Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Lokalisatiesysteem: Recevez rapidement des devis gratuitsLokalisatiesysteem-géolocalisation

Recevez maintenant plusieurs devis: GéolocalisationDemandez un devis-géolocalisation

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Géolocalisation
Autres régions
Voertuiglokalisatie te Schelle
Wij wensen een offerte voor voertuiglokalisatie van 10 voertuigen. Het zijn vooral bestelwagens. De verplaatsingen vinden vooral plaats in België. De voertuiglokalisatie is vooral voor ritregistratie.
Géolocalisation
Limbourg
Voertuiglokalisatie te Sint-Truiden
Voertuiglokalisatie voor 4 bestelwagens. De bestelwagens worden alle 4 geleased. Voor verplaatsingen worden ze enkel in België gebruikt. De voertuiglokalisatie wordt voornamelijk gebruikt voor controle op het personeel.
Géolocalisation
Flandre occidentale
Voertuiglokalisatie te Zwevezele
Wij hebben 24 vrachtwagens in eigen beheer. Deze vrachtwagens zouden wij willen uitrusten met een trackingsysteem zodat wij kunnen zien waar de voertuigen zich bevinden. De voertuigen worden internationaal gebruikt.
Track & Trace
Flandre orientale
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Evergem
We zullen twee bestelwagens bijkopen voor nieuwjaar. Voor deze nieuwe wagens zoeken we een lokalisatiesysteem. Dit zal vooral dienen voor de administratie en facturatie naar klanten toe.
Géolocalisation
Flandre orientale
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Ronse
Ik zoek een offerte voor een systeem voor geolokalisatiesysteem . Dit is voor 3 voertuigen in eigen beheer. Voornamelijk lokaal actief in de verdeling van voedsel. We zoeken dus een systeem dat , zodra we een bestelling binnenkrijgen dit kan doorsturen naar de gps van de chauffeurs. Ook zekere controle op de chauffeurs is gewenst.
Géolocalisation
Flandre occidentale
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brugge
We hebben reeds een bedrijf maar nemen binnenkort een tweede bedrijf over met 3-4 bestelwagens; Voor deze wagens zijn we nu op zoek naar een degelijk systeem voor voertuiglokalisatie. Verplaatsingen zullen vooral in België blijven. Alle voertuigen in eigen beheer. En zeker belangrijk is dat we zeker aan geolokalisatie kunnen doen. Graag een gerichte offerte voor dergelijk systeem.
Géolocalisation
Flandre occidentale
Trackingsysteem voor ritregistratie bestelwagen
Ik zoek een trackingtool voor onze bestelwagen te volgen, voor ritregistratie voor de ritten te volgen en meten, de wagens te lokaliseren, kilometers te tellen, etc. Graag prijsofferte.
Géolocalisation
Limbourg
Voertuiglokalisatie te Houthalen
Wij zoeken een tracking en anti diesfstel systeem voor 3 wagens.
Géolocalisation
Flandre orientale
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in zomergem
Dit is voor een 30 tot 35 tal vrachtwagens. Zowel actief binnen België als in het buitenland. Bedoeling is voor een systeem in te voeren voor ritregistratie, geolokalisatie en het controleren van de lading. Dit laatste is vooral belangrijk als de klanten achter een update vragen. Ikzelf ben de mede beslissingsnemer in deze aanvraag.
Géolocalisation
Anvers
voertuiglokalisatie voor een bedrijf in borgerhout
Ik die deze aanvraag in opdracht van een beslissingsnemer. We zijn een spoorwegmaatschappij en deze aanvraag gaat over een 9-tal personenwagens die gebruikt worden als pooling wagens. Nu is het essentieel dat we op elk moment weten waar deze wagens zich bevinden , dit zodat onze bestuurders altijd mogelijkheid hebben om deze terug te vinden. Daarom hadden we graag een offerte verkregen voor een lokalisatiesysteem dat ons in staat stelt op elk moment van de dag deze voertuigen te lokaliseren.
Géolocalisation
Limbourg
Offerteaanvraag voor trackingsysteem voor bestelwagen
Voor onze bestelwagen zijn wij op zoek naar een Track & Trace systeem. Voorlopig gaat het om 1 bestelwagen die we wensen uit te rusten met het systeem, op termijn zouden we meer wagens ermee willen uitrusten.
Géolocalisation
Brabant Flamand
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Vilvoorde
Ik doe deze aanvraag in opdracht van de beslissingsnemer. We hebben een wagenpark van 14 bestekwagens die van een vrij uitgebreid trackingssysteem moeten worden voorzien. Zo zal het nodig zijn voor de buitendienst te kunnen opvolgen, dit met oog op controle en veiligheid van personeel en martiaal, ook zal er voor administratie rit en tijdregistratie nodig zijn, en tenslotte zal het ook nodig zijn om effectief de voertuigen te kunnen lokaliseren.
Géolocalisation
Flandre occidentale
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Hooglede
