Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Leaflets: Recevez rapidement des devis gratuitsLeaflets-impression feuillet, dépliant ou affiche

Recevez maintenant plusieurs devis: Impression feuillet, dépliant ou afficheDemandez un devis-impression feuillet, dépliant ou affiche

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Anvers
Drukken + bedeling van flyers te Antwerpen
Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het volgende: drukken flyers of brochures, huis-aan-huis bedeling van flyers of folders (provincie Antwerpen). Oplage voor drukwerk en bedeling 50.000 of 100.000 stuks (of eenheidsprijzen in functie van oplage). Indien u meer informatie nodig heeft , gelieve te contacteren. Wij leveren het materiaal zelf aan, folders zijn reeds ontworpen. Er zijn al reeds een aantal brochures bedrukt geweest. Graag een aantal offertes van andere leveranciers om deze even te vergelijken indien het bij een ander goedkoper zou uitkomen. Bobex kwaliteitscontrole: derde offerteaanvraag op Bobex, immobiliënkantoor gelegen te Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte online. Bedankt.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Flandre occidentale
Drukken reclame
Reclame voor Eindejaars-afhaalmenu en iedere zondag gastronomische brunch. Het betreft 3 afhaalmenu's met telkens voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert. Prijs per menu en adres gegevens om te bestellen. Oplage: 1.000 stuks, A4 formaat, 80gr, liefst groen kleurtje, standaard papier. Materiaal zal ik zelf aanleveren. Bobex kwaliteitscontrole: Feestzaal gevestigd in West-Vlaanderen. Graag een gedetailleerde offerte, reactie online. Alvast bedankt.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Flandre occidentale
Visitekaarten + pamflets
Graag 1. het drukken van 500 visitekaartjes, recto/verso, luxepapier, formaat: 85mm x 55mm, grammage: 300gr?, 2, 3 of 4 kleurendruk, 2. drukken van 500 pamflets, afmetingen: 21cm x 10cm, geen luiken/vouwen, recto/verso, 2,3 of 4 kleurendruk, grammage ?. Het logo zal moeten opnieuw ontworpen worden heb het niet in de nodige bestandsformaten. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant zou graag een gedetailleerde prijsopgave ontvangen zodat ze deze kan voorleggen aan de baas. Alvast bedankt.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Anvers
Folders voor webwinkel
Graag had ik een gedetailleerde offerte ontvangen alsook meer inlichtingen/details alsook aanbiedingen (voorbeelden) omtrent het drukken van folders met foto's. Het is mij bedoeld om een financieel plan te kunnen opstellen en voorleggen (opstartende zaak). Het is dus belangrijk dat ik weet welke mogelijkheden er bestaan en de cijfers (eindtotaal duidelijk zijn). Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant start in maart 2011 met een webwinkel. Heropening van dit project aangezien geen reacties. Alvast bedankt.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Anvers
Drukken van leaflets
Wij hebben nodig: Een leaflet die aan weerszijden bedrukt is in quadri, A5-formaat, ca 100gr/m²,papier: ongestreken vb offset, Munken, ... 1 luik. Geen speciale afwerking. We leveren zelf een printklare pdf. Graag een offerte via mail. Liever geen telefoon. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een gedetailleerde offerte voor volgende aantallen: 1.000 stuks, 1.500 stuks, 2.000 stuks, 3.000 stuks en 5.000 stuks. Alvast bedankt.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Pas de région
Drukken van folders
Wij zoeken een drukker voor 20.000 Folders in A4 formaat gevouwen tot A5 (14.80 x 21.00 cm), full colour 4/4, Luxosatin, mat oningeriemd papier 50 grs/m2. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wenst een prijsofferte te ontvangen voor het afdrukken van deze leaflets. Prijsoffertes vanuit België en Nederland. Hartelijk dank.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Brabant Flamand
Folders drukken
Wij zijn op zoek naar een drukker voor folders. Oplage: 5.000 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole: PDF-formaat wordt zelf aangeleverd. Bedankt voor uw prijsopgave.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Flandre orientale
Folders drukken
Ik heb een klant die graag 10.000 folders (eventueel tot 50.000 stuks), full color, 6 bladzijden A4 formaat, dus 3 recto/verso A3 geplooid. Bobex kwaliteitscontrole: Deze zijn bedoeld om rond te delen, dus graag wat licht papier. Bedankt voor uw prijsopgave.
Impression spéciale
Pas de région
Fabrication porte leaflets
Je fais une demande de prix pour la fabrication de 300 porte leaflets. Contrôle de qualité Bobex le 26/06/2009: Pour une société située à Paris qui souhaite être conatctée par mail.
Impression spéciale
Pas de région
Impression leaflets
Je souhaiterais un devis pour l'impression de 210 000 leaflets 3 volets en 2 versions différentes. Contrôle de qualité Bobex le 26/06/2009: Pour une société française qui cherche à élargir sa gamme de fournisseur en faisant appel à des fournisseurs belges. Merci de leur faire une offre par mail.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Anvers
Promoleaflet drukken
Ik zoek een drukkerij om een leaflet A4, gevouwen als 3-luik (rolvouw) te drukken. Bobex kwaliteitscontrole, op 29/05/2009: De klant is gelegen te Brecht. Bedankt voor uw prijsofferte voor 10.000 leaflets.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Flandre orientale
Drukken leaflets + distributie ervan
Prijs voor drukken leaflets formaat A5 of A6; recto verso, full colour; oplage 40 000 exemplaren, gebundeld per 500. Bobex kwaliteitscontrole, op 05/05/2009: De klant hed ook graag de distributie ervan in Gent, Deinze & randgemeenten. Bedankt voor uw prijsopgave.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Limbourg
A4 flyers
