Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Incassodiensten: Recevez rapidement des devis gratuitsIncassodiensten-bureau de recouvrement

Recevez maintenant plusieurs devis: Bureau de recouvrementDemandez un devis-bureau de recouvrement

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Bureau de recouvrement
Anvers
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000€ en 10.000€ Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in België. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Bureau de recouvrement
Brabant Flamand
Incassobureau voor een bedrijf in Tienen
Dit gaat over onbetaalde facturen , een 17 in totaal verdeeld over twee leveringen. In deze kwestie staan deze facturen open bij Belgische bedrijven. Graag had ik daarom graag een gerichte offerte en verdere info verkregen van deze per incasso terug te vorderen.
Recouvrement de créances
Liège
Incasso voor een bedrijf in Hognoul
Over het algemeen hebben we weinig openstaande facturen maar sinds februari zijn we ons meer beginnen focussen op de buitenlandse markt waardoor facturen vaker onbetaald blijven. Zo is er een factuur van totaal 40.000 € bij een Italiaans bedrijf. Graag een offerte en verder informatie hoe hu hiermee te werk zou gaan.
Bureau de recouvrement
Anvers
offerte voor crematorium te Wilrijk
Beste , Wij zijn een crematorium en hebben in totaal een 50tal facturen openstaan. De totale som van die openstaande facturen is 86 000 €. Nu zijn wij opzoek naar een partner die wij onder de arm kunnen nemen voor het terugvorderen van die openstaande posten. Jullie mogen mij steeds bellen voor een afspraak en een offerte. Met vriendelijke groeten, Veronique Maurissen
Recouvrement de créances
Brabant Flamand
Incasso voor een bedrijf in zaventem
Ik heb op dit moment enkele 10.0000 € aan openstaande facturen, net iets minder dan 100 facturen in totaal. We zijn zowel op de b2b als de b2c markt gericht. Normaal werken we met een eigen advocaat maar ik wens graag een prijsvergelijking door te voeren met een onafhankelijk incassobureau. Graag hiervoor een offerte en verdere informatie over uw diensten. levert u enkel aan zuivere incassodiensten of doet u ook aan factoring?
Recouvrement de créances
Anvers
offerteaanvraag voor een incassobureau
Beste, Wij zijn een bouwonderneming en hebben een 30tal openstaande facturen. Het zijn allen ondernemingen in de bouwsector. De totale openstaande som van alle facturen is iets meer dan 400 000 €. Graag wens ik vanaf aanstaande dinsdag een telefoontje om een afspraak bij mij op kantoor te maken. Met vriendelijke groeten, Guy
Recouvrement de créances
Flandre occidentale
Incasso voor een bedrijf in Ingelmunster
Ik heb enkele openstaande facturen bij particulieren. Ik stuur deze normaal door naar mijn advocaat. Maar omdat dit nogal lang duurt zou ik nu willen kijken of ik geen incassobureau onder de arm kan nemen.
Recouvrement de créances
Bruxelles
Incasso voor een bedrijf in Brussel
We hebben enkele rekeningen die open blijven staan. Dit gebeurd wel vaker maar meestal betalen de bedrijven na een periode van 30 dagen, maar momenteel zijn er enkele rekeningen waarmee er problemen zijn. Het totale bedrag zou tussen de 50.000 en de 70.000 € liggen. Wij doen enkel zaken met bedrijven met een Belgische Btw-nummer.
Bureau de recouvrement
Anvers
Incasso voor een bedrijf in oprichting in Antwerpen
Ik zal begin december van start gaan met een IT bedrijf. Omdat een vorig bedrijf van mij enorm veel problemen had met laat betalers ben ik nu geïnteresseerd om een lange termijncontract af te spreken met een incassobureau. Dit om alle openstaande facturen op te vangen. Ik zal B2B gericht zijn.
Bureau de recouvrement
Flandre occidentale
offerte voor incasso
schoolfacturen, bellen na de herfstvakantie
Bureau de recouvrement
Flandre orientale
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde facturen voor een autoshop in Oost-Vlaanderen
In het verleden hebben we al samengewerkt met een incassobureau. We waren echter niet tevreden over de dienstverlening en zijn daarom nu op zoek naar een nieuwe partner. Het totale bedrag zou zo'n 10 000 € bedragen verspreidt over een 20-tal facturen.
Bureau de recouvrement
Pas de régionTerugvorderen van onbetaalde factuur, Antwerpen
Het gaat over een relatief klein bedrag (1000 €) dat openstaat bij een persoon. Deze persoon had een winkel die hij heeft doorgegeven maar is wel nog in het bezit van zijn stock.
Recouvrement de créances
Flandre occidentale
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik heb nog geen wanbetalers. Maar beter voorkomen dan genezen zeggen ze altijd. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van incassobureaus. Alvast bedankt!
Recouvrement de créances
Flandre occidentale
Incassobureau voor terugvorderen van onbetaalde factuur, B2B
Graag een offerte voor incassobureau. Momenteel 1 onbetaalde factuur die wij zouden moeten terugvorderen, dit voor een bedrag van +/- 1.700 à 1.800 EUR. B2B (horecazaak). Bedankt.
Recouvrement de créances
Flandre orientale
Incassokantoor voor internationale facturen
Ik ben op zoek naar een incassokantoor, vooral voor internationale facturen, 90% van deze openstaande facturen zijn internationaal.
Bureau de recouvrement
Limbourg
Terugvorderen van geld, Limburg
Ik ben zelf zelfstandig maar dit geval heeft niets te maken met mijn zaak, het ligt eerder privé. Ik ben zelf met een nieuwbouw bezig en heb een leverancier die niet komt leveren terwijl ik wel al betaalt heb, bedrag is zo'n 14.000 EUR. Kunnen jullie mij daarbij helpen om het geld terug te vorderen, indien ja, wat zijn de mogelijkheden? Bedankt.
Bureau de recouvrement
Namur
Incassobureau voor bedrijf in Namen
Maandelijks verzenden wij zo'n 800 facturen, waarvan 20% onbetaald blijven. Graag hadden we eens een voorstel gekregen voor het samenwerken met een incassobureau. Bedankt.
Recouvrement de créances
Flandre occidentale
Incassobureau voor studie & tekenbureau, West-Vlaanderen
Graag een voorstel van prijs alsook informatie omtrent incassobureau. Ik werk uitzonderlijk met bedrijven, dus allemaal B2B klanten. Alvast bedankt.
Bureau de recouvrement
Flandre orientale
Wanbetalers opvolgen, incasso onbetaalde facturen
Graag wat extra hulp bij het terugvorderen van onbetaalde facturen buiten termijn. Alvast bedankt.
Bureau de recouvrement
Limbourg
Professionnele begeleiding bij onbetaalde facturen
Graag professionele begeleiding bij het maken en opvolgen van facturen. Dit voor een zelfstandige die zo een 20 facturen per maand heeft, en toch momenteel tussen 1.000 à 2.000 € aan onbetaalde facturen zit. Alvast bedankt.
Bureau de recouvrement
Flandre occidentale
Ontevreden over huidig incassobureau
Momenteel werken wij met Attradius, maar wanneer tgp. een discussie inroept komen zij niet tussen! M.a.w. elke wanbetaler roept een niet conformiteit in wanneer de druk tot betaling wordt verhoogd. Solvabiliteitsonderzoek alvorens de opdracht te aanvaarden!
Bureau de recouvrement
Hainaut
Klant in Rotterdam
Wij hebben een klant te Rotterdam die zijn factuur sinds januari nog niet betaald heeft. Het bedrag bedroeg zo'n 565EUR, sindsdien zitten we al aan zo'n 700EUR. Kunnen jullie mij zeggen wat ik het beste zou doen. Met vriendelijke groet.
Bureau de recouvrement
Flandre orientale
Offerte incasso onbetaalde facturen, contact incassobureau's, opvolgen wanbetalers
Op dit moment doen we onze opvolging nog zelf, maar we zijn van plan dit uit te besteden. graag contact met kandidaten. We zijn nu redelijk mee met de opvolging, spelen kort op de bal, dus niet zoveel openstaande dossiers momenteel, maar plan is hele opvolging uit te besteden.
Bureau de recouvrement
Flandre occidentale
Incasso niet betwiste facturen
Incasso van enkele niet betwiste facturen. Klanten beloven te betalen maar doen het niet. Voorlopig maar 2 of 3 dossiers.
Bureau de recouvrement
Anvers
Hulp met onbetaalde facturen, incasso openstaande facturen
Hulp om na deze lange tijd en vriendelijk gevraagd om betaling van deze facturen,en er nu komaf mee te maken!!!