We zoeken in de eerste instantie een offerte voor een systeem dat zal dienen voor de opvolging en controle van de buitendienst. Dit zal over een 10-tal personenwagens gaan. Graag een gerichte offerte alsook wat meer praktische informatie over dit systeem zoals het onderhoud , de instalatie van dit lokalisatiesysteem enz...
Géolocalisation
Bruxelles
Voertuiglokalisatie voor een openbare installing in Sint-Lambrechts-Woluwe
Dit is voor een totaal van 49 personenwagens. Ik wens deze wagens uit te rusten met een systeem dat een zekere mate van controle bied naar de buitendienst. Dit betekend kunnen zien waar de wagens reden, waar gestopt enz... Uiteraard ook graag een offerte voor ritregistratie en rapportering; U kunt mij bereiken op dit nummer tijdens de kantooruren. Bedankt voor een snelle reactie.
Géolocalisation
Flandre occidentale
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Avelgel
Afhankelijk van de prijs zou ik dit willen plaatsen op 1 tot 4 bestelwagens. Bedoeling is om een systeem te maken voor de rapportering, een zekere mate van controle te vormen voor de buitendienst en de wagens te kunnen opvolgen.
Géolocalisation
Anvers
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Loenhout
Ik zoek een systeem voor ritregistratie. Dit in het kader met de nieuwe wet. Momenteel wens ik dit te plaatsen op 3 lichte vrachtwagens en 2 bestelwagens.
Géolocalisation
Hainaut
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Luingne
Ik wens graag een offerte voor 4 bedrijfswagens. Deze dienen voornamelijk voor een controle op te bouwen voor de buitendienst. Ik ben op dit nummer bereikbaar voor een afspraak.
Géolocalisation
Flandre orientale
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Hofstade Aalst
In totaal gaat het over 45 voertuigen waar we vroeger onmiddellijk een geo-lokalisatie systeem voor hebben aangeschaft. Omdat we hier niet zo tevreden over zijn wensen we graag eens en vergelijk te maken met andere leveranciers en dan te veranderen indien u ons een beter voorstel kunt geven. We hebben in totaal 2 vrachtwagens, een 20 bestelwagens en nog eens 25 bedrijfswagens. Dit systeem dient zowel voor geo-traceren voor beheer van de vloot, ritregistratie voor rapportering en bijhouden van de opdrachten en tenslotte het opvolgen en controle van het personeel en buitendienst.
Géolocalisation
Flandre orientale
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Aalst
Ik wens graag een offerte voor een lokalisatiesysteem. Graag met de mogelijkheid om de lokalisatie van de voertuigen op pc te kunnen volgen. Hoofddoel is de opvolging van het buitenpersoneel. We hebben een bedrijfswagen een bestelwagen.
Géolocalisation
Flandre occidentale
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Oostende
We hebben een groot aantal scooters, 30-40 in totaal. Deze wensen we uit te rusten met een geolokalisatiesysteem om de buitendienst op te volgen en terug te vinden in geval van diefstal. Graag een gerichte offerte en verdere informatie over dit systeem.
Géolocalisation
Flandre orientale
Voertuiglokalisatie voor een labo in Aalst
We wensen onze chauffeurs te kunnen lokaliseren en zo ons transport optimaliseren. Graag daarom een offerte voor een lokalisatiesysteem voor 5 bedrijfswagens.
Géolocalisation
Limbourg
voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Hoeselt
We zijn een bedrijf dat actief is in de verhuur van vespa's. Er zullen een tiental voertuigen vanaf februari verhuurd worden op een andere locatie dan ons hoofd bedrijf en hierop zou ik graag een controlesysteem op willen plaatsen om deze op te kunnen volgen. Aanvankelijk van de offerte zwilk ik ook onderhandelen om de rest van onze voertuigen, 50 in totaal met dit systeem uit te rusten.
Géolocalisation
Flandre orientale
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Kallo
Ik heb in totaal 11 bestelwagens die ik met dergelijk systeem wil laten uitrusten. Ik zoek vooral een lokalisatiesysteem om de voertuigen te kunnen volgen op het terrein. Ook wens ik een systeem om het personeel te controleren dat veel boetes heeft. Graag hiervoor een gerichte prijsofferte.
Géolocalisation
Anvers
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Heist op de berg
In totaal gaat het hier over 8 bestelwagens die dienen worden uitgerust met voertuiglokalisatie. Dit systeem zal dienen om de wagens te lokaliseren en zo transport te optimaliseren .
Géolocalisation
Anvers
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Westerlo
Ik heb momenteel een wagenpark van 3 lichte vrachtwagens. Is het mogelijk een offerte op te maken voor een kostprijs om deze uit te laten rusten met een voertuiglokalisatiesysteem. Ik wens graag een offerte te zien van de verschillende toepassingen.

