Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Groene energie: Recevez rapidement des devis gratuitsGroene energie-panneaux solaires

Recevez maintenant plusieurs devis: Panneaux solairesDemandez un devis-panneaux solaires

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Panneaux solaires
Limbourg
Zonnepanelen voor in de regio Houthalen
Ik ben op zoek naar zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend pannendak, 2500 kwh, bijna zuidgericht, plaats voor 12-14 panelen. Wanneer is nog open, ook voor mijn gebuur mag een offerte gemaakt worden.
Panneaux solaires
Limbourg
Zonnepanelen voor in de regio Heusden-Zolder
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met EPDM op, +3000 kwh, opp. voor 16 panelen zeker. Wanneer is aan de kosten.
Panneaux solaires
Flandre orientale
Zonnepanelen voor in de regio Eeklo
Ik wens zonnepanelen voor op mijn zaak/prive. Hellend pannendak, zuidgericht, 2 personen, opp. 30m². Volgend jaar ergens te doen.
Panneaux solaires
Flandre occidentale
Zonnepanelen voor in de regio Wulpen
Ik wens zonnepanelen en zonneboiler voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, nogal zuidoost gericht, 5600 kwh, opp. +100m². Wanneer is aan de offerte.
Panneaux solaires
Flandre orientale
Zonnepanelen te Stekene gezocht voor vrijstaande villa
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1986 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. We verbruiken snel een 200€ voor gas en stroom samen. We wonen hier met 2 personen en wensen is te vergelijken wat jullie ons kunnen bieden voor ons en ons dakpannen dak. Graag een telefoontje zodat we kunnen afspreken voor een plaatsbezoek.
Panneaux solaires
Flandre occidentale
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Andries
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met EPDM op zonder koepel, opp. +100m², 2 personen, wanneer ligt aan de offerte.
Panneaux solaires
Brabant Flamand
Zonnepanelen voor in de regio Dilbeek
Ik zoek zonnepanelen voor op onze prive. Hellend dak met dakpannen, zuidgericht, +20000 kwh, opp. +70m², voor binnen dit en een jaar.
Panneaux solaires
Limbourg
Zonnepanelen voor in de regio Achel
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak(40m²) of hellend dak beschikbaar, 3 personen, plaatsing ligt aan de offerte.
Panneaux solaires
Flandre orientale
Zonnepanelen voor in de regio Nazareth
Ik wens zonnepanelen voor op mijn privewoning. Hellend dak met sneldakpannen, zuidgericht, 6000kwh, Plaats voor 24 panelen, bouwjaar 1993, al offerte van Sanisolar Gavere. Toch redelijk snel te leggen.
Panneaux solaires
Flandre orientale
Zonnepanelen voor in de regio Geraardsbergen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Plat dak met roofing op, 3900kwh, opp. 135m², vrijstaand huis van 1975. Voor binnen half jaar indien goede offerte.
Panneaux solaires
Flandre occidentale
Zonnepanelen voor in de regio Roeselare
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Vrijstaand huis van 2010, hellend dak met dakpannen en 2 veluxen, zuidgericht, 2 personen, opp. zeker 90m². Tijdstip ligt aan de offerte.
Panneaux solaires
Flandre orientale
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Niklaas
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en 2 veluxen, zuidgericht, 12000 kwh, opp. 60m². Tijdstip ligt aan de offerte.
Panneaux solaires
Flandre orientale
Zonnepanelen voor in de regio Denderleeuw
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, zuidoostgericht, 3085 kwh, opp. 30m². Plaatsing toch redelijk snel.
Panneaux solaires
Flandre orientale
Zonnepanelen voor in de regio Merelbeke
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en 2 veluxen en kapel, 4 personen, opp. +80m². Nog voor dit jaar afhankelijk van de offerte.
Panneaux solaires
Limbourg
Offerte zonnepanelen in Sint Truiden
Wij zoeken offertes ter vergelijk in zonnepanelen. het is voor de woning van mijn vader. Het is een 3gevel woning met een dakpannen zadeldak. Wij verbruiken 3000 KW per jaar. Kan u mij contacteren voor een afspraak.
Panneaux solaires
Anvers
Zonnepanelen voor een woning in Olen
Graag wens ik een afspraak voor zonnepanelen en zonneboilers te plaatsen. Nu weet ik niet zeker of dit gunstig voor ons huis is. Het hellend dak is niet zuidgericht, plat dak ligt erachter , zon schijnt er tot 17uur op. We verbruiken met 2 volwassenen en 2 kinderen 5à6000Kwh aan stroom op jaarbasis. Graag contact van professionelen.
Panneaux solaires
Brabant Flamand
Zonnepanelen installatie op garagedak
Wij zoeken een zonnepaneleninstallatie voor ons plat dak (40m2) boven garage. Verbruik van 1900 kw dagverbruik, 2400 kw nachtverbruik.
Panneaux solaires
Anvers
Zonnepanelen voor een woning in Antwerpen
Dit is voor een woning waar vroeger een handelszaak beneden was geplaatst. Ik was van plan deze te renoveren en had dus graag met een afspraak ter plaatsen even bekeken wat de mogelijkheden waren hier een geschikt systeem te plaatsen voor alternatieve energie. Dit zal voor voornamelijk particulier gebruik zijn. Ik heb een hellend leien dak met zeker 20m² waar ik perfect van de zuiderzon kan genieten. Graag een contact met iemand die mij voor dergelijk systeem een geschikte offerte en advies kan geven.
Panneaux solaires
Anvers
Zonnepanelen voor een woning in Putte
Ik heb grond van 1 hectare waar eventueel zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik durf niet met zekerheid aan te geven hoeveel elektriciteit er bij ons verbruikt wordt per jaar of per maand. Graag vrijblijvende offerte van het plaatsen van zonnepanelen op de grond.
Panneaux solaires
Anvers
Zonnepanelen voor een landbouwbedrijf in Meerle
Graag een offerte voor de plaatsing van een zonnepanelen instalatie voor mijn landbouwbedrijf. Het meeste geschikte gebouw lijkt me ene loods. Het dak heeft staalplaten als bedekking en is pal gericht op het zuiden. De beschikbare oppervlakte is in totaal 1500m2. Ik verbruik momenteel 10.000kw. Dit gebouw staat op 30 topt 40 m van het hoofdgebouw. Graag ene offerte en verdere informatie, over de groene stroom certificaten en subsidies.
Panneaux solaires
Flandre occidentale
Zonnepanelen voor een school in Ingelmunster
Ik wens van voldoende leveranciers een prijsofferte om zo een degelijke vergelijking te maken voor de plaatsing van zonnepanelen. Indien dit binnen het budget past zullen deze nog in 2013 geplaatst worden. Graag had ik een afspraak gemaakt om ter plaatse de mogelijkheden te bespreken. Het gaat om een Epdm rubber dak met een grootte van ongeveer 40x40m. We wensen de hele school op groene stroom te laten draaien.
Panneaux solaires
Limbourg
Zonnepanelen voor een bedrijf in Bilzen
Het dak , een roofing dak, is ongeveer 210m2 groot maar heeft wek een lichtkoepel. Ik wens graag een offerte voor zo'n 4000-5000kw op te wekken met groene stroom. Graag wens ik ook verdere informatie over de instalatie, groene stroom certificaten en mogelijk fiscale voordelen. Bedankt voor een snelle reactie.
Panneaux solaires
Anvers
Zonnepanelen voor een bedrijf in Schoten
Ik heb een bouwbedrijf waar we graag onze energie zoveel mogelijk via zonnepanelen wensen op te wekken. Graag daarom een gerichte offerte met verdere informatie over groene energie en mogelijke aftrek van de belastingen. We hebben een recent vernieuwd roofing dak van 150-160m2. Deze oppervlakte is volledig vrij en we hebben ook geen last van schaduwplekken.
Panneaux solaires
Brabant Flamand
Zonnepanelen voor een woning in Wilsele
Ik had graag offerte willen ontvangen van zonnepanelen. Het eindafrekening van het elektriciteit van vorig jaar was €1500,- van een gemengd tarief. Het huis is 15m breed en 9m diep. Ik had graag aan de achterzijde van het dak de zonnepanelen wensen te plaatsen indien nog rendabel.
Panneaux solaires
Brabant Flamand
Zonnepanelen voor een woning in Tervuren
Graag een offerte van zonnepanelen. Ik heb een L-vormige woning met een hellend dak. Het dak is naar het Zuid-Oosten gericht. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit is 3200KWh. Het gaat om een hellend dak dat aan de ene zijde eventueel 5m² beschikbare oppervlakte zal hebben voor de zonnepanelen en de andere zijde ook 5m².

