Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Lokaliseren voertuigen: Recevez rapidement des devis gratuitsLokaliseren voertuigen-géolocalisation

Recevez maintenant plusieurs devis: GéolocalisationDemandez un devis-géolocalisation

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Track & Trace
Flandre orientale
Track & trace voor een zaak te Aalst
Ik wens een track & trace voor 2 bestelwagens, lokaal vervoer. Nu nog geen systeem.
Géolocalisation
Limbourg
Voertuiglokalisatie te Sint-Truiden
Voertuiglokalisatie voor 4 bestelwagens. De bestelwagens worden alle 4 geleased. Voor verplaatsingen worden ze enkel in België gebruikt. De voertuiglokalisatie wordt voornamelijk gebruikt voor controle op het personeel.
Géolocalisation
Flandre occidentale
Voertuiglokalisatie te Zwevezele
Wij hebben 24 vrachtwagens in eigen beheer. Deze vrachtwagens zouden wij willen uitrusten met een trackingsysteem zodat wij kunnen zien waar de voertuigen zich bevinden. De voertuigen worden internationaal gebruikt.
Géolocalisation
Anvers
Track & trace voor een zaak te Antwerpen
Ik wens een track & trace systeem voor een 10 voertuigen, allemaal bestelwagens, enkel in Belgie.
Track & Trace
Anvers
Track & trace voor een zaak te Nijlen
Ik zoek een track & trace systeem voort 3 bestelwagens en één vrachtwagen, vervoer in de Benelux.
Track & Trace
Flandre orientale
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Evergem
We zullen twee bestelwagens bijkopen voor nieuwjaar. Voor deze nieuwe wagens zoeken we een lokalisatiesysteem. Dit zal vooral dienen voor de administratie en facturatie naar klanten toe.
Géolocalisation
Limbourg
Voertuiglokalisatie te Houthalen
Wij zoeken een tracking en anti diesfstel systeem voor 3 wagens.
Géolocalisation
Anvers
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in aartselaar
Dit gaat over een 20 tot 30 tal voertuigen die we met dergelijk lokalisatiesysteem zouden wensen uit te rusten. Deze zijn ongeveer gelijk verdeeld tussen bestelwagens, auto's en vrachtwagens. Hier zitten enkele leasing wagens tussen maar meeste zijn in bezit van het bedrijf. Bedoeling naast ritregistratie en controle op personeel is ook om de voertuigen te lokaliseren via geolokalisatie. Graag een gerichte offerte voor deze mogelijkheid.
Géolocalisation
Anvers
voertuiglokalisatie voor een bedrijf in borgerhout
Ik die deze aanvraag in opdracht van een beslissingsnemer. We zijn een spoorwegmaatschappij en deze aanvraag gaat over een 9-tal personenwagens die gebruikt worden als pooling wagens. Nu is het essentieel dat we op elk moment weten waar deze wagens zich bevinden , dit zodat onze bestuurders altijd mogelijkheid hebben om deze terug te vinden. Daarom hadden we graag een offerte verkregen voor een lokalisatiesysteem dat ons in staat stelt op elk moment van de dag deze voertuigen te lokaliseren.
Géolocalisation
Anvers
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Merksplas
Dit is voor 3 tot 4 bestelwagens. We wensen hier een systeem op te plaatsen dat tegelijk kan gebruikt worden voor rit en tijdsregistratie, het opzetten van een zeker controleorgaan voor de buitendienst alsook inbrengen van effectieve geolokalisatie, dit laatste zodat we kunnen zien waar elke wagen zich op elk moment bevindt. Indien noodzakelijk voor de offerte kan u ons telefonisch bereiken voor een afspraak te maken. Deze is waarschijnlijk pas mogelijk na de feestdagen.
Géolocalisation
Limbourg
Offerteaanvraag voor trackingsysteem voor bestelwagen
Voor onze bestelwagen zijn wij op zoek naar een Track & Trace systeem. Voorlopig gaat het om 1 bestelwagen die we wensen uit te rusten met het systeem, op termijn zouden we meer wagens ermee willen uitrusten.
Géolocalisation
Brabant Flamand
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Vilvoorde
Ik doe deze aanvraag in opdracht van de beslissingsnemer. We hebben een wagenpark van 14 bestekwagens die van een vrij uitgebreid trackingssysteem moeten worden voorzien. Zo zal het nodig zijn voor de buitendienst te kunnen opvolgen, dit met oog op controle en veiligheid van personeel en martiaal, ook zal er voor administratie rit en tijdregistratie nodig zijn, en tenslotte zal het ook nodig zijn om effectief de voertuigen te kunnen lokaliseren.
Géolocalisation
Hainaut
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Luingne
