Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Prijsoffertes: Recevez rapidement des devis gratuitsPrijsoffertes-isolation murs creux

Recevez maintenant plusieurs devis: Isolation murs creuxDemandez un devis-isolation murs creux

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Châssis, portes et fenêtres
Limbourg
Nieuwe ramen en deuren voor de regio Ham
Ik wil nieuwe ramen en deuren voor mijn prive. 7-10 ramen, en een voordeur, materiaal is nog open. Huis van 1958.
Carte carburant
Anvers
Aanvraag Tankkaart te Lier
Graag ontvangen wij prijsoffertes voor een tankkaart. Wij hebben een bestelwagen op naam van de firma, en dit voertuig rijdt op diesel. Wij verplaatsen ons enkel in het binnenland en hebben nog geen tankkaarten momenteel.
Panneaux solaires
Flandre occidentale
Aanvraag zonnepanelen te Oostende
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor zonnepanelen. Wij wensen deze te laten plaatsen op een hellend pannendak, waarin geen dakvensters of dakkapellen in zitten. Het dakoppervlak bedraagt +/- 40m². Wij verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Isolation murs creux
Limbourg
Spouwmuurisolatie voor de regio Maasmechelen
Ik zou de spouw van mijn prive te laten isoelren. Halfopen bebouwing van 1988, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Terminal de paiement
Flandre occidentale
Aanvraag Betaalterminal te Desselgem
Wij zijn op zoek naar offertes voor een betaalterminal. Wij gebruiken nog geen terminal en hebben een voorkeur voor een toonbankterminal (een vaste -en draadloze lijn werden voorzien). Wij wensen met bankkaarten, Visa en kredietkaarten te werken. Wij wensen aankoopoffertes te ontvangen. gn nu bkrtn+vs+krdtkrtn line ok
Fruits frais au bureau
Flandre orientale
Aanvraag Vers fruit op kantoor te Zwijnaarde
Wij zoeken prijsoffertes voor het leveren van Vers fruit op kantoor. Momenteel hebben wij een leverancier (Fruit@Work) en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Er zouden een 50tal personen gebruik van maken, en een herverdeling is niet nodig.
Terminal de paiement
Flandre orientale
Betaalterminal gezocht in Ninove
Geachte, Als dieetwinkel zoek ik een betaalterminal. Hier is een vaste lijn en internet aanwezig. Kan u mij benaderen tijdens de kantooruren voor het maken van een mooie offerte in de wetenschap dat Maestro voldoende is. Alvast bedankt.
Système d'alarme
Limbourg
Aanvraag alarmsysteem te Geraardsbergen
Wij zoeken prijsoffertes voor een alarmsysteem. Wij zijn bezig met bekabeling te zetten. Wij zoeken vooral een systeem met camera's en detectoren. De detectoren wensen wij via een draadloos systeem, de camera's mag met bekabeling. Het betreft binnenbewaking (+/- 150 tot 200m² woonoppervlakte). Wij hebben 1 hond, en wij zijn eigenaars van de woning.
Imprimante multi-fonctions
Anvers
Aanvraag Multifunctionele printer te Kapellen
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een Multifunctionele printer. Wij gebruiken reeds een Multifunctionele printer en wensen een prijsvergelijking te doen. Opties die wij wensen zijn printen, scannen, etiquette afdrukken, Graag wensen wij een Multifunctionele printer met 4 lades.
Isolation murs creux
Flandre orientale
Spouwmuurisolatie voor een woning in Wachtebeke
In de loop van volgende week heb ik de sleutels van mijn nieuwe woning. We spreken over een vrijstaande woning van 1971 met facadesteen. Kan u mij bellen voor een afspraak en mooie offerte voor spouwmuurisolatie
Isolation murs creux
Anvers
Aanvraag spouwmuurisolatie te Malle
Graag ontvangen wij prijsoffertes voor spouwmuurisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning dat in 1961 werd gebouwd, en wensen een oppervlak van +/-42m² en 27m² te laten isoleren. Wij kennen de diepte van de spouw niet precies.
Traitement de l'humidité
Flandre orientale
Aanvraag vochtbestrijding te Gent
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een woning in Gent en hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping. Het is vooral 1 binnenmuur dat aangetast is met vocht, en wij zien hierop ook bruine vlekken. De onderkant van deze muur voelt ook vochtig aan.
Distributeur Coca-Cola
Flandre occidentale
Frisdrankenautomaat voor een zaak te Oostende
Ik wens een frisdrankautomaat voor een 30 personen. Nu hebben we Selecta, voor binnen(refter), ook laten bij te vullen.
Traitement de l'humidité
Flandre orientale
Aanvraag Vochtbestrijding te Denderleeuw
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voopr vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn. Wij zijn tevens eigenaars van de woning.
Machine à café
Flandre orientale
Aanvraag Koffiemachine te Gent