Groene energie

Des panneaux solaires amortis en 5 à 7ans

Qu'il fasse beau ou pas, les panneaux solaires récoltent la lumière et la transforme en énergie utilisable. Technologie connue et de plus en plus utilisée, profitez dès à présent d'un complément écologique vous permettant de faire des économies sur votre consommation énergétique.

Quel principe ?

Suite à l'installation des panneaux solaires, vous recevrez quotidiennement de l'énergie solaire convertie en électricité. Vous pourrez alors faire de celle-ci ce que vous voulez : la prendre pour votre consommation personnelle, la revendre au fournisseur local qui a obligation d'acheter celle-ci, ou alors tout simplement l'utiliser et vendre vos surplus.

Rentable ?

Après  les coûts d'installation, il ne vous reste plus qu'à profiter du système. Les panneaux photovoltaïques on une longue durée de vie (au moins 30) et il est calculé que lors de la 7ème année, le gain apporté dépasse l'investissement initial.  En plus de la vente ou la consommation de votre propre production d'électricité, il existe de nombreux subsides rendant l'utilisation de l'énergie verte plus accessible.

Où me fournir ?

Avec Bobex, vous recevez gratuitement différentes offres des fournisseurs. Vous n'aurez plus qu'à choisir celle qui correspond à ce que vous désirez, votre surface disponible et à votre budget.

Tout savoir sur les panneaux solaires: Consultez nos guides d'achat


Mots clés:

 , 

Demandez un devis-panneaux solaires
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Satisfaite par les services de Bobex"

C. Thiry

"Facilite le travail de recherche. J'avais un problème d'humidité. Il sera bientôt résolu."

G. GERIN


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.