Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Gratis fruitmand: Recevez rapidement des devis gratuitsGratis fruitmand-fruits frais au bureau

Recevez maintenant plusieurs devis: Fruits frais au bureauDemandez un devis-fruits frais au bureau

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Fruits frais au bureau
Flandre orientale
Fruitmand voor een bedrijf in de regio Sint-Denijs-Westrem
Ik zoek een fruitmand levering voor een 8 werknemers. Gemengd fruit, op één locatie (er zijn wel 15 andere locaties, dat is best te bespreken).
Fruits frais au bureau
Anvers
Fruitlevering voor een bedrijf in Mechelen
Ik doe deze aanvraag in opdracht van de zaakvoerder. We wensen dit systeem in te voeren op het bedrijf. In de eerste instantie zouden we wel een test wensen te doen om te kijken hoeveel en hoe regelmatig we deze fruitlevering het beste kunnen toelaten. We zijn met een zeer wisselend aantal op kantoor. Minimaal 20 mensen maar op drukke dagen kan dit oplopen tot 50. Fruit mag toekomen in 1 centrale mand.
Fruits frais au bureau
Flandre orientale
Fruitmand levering voor een bedrijf in Melle
Dit is de eerste keer dat ik gebruik zal maken van een fruitmand. Graag had ik naast de offerte dus graag ook wat meer praktische informatie verkregen. We zullen van deze fruitmand gebruik maken door 18 mensen. Indien u nog andere informatie wenst kunt u mij altijd telefonisch bereiken.
Fruits frais au bureau
Anvers
Fruitlevering voor een bedrijf in Grobbendonk
Momenteel hebben we een leverancier die binnenkort zal stoppen . Daarom zoeken we nu offertes van andere spelers op de markt. We zijn in totaal met 125 mensen. Het fruit word verdeeld per afdeling, 6 tot 7 manden.
Fruits frais au bureau
Bruxelles
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
Ik wens graag een offerte ter prijs en kwaliteitsvergelijking met onze huidige leverancier. In totaal hebben we ruw geschat zo'n 1000 mensen in België waarvan 500 in Brussel en 500 op 6 andere vestigingen in België. Het is net voor deze vestigingen zonder bedrijfsrestaurant dat ijk graag een prijsofferte en proefmand(en) wens. Graag een offerte voor de verschillende mogelijkheden van levering, wekelijks, twee wekelijks, maandelijks, ... Als ook wat verdere informatie over de verdeling, kwaliteit, aanbod enz ...
Fruits frais au bureau
Flandre occidentale
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Roeselare
Ikzelf ben samen met mijn collega's beslissingsnemer in dit project. Na vergelijking zullen we beslissen met wie van de leveranciers we dit project zullen starten. We schatten dat ruwweg zo'n 80 mensen dagelijks gebruik zullen maken van de manden. We hadden graag wekelijks 2 manden per locatie geleverd, dus een totaal van 4 manden.
Fruits frais au bureau
Bruxelles
Fruitlevering voor een bedrijf in Brussel
Ik ben verantwoordelijke voor de kantine van een bedrijf waar dagelijks 150-200 tot man langskomen. We wensen deze mensen gratis of aan een zeer goedkope prijs fruit aan te bieden. De precieze verdeling laat ik aan u over maar deze fruitmand(en) moeten in enkel een kantine komen.
Fruits frais au bureau
Brabant Flamand
Fruitlevering voor een bedrijf in Vilvoorde
Graag een offerte voor zo'n 23 mensen. Deze zullen gebruik maken van een maandelijkse fruitmand die we in de cafetaria zullen plaatsen. De directie wenst hiervoor enkele offertes om te vergelijken en dan te beslissen met wie ze in maart van start zullen gaan.
Livraison paniers de fruits
Brabant Flamand
Fruitlevering voor een media bedrijf in Vilvoorde
Ik ben nog niet helemaal zeker of we deze per week of per maand zullen nemen. Dit valt af te zien van de offerte. We zouden deze fruitmand graag willen aanbieden aan onze medewerkers, 40 mensen in totaal. Deze zal naar waarschijnlijkheid in de kantine van onze nieuwe kantoorruimte geplaatst worden. we zouden dit willen invoeren vanaf begin volgend jaar.
Livraison paniers de fruits
Anvers
Levering fruitkorf voor een bedrijf in Zwijndrecht
Graag een vrijblijvende offerte van het leveren van vers fruit op kantoor. We hebben wel minder dan 10 werknemers op het werkvloer, zal het nog interessant voor ons zijn?
Livraison paniers de fruits
Limbourg
offerte voor fruitmanden op het werk
23 werknemers
Livraison paniers de fruits
Flandre orientale
Twee wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Dendermonde
We zijn momenteel bezig om het budget op te maken voor volgend jaar. Daarom zouden we graag vrijblijvende offerte ontvangen voor deze te kunnen voorleggen. Vervolgens zullen we dan vanaf 2013 dit invoeren. Graag naast een offerte voor 20-25 personen; ook graag voldoende informatie over jullie werking , de leveringstermijnen enz ...
Livraison paniers de fruits
Bruxelles
wekelijke fruitlevering voor een bedrijf in Jette
Ik zou deze graag willen aanbieden aan de bedienden op kantoor. Voltijds zijn dit een dikke 10 mensen.
Livraison paniers de fruits
Anvers
Levering fruitkorf voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte van het levering van vers fruit. We zijn met een 10tal personen op het kantoor. Ik ben benieuwd of het zal aanslaan op kantoor.
Livraison paniers de fruits
Flandre occidentale
Levering vers fruit voor een autogarage in Kortrijk
Graag een vrijblijvende offerte van een fruitkorf. We zijn in onze garage werkzaam met 18 personen. De offerte had ik graag over de wekelijkse levering van fruit. Bedankt voor het contact.
Livraison paniers de fruits
Flandre occidentale
Vers fruit voor een bedrijf in Knokke Heist
Graag een vrijblijvende offerte van fruitlevering op kantoor. We zijn met 15 personen werkzaam. We hadden graag de prijsvoorstel willen ontvangen van maandelijkse levering.
Livraison paniers de fruits
Anvers
Fruitlevering voor een bedrijf in Antwerpen en Brussel
Graag een offerte van levering vers fruit voor 2 locaties. In Antwerpen zijn we met 45 personen werkzaam en in Brussel met 15 werknemers werkzaam. We hadden graag een wekelijkse levering gehad. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Fruits frais au bureau
Brabant Flamand
Offerteaanvraag vers fruit voor 180 medewerkers
Wij zijn met 180 medewerkers en hadden graag uw offerte ontvangen om iedereen vers fruit aan te bieden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Fruits frais au bureau
Flandre orientale
Vers fruit voor een bedrijf in Wortegem
Ik had graag een offerte willen ontvangen van levering vers fruit op kantoor. We zijn met 4à5 personen werkzaam op kantoor. Bedankt voor de offerte
Livraison paniers de fruits
Anvers
Fruitlevering voor een BVBa in Berchem
wij wensen eerst een vrijblijvende offerte voor een éénmalige of sporadische levering van fruit. Gelieve een offerte voor 25 mensen op te maken. Na beëindiging van dit proefproject kunnen we eventueel verder gaan voor een langer termijncontract.
Fruits frais au bureau
Anvers
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Antwerpen
Wij werken met twee kantoren. In Brussel en Antwerpen. We zouden nu graag voor een wekelijkse fruitlevering in ons Antwerps kantoor een vrijblijvende offerte ontvangen voor een 10-tal mensen. Eventueel zouden we dit dan ook willen uitbreiden naar ons tweede kantoor in Brussel.
Fruits frais au bureau
Brabant Flamand
Fruitmand voor een tafeltenisclub in Rillaar
Voor de verjaardag van onze tafeltennisclub willen we een Feest-fruitmand zetten waar iedereen van onze leden een stuk fruit kan nemen. U mag een offerte opmaken voor een dikke 20 man.
Fruits frais au bureau
Anvers
Vers fruit voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte van het leveren van vers fruit op werk. Dagelijks hopen we 10 personen die gebruik zullen maken van deze service. We hadden graag de offerte willen ontvangen van het leveren om de 14 dagen.
Fruits frais au bureau
Flandre orientale
Fruitlevering voor een bedrijf in Aalter
We zijn in totaal met 11 personen en zouden graag gratis fruit willen aanbieden. Graag een uitgebreide offerte met nadruk op aanbod van het fruit, leveringswijze, kosten enz...
Fruits frais au bureau
Brabant Flamand
Levering vers fruit voor een zwembad in Dilbeek
We zijn met 16 personen werkzaam in een zwembad. Graag een offerte van wekelijkse levering van vers fruit. Alvast bedankt voor de offerte.

