Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Incasso: Recevez rapidement des devis gratuitsIncasso-bureau de recouvrement

Recevez maintenant plusieurs devis: Bureau de recouvrementDemandez un devis-bureau de recouvrement

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Bureau de recouvrement
Brabant Flamand
Incassobureau voor een bedrijf in Holsbeek
Terugvordering van onbetaalde facturen. Reeds telefonische contact name. Dit is voor zo'n 2700€. Deze facturen zijn van enkele maanden of enkele weken. De oudste is van juli. Nu nemen we contact op met aangetekend schrijven. Als hier niets gebeurd wensen we dit via incasso.
Recouvrement de créances
Limbourg
Aanvraag Incasso te Beverlo
Wij zijn op zoek naar een offerte voor incasso. Het betreft onbetaalde facturen die openstaan bij zowel particulieren als bij bedrijven. De bedrijven zijn nog steeds actief en zijn gevestigd binnen België. Wij hebben reeds pogingen ondernemen om hen te bereiken via e-mail, briefwisseling en telefonisch. Het totaalbedrag dat openstaat bij de bedrijven bedraagt +/- €12000 en de totaalsom dat openstaat bij particulieren bedraagt +/- €4000.
Recouvrement de créances
Flandre occidentale
Aanvraag Incasso te Deerlijk
Wij zoeken offertes voor incasso voor openstaande facturen. Deze staan open bij bedrijven (en sommige bij particulieren, maar in zeer mindere mate) binnen België (deze zijn nog actief). Wij hebben hen reeds proberen te bereiken via e-mail, aangetekend schrijven en telefonisch. De totaalsom dat openstaat bij de bedrijven bedraagt +/- €8000.
Bureau de recouvrement
Flandre occidentale
Incasso voor een bedrijf in Waregem
Dit gaat over een 6-tal facturen die openstaan bij particulieren. Dit zal een totaal zijn van 1000-1500€ die nu zo'n 1 tot 2 maanden openstaan. De opvolging wordt nu door mezelf verzorgd o.a. via aangetekende schrijven. Graag had ik de mogelijkheden onderzocht om dit via incasso te regelen.
Bureau de recouvrement
Bruxelles
Incasso voor een bedrijf in Schaarbeek
Beste, Ik ben kunstenaar en een galerie wilt niet betalen voor het geleverde werk. Het gaat over een bedrag van rond de 1320 euro. Na meerdere aanmaningen wil ik nu een incasso bureau inschakelen. Kunt u dit voor mij doen en hoeveel zal dat kosten Het is een eenmalige actie. Het is internationaal, de galerie in Nederland.
Bureau de recouvrement
Anvers
Aanvraag Incassobureau te Ranst
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor incasso. De aanvraag dient voor openstaande facturen die openstaan bij bedrijven in België. Deze bedrijven zijn nog actief. Ik heb reeds een poging ondernomen om hen via e-mail, telefonisch en via schrijven te benaderen. De totaalsom van van de bedrijven bedraagt ongeveer €20000 (waarvan €8000 nog niet vervallen is).
Bureau de recouvrement
Flandre orientale
Aanvraag Incassobureau te Erembodegen
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor incasso. De aanvraag dient voor openstaande facturen die openstaan bij bedrijven en particulieren in België. Deze bedrijven (buiten 1) zijn nog actief. Ik heb reeds een poging ondernomen om hen via e-mail en telefonisch te benaderen. De totaalsom van van de bedrijven bedraagt ongeveer €1000 en voor particulieren ongeveer €500.
Bureau de recouvrement
Anvers
Aanvraag Incassobureau te Deurne
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor incasso. De aanvraag dient voor openstaande facturen die openstaan bij particulieren binnen België. De dossiers zijn nu reeds een maand vervallen. Ik heb reeds een poging ondernomen om hen via e-mail, aangetekend schrijven en telefonisch te benaderen. De totaalsom van van de particulieren bedraagt meer dan €17000.
Bureau de recouvrement
Anvers
Incassobureau voor bedrijf te Antwerpen
Graag een offerte voor mijn openstaande facturen naar particulieren toe terug te vorderen. Dit betreft facturen van geboekte reizen van een 15 a 20 tal personen. Het openstaand bedrag ligt tussen de 5000€ en 10.000€ Deze mensen zijn allemaal gedomicilieerd in België. Gelieve mij te contacteren om hierover af te spreken.
Bureau de recouvrement
Bruxelles
incasso voor een bedrijf in brussel
Het gaat over een Klant in Sante Fe - New Mexico. Dit is een bedrijf waar we in 2013 enkele stukken aan verkocht hebben en de factuur nooit van is betaald geweest. De Boekhouding zou worden na gekeken maar tot nu toe zijn er geen reacties op gekomen. We hebben al via een advocaat van België geprobeerd, maar hiervan is niets in huis gekomen. We hebben nog correcte contactgegevens van dit bedrijf en ze zijn nog duidelijk actief. Ook heb ik een printscreen waarop ze op hun site de producten aanbieden die wij verkocht hebben.
Bureau de recouvrement
Brabant Flamand
Incassobuerau voor een bedrijf Erps Kxwerps
Ik heb momenteel een factuur van een klant die nu al een tijdje openstaat. In totaal gaat het om 3000€. wat zijn de kosten en de mogelijkheden om deze onbetaalde factuur per incasso te incasseren. Ook wens ik graag was meer praktische informatie over de werking van incasso naar de toekomst toe. Het gaat hier om een Belgisch bedrijf.
Bureau de recouvrement
Flandre occidentale
Incasso voor een bedrijf in Oostende
Dit gaat over een zeer lang aanlopend dossier , sinds december 2012. Deze factuur staat open bij een Belgische particulier voor een bedrag van 540€. Graag had ik de mogelijkheden en verdere informatie bekeken om dit bedrag per incasso terug te vorderen.
Bureau de recouvrement
Limbourg
Incassobureau voor een universtiteit in Hasselt
De achterstallige facturen zijn voornamelijk studenten die inschrijvingsgeld niet betalen alsook enkel facturen bij privébedrijven die blijven openstaan. De bedragen gaan van enkele 100 naar meer dan 10.000€. Op een zeldzame buitenlandse student na zijn al deze particulieren en bedrijven in België gevestigd. j
Bureau de recouvrement
Brabant Flamand
Incassobureau voor een particulier in Merchtem
Ik wens in totaal ongeveer 4200 € aan achterstallige huur per incasso terug te vorderen. Voor een deel van deze gelden is er reeds een uitspraak geweest in ons voordeel door de vrederechter. De particulier verblijft in België.
Bureau de recouvrement
Anvers
Schuld terugvorderen volgens overeenkomst
Ik heb enkele betaling en aankopen gedaan voor mijn ex, wij hebben een papier opgesteld waar in staat dat ze maandelijks € 200,00 afbetaald,dit doc. is opgemaakt in tweevoud en ondertekend door beide. Tot nu toe heb ik nog niets ontvangen van haar. Welke stappen kan ik met dit doc. incl. de nodige facturen en overschrijving zetten ? Of moet ik haar eerst via een aangetekend schrijven in gebreke stellen?
Bureau de recouvrement
Flandre occidentale
Ontevreden over huidig incassobureau
Momenteel werken wij met Attradius, maar wanneer tgp. een discussie inroept komen zij niet tussen! M.a.w. elke wanbetaler roept een niet conformiteit in wanneer de druk tot betaling wordt verhoogd. Solvabiliteitsonderzoek alvorens de opdracht te aanvaarden!
Bureau de recouvrement
Hainaut
Klant in Rotterdam
Wij hebben een klant te Rotterdam die zijn factuur sinds januari nog niet betaald heeft. Het bedrag bedroeg zo'n 565EUR, sindsdien zitten we al aan zo'n 700EUR. Kunnen jullie mij zeggen wat ik het beste zou doen. Met vriendelijke groet.
Bureau de recouvrement
Flandre occidentale
Offerte hulp incassobureau's innen onbetaalde facturen
Graag had ik een offerte gekregen met de voorwaarden om jullie hulp te ontvangen. Mvg, Matthias
Bureau de recouvrement
Brabant Flamand
Onbetwiste facturen
Graag een offerte om 2 onbetwiste facturen daterend van september 2009 en november 2009 bij 1 klant te innen. Er werden reeds 2 deelbetalingen gestoort t.b.v. in totaal €15.000. Alvast bedankt voor de samenwerking.
Bureau de recouvrement
Brabant Flamand
Incasso voor één grote internationale klant
Voor 1 grote internationale klant zijn wij op zoek naar een incassobureau die ons daarbij kan helpen. Het betreft een factuur van meer dan 50.000 euro.
Bureau de recouvrement
Anvers
Diensten incassobureau en schuldvordering
Graag neem ik contact op met een incassobureau die mij kan helpen met het het innen van een vijftal openstaande facturen. Met dank.
Bureau de recouvrement
Limbourg
Incassodiensten
Graag had ik meer informatie gekregen over incassodiensten. Bedankt om mij zo spoedig mogelijk te bereiken.