Wij zoeken prijsoffertes voor een Koffiemachine. Momenteel gebruiken wij een Koffiemachine en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen voor een toestel dat ons van koffie en chocolademelk voorziet. Dit mag een toestel zijn voor vrij gebruik.
Création site web (webdesign)
Flandre orientale
Aanvraag Webdesign (website design) te Temse
Graag ontvangen wij prijsoffertes voor webdesign. Wij wensen een bestaande website (informatieve website) aan te passen, en hierin moet geen betaalmodule inzitten. Gebruikers mogen hierop zelf informatie aan of invullen.
Rénovation et travaux de façades
Anvers
Gevelwerken in de regio Olen
We wensen gevelwerken voor onze privewoning. Er staat een soort van crepie op, ik wens reiniging, daarna schilderen. En eventueel blauwe steen erop. Halfopen bebouwing van rond 1940, werken op korte termijn. Er is al een offerte van BCM uit Olen.
Carte carburant
Anvers
Aanvraag Tankkaart te Antwerpen
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor 1 tankkaart bedoeld voor 1 personenwagen dat op diesel rijdt. Momenteel gebruiken wij geen tankkaarten. Onze firma is actief binnen België en ik ben zaakvoerder van deze firma.
Adoucisseur d'eau
Brabant Flamand
Aanvraag Waterontkalker te Roosdaal
Wij zoeken prijsoffertes voor een waterontkalker. Wij zijn eigenaars van de woning en gebruiken enkel leidingwater. Wij wonen met 4 personen in de woning en tellen 5 aparte aansluitingen.
Carte carburant
Brabant Flamand
Aanvraag Tankkaart te Leuven
graag ontvangen wij prijsoffertes voor 1 tankkaart bedoeld voor 1 personenwagen dat op diesel rijdt. Wij maken nog geen gebruik van tankkaarten en zijn hoofdzakelijk binnen België actief, ik ben de zaakvoerder van de firma.
Châssis, portes et fenêtres
Flandre orientale
Aanvraag Ramen, deuren en beglazing te Gent
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor het plaatsen of vervangen van Ramen, deuren en beglazing. Wij zijn eigenaar van de woning en wensen een 10tal ramen te laten vervangen (enkel het glas). Wij hebben geen voorkeur voor de te gebruiken materialen.
Distributeur Coca-Cola
Brabant Flamand
Aanvraag Coca-Cola automaat te Diest
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor een Coca-Cola automaat. Momenteel gebruiken wij geen Coca-Cola automaat en wij wensen zowel huur -als aankoopoffertes te ontvangen. In onze bureaus werken een 12tal personen, en wij wensen deze Coca-Cola automaat buiten te plaatsen.
Voiture de société (leasing)
Flandre occidentale
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing)te Werken
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor het leasen van een Peugeot. Momenteel hebben wij geen andere lopende aanvragen en wij zijn nog nooit geweigerd geweest. Wij hebben ook geen voertuigen in leasing op dit moment, en hebben een voorkeur voor een Peugeot Boxer Combi. Wij wensen deze leasing nog dit jaar te starten.
Isolation du toit
Anvers
Aanvraag Dakisolatie te Ekeren
Wij zoeken prijsoffertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met dakpannen, en onder ons dak bevinden zich de slaapkamers. Wij hebben geen dakvensters of dakkapellen op ons dak, en ons dakoppervlak meet +/- 85m². Wij zijn eigenaars van deze woning, dat gebouwd werd in 1960.
Isolation murs creux
Limbourg
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Houthalen-Helchteren
Wij zoeken prijsoffertes voor de isolatie van onze spouwmuur. Wij zijn eigenaars van een rijwoning dat in 1972/1973 werd gebouwd. De buitengevels zijn onbewerkt, en de te isoleren oppervlakte bedraagt +/- 35m². De diepte van de spouw schatten wij op +/- 6cm.

Prijsoffertes

  • Est-ce pour votre résidence privée, un bien locatif ou une nouvelle construction ?
  • Est-ce un bâtiment indépendant, une maison de ville ou une maison jumelée ?
  • De quand date la construction ? (Construction des années 50 n'ont souvent pas de murs creux dont si le bâtiment est des années 50, demandez s'il a des murs creux)
  • Les façades extérieurs n'ont pas été modifiées ? (Pas de peinture, de carrelage ou plâtre. Si il est si Il faut bien vérifier parce que la plupart des fournisseurs ne prennent pas façades qui ont été modifiées/travaillées.)
  • Avez-vous une idée de la profondeur de la cavité ?
  • Et de la surface ?
  • Avez-vous une préférence spécifique pour le matériau ou êtes-vous ouvert ?
  • Assurez-vous toujours que les fournisseurs pourront prendre un rendez-vous sur place pour mesurer la consommation et le rendement. (Si pas d'accord, rejeter)

Mots clés:

 ,   , 

Demandez un devis-isolation murs creux
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Très utile et très efficace. Facilite vraiment la recherche de fournisseurs sérieux, même en ta..."

"je suis très satisfaite des sevices de Bobex. J'ai pu entrer en contact avec un fournisseur de ..."

C. Hella


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.