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een flyer op A4 formaat, beide kanten bedrukt in kleur met enkele foto's, logo en tekst en uitleg over onze werking. Bobex kwaliteitscontrole, op 06/04/2009: Regio: 3500 Hasselt. Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 3.000 exemplaren.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Brabant Flamand
Drukken van leaflets
Ik wil laten drukken: leaflets: 70.000 ex. , A4 formaat , 170g papier , recto/verso quadri , 2 versies. Bobex kwaliteitscontrole, op 31/03/2009: De klant heeft 2 versies nodig, 29.000 exemplaren in het frans en 41.000 exemplaren in het nederlands. Bedankt voor uw offerte voor deze 70.000 leaflets.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Flandre orientale
Drukken van folders
Onze VZW is verhuisd en is een nieuwe folder aan het ontwerpen. We zijn op zoek naar een drukker die dat voordelig kan doen. Het zou gaan over een vijfluik-folder, waarvan de afmetingen van één luik 10cm x 15 cm zijn. We dachten aan papier van ongeveer 200gr. Recto Verso gedrukt. Bobex kwaliteitscontrole, op 20/03/2009: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijs opgave voor een 1.000-tal exemplaren.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Flandre orientale
Flyers drukken
Wij zoeken een drukker omdat wij 1000 flyers op A5-formaat willen drukken en dit op glanzend papier. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/03/2009: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze 1000 flyers in vierkleurendruk.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Autres régions
Folder drukken
Wij wensen een folder te laten drukken. 500 stuks 250 grams 4/4 mat folie open: 594x210 gesloten: 297x210 Bobex kwaliteitscontrole, op 09/02/2009: Offerteaanvraag van een Nederlandse klant die al regelmatig van Bobex gebruik gemaakt heeft op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw prijsopgave. Herlancering door deze klant van deze aanvraag van 30/01/2009.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Flandre orientale
Leaflet drukken
Het gaat over een leaflet, A4 formaat, te vouwen in 3 luiken in Z-motief. De ene kant kan in 2 kleuren worden afgedrukt, de andere kant in full-color. Bobex kwaliteitscontrole, op 06/01/2009: Bedankt voor uw gedetailleerde prijsopgave voor een oplage van 2.000 exemplaren met staal indien mogelijk.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Anvers
Drukken van A5-flyers
Op regelmatige basis verdelen wij flyers. Wij zijn daarvoor momenteel op zoek naar een nieuwe partner om deze te drukken. Ontwerp verzorgen we zelf. Het gaat over A5-flyers, recto verso, full color. Bobex kwaliteitscontrole, op 30/12/2008: De klant zou 25000 exemplaren van de flyer laten afdrukken. Het document bevat 2 luiken. Er moet glanzend papier van 135 gr/m² gebruikt worden. Een elektronisch formaat van de af te drukken flyer kan aangeleverd worden.
Impression brochure ou catalogue
Flandre orientale
Drukken brochure
Wij zijn op zoek naar een drukker die een maandelijkse actualiteitenbrochure voor de gemeentediensten wil drukken. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/12/2008: De klant wenst 6500 exemplaren per maand te laten afdrukken. Een PDF van de af te drukken brochure kan aangeleverd worden. Het document bevat 16 pagina's. De druk dient te gebeuren in vierkleurendruk.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Anvers
Folder
Ik wens een folder met beknopte verdere informatie te laten maken. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/12/2008: De klant wenst 60000 exemplaren van de folder. Het document bevat twee luiken. De folder bevat één vouw. Een PDF-file van de folder is beschikbaar.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Flandre orientale
Folders en leaflets
Ik zou graag leaflets laten maken in mijn huisstijl en met foto's : sober, mooi, stijlvol met de vermelding van naam, adres, datum erop. Verder wens ik ook folders te laten drukken met voorstelling van modellen en prijzen, de naam van het bedrijf en het adres erop. Bobex kwaliteitscontrole, op 01/12/2008: Er dienen 5000 exemplaren in het totaal gedrukt te worden. De klant wenst mat papier te gebruiken van 90 gr/m². Het document moet een hoogte hebben van 300 mm op een breedte van 150 mm. De klant wenst een gedetailleerde offerte te ontvangen via de Bobex-website.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Pas de région
Drukken van flyers A5-formaat
Wij zijn op zoek naar een drukker die 7.400.000 flyers kan drukken. Het formaat van de flyer is A5. De flyers dienen gedrukt te worden op 135 gram gesatineerd MC papier. De bedrukking is in 4/4. Bobex kwaliteitscontrole, op 13/11/2008: De klant bevindt zich in Nederland, in 3341 Hendrik-Ido-Ambacht (vlakbij Rotterdam). De af te drukken flyer zal aan de drukker in PDF-formaat worden aangeleverd.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Anvers
Drukwerk folders Tupperware
Bedrukken van offset A5 Wit 80 gr., 2 logo's in Quadri. Tekst in zwart dubbelzijdig gedrukt. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 01/07/2008: de klant (Tupperware) is op zoek naar een drukker voor het bedrukken van 4.000 A5 folders recto/verso.
Impression feuillet, dépliant ou affiche
Limbourg
Drukken Flyers A5
Wij zijn op zoek naar een drukker voor 400 A5 flyers. Bobex kwaliteitscontrole, op 11/06/2008: Offerte aanvraag van een klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw prijsofferte.

Demandez un devis-impression feuillet, dépliant ou affiche
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Très satisfait du service Bobex. Cela nous a permis de connaître des fournisseurs inconnus jusq..."

A. Rimbert

"J'ai reçu plusieurs offres par e-mail suite à la publication de ma demande sur bobex. Merci."

F. Degrave


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.