Gratis fruitmand

Originalité, fraîcheur et santé

Vous souhaitez créer un endroit de convivialité et de bien être dans votre entreprise ? Plusieurs sociétés proposent actuellement un service original de mise à disposition de fruits frais de saisons. Votre société reflètera ainsi une image dynamique, attentive à la santé et aux bien être de vos collaborateurs.

Le concept

La livraison de corbeilles de fruits en entreprise, est un concept innovant, pour inciter à consommer des fruits frais au bureau tout au long de la journée.

Les bienfaits des corbeilles de fruits en entreprise

En dehors des repas quotidien, les bienfaits des fruits sont instantanés grâce à une meilleure digestion des aliments. Bien choisis et consommés au bon moment, les fruits en entreprise contribuent au maintien de l'énergie, de l'attention et de l'efficacité au travail. Les paniers de fruits sont aussi de précieux alliés pour gérer efficacement le stress du au travail.

Les corbeilles de fruits au bureau : un cadeau pour la santé de vos collaborateurs

Mettre à disposition des corbeilles de fruits frais à vos collaborateurs s'intègre dans le cadre de votre green management. Offrir des corbeilles de fruits est un signe de reconnaissance et de gratification aux salariés de votre entreprise. Une corbeille de fruits offerts est une vraie surprise qui fructifie et bonifie les relations humaines dans l'entreprise.

Les corbeilles de fruits à donner en cadeau à votre personnel, permet d'offrir en toute simplicité des vitamines aux salariés ... alors pourquoi ne pas le dire avec une corbeille de fruits ?

 

Livraison de fruits frais au bureau?


Nous vous conseillons gratuitement. Soumettez ici une demande de devis pour une livraison régulière de paniers de fruits et comparez les offres.

 Demandez un devis-fruits frais au bureau
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Rapide et très efficace. Merci beaucoup."

S. Gillard

"Suite à l'important développement du marché de consommation depuis quelques années, qui est un ..."

S. Ouerghi


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.