de manière exacte votre activités et son évolution. Vous pourrez ainsi adapter le nombre de véhicules en fonction des périodes creuses et de rush constatées à travers le temps. De plus, la traçabilité est un élément de sécurité hypra efficace face aux vols ! Une voiture perdue ? D'un coup d'oeil, vous saurez où « elle s'est promenée »

 

 


Mots clés:

 ,   , 

Demandez un devis-géolocalisation
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Bravo pour cette excellente initiative."

E. De Villenfagne

"Je trouve que Bobex facilite la vie de celui qui recherche une solution adaptée."

F. Gheller


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.