Lokalisatiesysteem

Vous voulez optimiser le temps de travail de vos équipes et diminuer les déplacements inutiles? Nous vous conseillons. Recevez 3 propositions et comparez! Grâce à la géolocalisation vous:


Maîtrisez l'activité de vos équipes mobiles sur le terrain

Une fois que vos commerciaux ont quitté le siège pour leur mission, comment s'assurer qu'ils ne sont pas allés siroter un verre dans un bar 500 mètres plus loin ? C'est une inquiétude permanente qui peut se résoudre via la géolocalisation. Avec un suivi constant en temps réel de votre flotte de véhicule, il sera plus difficile de cacher son oisiveté !

Optimisez la productivité et la rentabilité de vos collaborateurs

Se sachant monitorés, vos travailleurs  seront stimulés et auront aussi un moyen concret de prouver qu'ils sont actifs. Leur productivité sera plus facilement quantifiable et la rentabilité de vos collaborateurs sera décuplée ! Vous pourrez ainsi allouer vos ressources plus efficacement et récompenser les meilleurs employés.

Diminuez les déplacements inutiles et maximisez l'utilisation des véhicules

Le premier avantage le plus évident de la géolocalisation est évidemment de pouvoir situer les véhicules par rapports aux routes et à la circulation. D'un coup d'oeil, vous pourrez définir les meilleures trajectoires pour chaque véhicule et permettre une meilleure fluidité à votre équipe. Il va ainsi de soi que vous pourrez utiliser des statistiques pour déterminer de manière efficiente le nombre de véhicules nécessaires à votre activité.

Conservez l'historique des missions et renforcez la sécurité

Garder les informations prises par le système de géolocalisation et pouvoir l'analyser vous permettrons de mesurer de manière exacte votre activités et son évolution. Vous pourrez ainsi adapter le nombre de véhicules en fonction des périodes creuses et de rush constatées à travers le temps. De plus, la traçabilité est un élément de sécurité hypra efficace face aux vols ! Une voiture perdue ? D'un coup d'oeil, vous saurez où « elle s'est promenée »

 

 Demandez un devis-géolocalisation
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Une plateforme professionnelle de l'offre et de la demande qui permet à chaque demandeur de tro..."

A. Bouazzah

"Très bonne expérience. Le site Bobex permet d'avoir rapidement des comparatifs de prix et de sé..."

J. Julie


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.