Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Buitenmuur: Recevez rapidement des devis gratuitsBuitenmuur-rénovation et travaux de façades

Recevez maintenant plusieurs devis: Rénovation et travaux de façadesDemandez un devis-rénovation et travaux de façades

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Isolation murs creux
Limbourg
Spouwmuurisolatie te Hasselt
Als eigenaar van een halfopen woning van de jaren 70 zoeken wij offertes voor spouwmuurisolatie. We hebben geen idee van de diepte. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Isolation murs extérieurs
Limbourg
Buitenmuurisolatie voor in de regio Alken
Ik wens buitenmuurisolatie voor mijn prive. Vrijstaand huis van 1964, opp. +150m², gevels niet bewerkt, woning heeft ook een spouw.
Isolation murs extérieurs
Anvers
buitenmuurisolatie te Mol
Wij willen onze buitenmuren laten isoleren. Wij zijn er zeker van om 1 gevel te isoleren, maar twijfelen nog of we de zijgevels ook moeten isoleren. De woning is gebouwd in 1963 en het gaat om een halfopen bebouwing.
Isolation murs extérieurs
Anvers
Buitenmuurisolatie voor in de regio Westerlo
Ik wens buitenmuurisolatie voor mijn prive. Halfopen bebouwing van 1956, gevels niet bewerkt, opp. +60m².
Isolation murs extérieurs
Brabant Flamand
Buitenmuurisolatie voor in de regio Zichem
Ik wens buitenmuurisolatiewerken voor mijn prive. Halfopen bebouwing van 1946, zijgevel, opp. +70m².
Traitement de l'humidité
Limbourg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
Schimmel binnen, onderkant buitenmuren vooral slaapkamer. Problemen op het gelijkvloers. Op de buitenmuur is het er al redelijk al lang maar sinds enkele weken ook merkbaar op de buitenkant. Woning gebouwd op een plateu.
Rénovation et travaux de façades
Brabant Flamand
Gevelwerken in de regio Zaventem
Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. Vrijstaand huis van 1981, opp. +150m². opp. Vooral reinigen,herstellen en bekleden, tijdstip ligt aan de planning/offerte.
Traitement de l'humidité
Flandre orientale
Vochtbestrijding voor een woning te Ronse
Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (opstijgend vocht), wij zien dat deze muren onderaan vochtig zijn en er is reeds schimmelvorming, wij zijn eigenaars van de woning.
Rénovation et travaux de façades
Limbourg
Gevelwerken in de regio Ham
Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. Niet zeker of ik wil laten reinigen of crepiewerken, graag beide in de offerte. Vrijstaand huis van 1963, opp. meer dan 100m².
Rénovation et travaux de façades
Flandre occidentale
Gevelwerken in de regio Oostende
Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. De bestaande gevel moet eraf, isoleren, endaarna terug bekleden(crepie). Rijhuis, enkel de voorgevel, voor volgend jaar ergens mits goede offerte.
Rénovation et travaux de façades
Brabant Flamand
Gevelwerken in de regio Mollem
Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. Halfopen bebouwing, vooral de zijgevel en stuk achteraan, totaal 60cm, nu baksteen met voegen. Nogal poreus, opnieuw uitslijpen/opvoegen. Huis van jaren 60. Tijdstip ligt aan offerte.
Isolation murs extérieurs
Brabant Flamand
Buitenmuurisolatie voor in de regio Aarschot
Ik zoek buitenmuurisolatie voor mijn privewoning. Halfopen bebouwing van jaren 60, wel renovatie 10 jaar geleden. Opp. bijna 500m², ik heb een offerte van GNV bepleistering.
Rénovation et travaux de façades
Anvers
Gevelrenovatie in de regio Lille
Ik wens mijn gevels renoveren van mijn prive. Halfopen bebouwing van jaren 60. Bedoeling is de gevels bekleden. Nu zijn ze wit geschilderd. Geen idee van m².
Traitement de l'humidité
Brabant Flamand
Vochtbestrijding voor een woning te Tremelo
1984 als bouwjaar van de vrijstaande woning. Er komt water in de kelder. Er zijn barsten in de muren. Deze kelder is 25m². Er komt echt water in die op de vloer ligt.
Rénovation et travaux de façades
Brabant Flamand
Gevelrenovatie in de regio Leuven
Ik wens mijn gevels van de woning te renoveren. Een rijwoning van rond WOII. De voegen vallen uit de muren, de bakstenen zien er niet zo goed uit dus crepie kan handig zijn. Opp. 4m breed (en 2 verdiepingen hoog).
Isolation murs creux