Incassodiensten

 

Cas de soucis juridique ? Au bureau d'avocat !

Un crime ?  Au bureau de police !

Vos clients tardent à vous payer ? Au bureau de recouvrement !

Celle-ci est là pour résoudre vos soucis d'impayés. Professionnelle et capable de gérer de larges volumes, l'agence de recouvrement est la solution à vos problèmes. Sa réputation est une arme qui rend toutes initiatives plus sérieuses tout en préservant votre image de marque d'activités qui pourraient la nuire. Vous avez juste à spécifier les volumes, les délais, négocier le prix et vous serez débarrassé d'un poids gênant dans votre activité.

Quel bénéfice ?

Le coût vous revient moins cher que de devoir faire vous-même l'activité de recouvrement. Sachant que sa rémunération dépend de ses performances et sa réussite, la société de recouvrement se consacre au mieux à la récupération des créances et à leur remboursement.

Quand y avoir recours ?

A partir du moment où vous êtes confronté à des retards quotidiens, il est intéressant de faire appel aux services du bureau de recouvrement. En effet, l'accumulation des retards est négative et vous retarde dans vos propres paiements, et parfois entraine un coût invisible dans l'activité de votre entreprise en imposant une certaine « lenteur » de fonctionnement.

Comment faire appel à leur service ?

Avec l'interface Bobex, décrivez votre besoin, différents prestataires vous feront alors leur offre sur mesure.  

 


Mots clés:

 ,   ,   , 

Demandez un devis-bureau de recouvrement
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Je ne connaissais pas cette société et je fus agréablement surprise du sérieux de ces services...."

"Outil de travail indispensable pour ceux qui montent des projets et ont besoin d'un retour régu..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.