Incasso

 

Cas de soucis juridique ? Au bureau d'avocat !

Un crime ?  Au bureau de police !

Vos clients tardent à vous payer ? Au bureau de recouvrement !

Celle-ci est là pour résoudre vos soucis d'impayés. Professionnelle et capable de gérer de larges volumes, l'agence de recouvrement est la solution à vos problèmes. Sa réputation est une arme qui rend toutes initiatives plus sérieuses tout en préservant votre image de marque d'activités qui pourraient la nuire. Vous avez juste à spécifier les volumes, les délais, négocier le prix et vous serez débarrassé d'un poids gênant dans votre activité.

Quel bénéfice ?

Le coût vous revient moins cher que de devoir faire vous-même l'activité de recouvrement. Sachant que sa rémunération dépend de ses performances et sa réussite, la société de recouvrement se consacre au mieux à la récupération des créances et à leur remboursement.

Quand y avoir recours ?

A partir du moment où vous êtes confronté à des retards quotidiens, il est intéressant de faire appel aux services du bureau de recouvrement. En effet, l'accumulation des retards est négative et vous retarde dans vos propres paiements, et parfois entraine un coût invisible dans l'activité de votre entreprise en imposant une certaine « lenteur » de fonctionnement.

Comment faire appel à leur service ?

Avec l'interface Bobex, décrivez votre besoin, différents prestataires vous feront alors leur offre sur mesure.  

 Demandez un devis-bureau de recouvrement
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Très satisfaite ! Très simple d'utilisation, réponses rapides, possibilités de contacter direct..."

"Merci pour les demandes rapides des fournisseurs."

S. Debroux


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.