Flandre occidentale
offerte spouwmuur isolatie in Kortemar
We zijn eigenaar van een woning van 1985. Het is een halfopen bebouwing. De gevels zijn onbewerkt. Ik zou de vrije zijkant (waaraan een carport gebouwd is) willen laten isoleren. Die muur is niet geïsoleerd, vermoed ik. Ik heb geen idee van de diepte van de spouw. Ik weet eigenlijk niets van isolatie, dus weet ook nog niet welk materiaal ik zou gebruiken. Graag advies dus.
Isolation murs creux
Flandre orientale
Spouwmuurisolatie te Maldegem
ik ben eigenaar van een vrijstaande woning van 1981. Onze gevelmuren zijn naakt langs de buitenkant. Nu zoeken we offertes om onze spouwmuren te isoleren. Ik heb zelf geen idee van de spouwdiepte. Kan u bellen voor een afspraak.
Traitement de l'humidité
Limbourg
Vochtbestrijding voor een woning te Vliermaal
Beste, wij zijn opzoek naar enkele offertes voor ons vochtprobleem op het eerste verdiep. In de hoeken van de badkamer en een slaapkamer hebben we schimmelvorming in de vorm van zwarte puntjes. We vermoeden een ventilatie en condensatie probleem. Kan u mij contacteren voor een afspraak. Ik ben overdag meestal thuis. Dank u, Anja
Rénovation et travaux de façades
Flandre orientale
Aanvraag Gevelrenovatie, gevelwerken te De Pinte
Beste, Wij zoeken offertes voor gevelrenovatie, gevelwerken. Onze gevel bestaat uit bakstenen, en het betreft een woning waarvan wij eigenaar zijn. Wij wensen een soort isolatielaag aan te laten brengen (op deze gevel) en deze te laten afwerken met crepi. Dank u
Isolation murs creux
Anvers
Spouwmuurisolatie te Ekeren
Beste, Wij zijn eigenaar van een halfopen bebouwing van 1964. Nu zoeken wij enkele offertes om te kunnen vergelijken tussen spouwmuurisolatie bedrijven. Onze voorgevel is 6m en de zijgevel 9m. Deze muren zijn aan de buitenkant in gewoon naakte baksteen. Kan u mij contacteren voor een afspraak. Alvast bedankt Met vriendelijke groeten, Ludo
Isolation murs creux
Flandre orientale
Spouwmuurisolatie te Waarschoot
Beste, Wij zijn eigenaar van deze vrijstaande woning. Het bouwjaar is van de jaren '70 woning. De buitengevel is in naakte baksteen. Wij zijn opzoek naar een offerte om onze 4 spouwmuren te isoleren. Kan u mij bellen voor een afspraak en offerte bijgevolg ? Alvast bedankt. Met vriendelijke groeten,
Rénovation et travaux de façades
Flandre occidentale
Aanvraag Gevelrenovatie te Wielsbeke
Wij zoeken offertes voor gevelwerken. Wij zijn eigenaar van de woning, en de gevel bestaat uit gevelstenen. Wij wensen de verf, die losgekomen is, opnieuw te laten aanbrengen en wij wensen ook een (halve) muur in ons achterhuisje te laten hervoegen.
Rénovation et travaux de façades
Anvers
Aanvraag gevelwerken te Zandvliet
Wij zoeken offertes voor de isolatie van onze buitenmuur. Wij hebben een vrijstaande woning waarvan wij eigenaar zijn, met bouwjaar 1938. De buitengevel is bedekt met crepi (hieronder bevinden zich bakstenen). Wij kennen de oppervlakte van deze buitenmuur niet precies.
Traitement de l'humidité
Flandre occidentale
Aanvraag Vochtbestrijding te Roeselare
wij zijn eigenaar van de woning, wij hebben een vochtprobleem op onze buitenmuur (buitengevel) op de gelijkvloerse verdieping. Vooral onderkant van de buitenmuur is aangetast (boven de plinten), het behang komt los en vertoont vochtblaasjes, en bij hevige regen wordt deze muur zeer vochtig.
Traitement de l'humidité
Flandre occidentale
Aanvraag Vochtbestrijding te Koksijde
Graag ontvangen wij offertes voor vochtbestrijding. Het vochtprobleem manifesteert zich op onze gelijkvloerse verdieping, en dit onderaan de buitenmuren (wij hebben een sterk vermoeden dat dit opstijgend vocht is) . Meubels die tegen deze muur aanleunen worden zeer vochtig langs de achterkant. Het betreft een woonst waarvan wij eigenaar zijn.
Mots clés:

 ,   ,   ,   ,   , 

Demandez un devis-rénovation et travaux de façades
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Ma demande n'a pas abouti malgré le sérieux de votre service. Les devis étaient intéressants po..."

M. Alu

"Outil de travail indispensable pour ceux qui montent des projets et ont besoin d'un retour régu..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com SA. Tous droits réservés.