Ik wens graag een offerte voor 4 bedrijfswagens. Deze dienen voornamelijk voor een controle op te bouwen voor de buitendienst. Ik ben op dit nummer bereikbaar voor een afspraak.
Géolocalisation
Flandre orientale
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Hofstade Aalst
In totaal gaat het over 45 voertuigen waar we vroeger onmiddellijk een geo-lokalisatie systeem voor hebben aangeschaft. Omdat we hier niet zo tevreden over zijn wensen we graag eens en vergelijk te maken met andere leveranciers en dan te veranderen indien u ons een beter voorstel kunt geven. We hebben in totaal 2 vrachtwagens, een 20 bestelwagens en nog eens 25 bedrijfswagens. Dit systeem dient zowel voor geo-traceren voor beheer van de vloot, ritregistratie voor rapportering en bijhouden van de opdrachten en tenslotte het opvolgen en controle van het personeel en buitendienst.
Géolocalisation
Limbourg
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Tongeren
We hebben in totaal een 60 wagens die gebruikt worden voor verhuur. we wensen een systeem voor de lokalisatie van deze voertuigen omdat deze soms niet worden teruggebracht. Naast een offerte voor de prijs en voorwaarden voor het lokaliseren van deze voertuigen ben ik ook geïntereseerd in informatie over hoe snel dit systeem geplaatst kan worden.
Géolocalisation
Brabant Flamand
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Huizingen
Het aantal voertuigen dat we willen uitrusten met dit systeem hang af van de prijsofferte. We wensen in totaal een 10 tot 20 tal wagens met dergelijk systeem uit te rusten. Voor de bestelwagens zal dit voornamelijk dienen voor de lokalisering van de voertuigen en riteregistratie. De bedrijfswagens zouden we willen uitrusten met een systeem om de buitendienst op te volgen.
Géolocalisation
Flandre orientale
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in herzele
We wensen graag een offerte voor een track & trace systeem . Dit om ons de mogelijkheid te gene onze voertuigen te lokaliseren en ons personeel op te volgen. het gaat in totaal over 7 voertuigen: 3 bestelwagens, een kleine vrachtwagen en twee bedrijfswagens.
Géolocalisation
Brabant Flamand
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Grimbergen
Ik zou graag een veiligheidssysteem willen inbouwen in de bestelwagens. Zodat deze getraceerd kunnen worden indien ze verdwijnen.
Géolocalisation
Anvers
Track en trace voor een hotel in Antwerpen.
Graag een offerte van track en trace. Ik zou het systeem willen plaatsen voor 3 van mijn bestelwagens. Alvast bedankt voor de vrijblijvende offertes!
Géolocalisation
Flandre occidentale
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
We hebben een 4à5 demomachines die we inzetten. Daarbij had ik graag wat inlichtingen willen ontvangen betreft gps op deze machines. Bedankt voor de offertes.
Géolocalisation
Anvers
Track en trace voor een bedrijf te Hoogstraten.
We hebben 5 sprinters,7 vrachtwagens 2 bestelwagens. In totaal een 14 tal voertuigen. Graag wil ik een track en trace waarbij ik iedere voertuig kan opvolgen in een aparte beeldscherm en niet via het net. Graag een vrijblijvende offerte. Alvast bedankt.
Géolocalisation
Anvers
Offerteaanvraag track & trace systeem voor een bedrijf in Antwerpen.
We hebben 4 voertuigen op onze zaak. Ik wil weten hoe een track en trace te werk gaat vooraleer ik in zee ga met een bedrijf. Graag een vrijblijvende offerte.
Géolocalisation
Bruxelles
Voertuiglokalisatiesysteem voor beveilinginsbedrijf in Brussel
We doen op dit moment een aanvraag voor enkele wagens maar ons wagenpark bestaat in totaal uit zo'n 120 wagens. We zoeken naar een systeem dat het ons mogelijk maakt om wagens op te sporen als ze verdwijnen en de chauffeurs te controleren. Indien dit mogelijk is gelieve meer informatie op te sturen over de kostprijs hiervan. Alvast dank bij voorbaat.
Géolocalisation
Anvers
Voertuiglokalisatiesysteem voor bedrijf in Antwerpen
Wij hebben een logistiek bedrijf , Ons wagenpark bestaat uit 2 bestelwagens en 4 personenwagens. graag verdere informatie en offertes , dank u
Géolocalisation
Flandre occidentale
Voertuiglokalisatiesysteem voor bedrijf in West-Vlaanderen
Ik bezit op dit moment 3 kleine bestelwagens, ik ben op zoek naar een systeem waarmee ik deze en de chauffeurs ervan kan controleren.

Lokaliseren voertuigen

Vous voulez optimiser le temps de travail de vos équipes et diminuer les déplacements inutiles? Nous vous conseillons. Recevez 3 propositions et comparez! Grâce à la géolocalisation vous:


Maîtrisez l'activité de vos équipes mobiles sur le terrain

Une fois que vos commerciaux ont quitté le siège pour leur mission, comment s'assurer qu'ils ne sont pas allés siroter un verre dans un bar 500 mètres plus loin ? C'est une inquiétude permanente qui peut se résoudre via la géolocalisation. Avec un suivi constant en temps réel de votre flotte de véhicule, il sera plus difficile de cacher son oisiveté !

Optimisez la productivité et la rentabilité de vos collaborateurs

Se sachant monitorés, vos travailleurs  seront stimulés et auront aussi un moyen concret de prouver qu'ils sont actifs. Leur productivité sera plus facilement quantifiable et la rentabilité de vos collaborateurs sera décuplée ! Vous pourrez ainsi allouer vos ressources plus efficacement et récompenser les meilleurs employés.

Diminuez les déplacements inutiles et maximisez l'utilisation des véhicules

Le premier avantage le plus évident de la géolocalisation est évidemment de pouvoir situer les véhicules par rapports aux routes et à la circulation. D'un coup d'oeil, vous pourrez définir les meilleures trajectoires pour chaque véhicule et permettre une meilleure fluidité à votre équipe. Il va ainsi de soi que vous pourrez utiliser des statistiques pour déterminer de manière efficiente le nombre de véhicules nécessaires à votre activité.

Conservez l'historique des missions et renforcez la sécurité

Garder les informations prises par le système de géolocalisation et pouvoir l'analyser vous permettrons de mesurer de manière exacte votre activités et son évolution. Vous pourrez ainsi adapter le nombre de véhicules en fonction des périodes creuses et de rush constatées à travers le temps. De plus, la traçabilité est un élément de sécurité hypra efficace face aux vols ! Une voiture perdue ? D'un coup d'oeil, vous saurez où « elle s'est promenée »

 

 Demandez un devis-géolocalisation
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Merci pour votre efficacité"

M. Alexandre

"Le service Bobex à été tres pro. Plusieurs ofrres ont été reçue le jour même. Merci à vous."

J. Paquet


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.