Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Bestellen verse fruitmand: Recevez rapidement des devis gratuitsBestellen verse fruitmand-fruits frais au bureau

Recevez maintenant plusieurs devis: Fruits frais au bureauDemandez un devis-fruits frais au bureau

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Fruits frais au bureau
Flandre occidentale
Fruitmand levering voor een bedrijf te Lichtervelde
Ik zoek een fruitmand levering voor een 12 tal medewerkers. Gemengd fruit. Offerte mag voor 2 wekelijks en maandelijks.
Fruits frais au bureau
Anvers
Fruitlevering voor een bedrijf in Mechelen
Ik doe deze aanvraag in opdracht van de zaakvoerder. We wensen dit systeem in te voeren op het bedrijf. In de eerste instantie zouden we wel een test wensen te doen om te kijken hoeveel en hoe regelmatig we deze fruitlevering het beste kunnen toelaten. We zijn met een zeer wisselend aantal op kantoor. Minimaal 20 mensen maar op drukke dagen kan dit oplopen tot 50. Fruit mag toekomen in 1 centrale mand.
Fruits frais au bureau
Anvers
Fruitlevering voor een bedrijf in Geel
Graag een offerte voor de wekelijkse levering van een fruitmand gericht naar 25 tot 30 personen. Het is de eerste keer dat we een fruitmand zullen bestellen, dus graag ook meer informatie over de praktische kant van de zaken.
Fruits frais au bureau
Flandre orientale
Vers fruit op kantoor voor een bedrijf in Zwijnaarde
We hebben al een leverancier die elke donderdag het fruit levert. Maar helaas zijn we er niet content mee. Graag hadden we willen veranderen van leverancier. We zijn met 270 werknemers. Graaf prijsvergelijking.
Fruits frais au bureau
Limbourg
Fruitmand voor een bedrijf in Hamont
Ik doe deze aanvraag in opdracht van onze zaakvoerder. Dit is namelijk iets waar er binnen onze firma nogal veel vraag van is . Alvorens dit in te voeren, willen we echter een vergelijk maken van verschillende leveranciers. Is het daarom mogelijk ons enkele uitgebreide offerte op te maken met de verdere informatie zoal het bestellen van een verse fruitmand, prijzen van inheems en exotisch fruit , levering, ... u mag zich richten op een 100-tal mensen. En dit mag toekomen in een centrale mand.
Fruits frais au bureau
Flandre occidentale
Fruitmand voor een bedrijf in oostende
Ik ben op zoek naar informatie en de prijzen voor het bestellen van een wekelijkse verse fruitmand voor op kantoor. We zijn in totaal met zo'n 250 mensen. Graag had ik een gericht offerte verkregen samen met ook verdere informatie over het aanbod; levering, fiscale aftrekbaarheid enz... Ik had ook op uw advies gerekend voor een dergelijk systeem van verdeling uit te werken. U kunt mij op dit nummer bereiken.
Fruits frais au bureau
Flandre occidentale
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Roeselare
Ikzelf ben samen met mijn collega's beslissingsnemer in dit project. Na vergelijking zullen we beslissen met wie van de leveranciers we dit project zullen starten. We schatten dat ruwweg zo'n 80 mensen dagelijks gebruik zullen maken van de manden. We hadden graag wekelijks 2 manden per locatie geleverd, dus een totaal van 4 manden.
Fruits frais au bureau
Brabant Flamand
Fruitlevering voor een bedrijf in Tienen
Graag een offerte voor een wekelijkse levering van 2 verser fruitmanden, deze zullen dienen voor een totaal van ongeveer 50 mensen, dus +- 25 elk.
Fruits frais au bureau
Anvers
offerte voor fruitmanden op het werk
Beste , Op dit moment hebben wij als leverancier een VZW die ons van fruit voorziet. Doch zijn we opzoek naar een andere speler. Het aantal werknemers is sterk variërend. Graag een offerte voor : 2 maal 50 kilo de week; levering op donderdag en maandag. Met vriendelijke groeten Ilse
Fruits frais au bureau
Anvers
Twee wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Zandhoven
Ik zou graag vanaf begin volgend jaar willen beginnen met mij personeel fruit op het werk aan te bieden. Ik wens hiervoor een fruitmand op een centrale plaats te zetten. Naast een prijsofferte had ik ook graag wat verdere praktische informatie verkregen.
Fruits frais au bureau
Brabant Flamand
Fruitlevering voor een bedrijf in Machelen
Ik wens graag te weten in welke hoeveelheden u maximum fruit levert. We zitten namelijk in een situatie waar we geen kleine mandjes kunnen leveren aan onze medewerkers. Soms werken we aan projecten waarbij tot 500 mensen aanwezig zijn. Daarom had ik graag van u een offerte ontvangen voor hoeveel kg fruit u kunt leveren en meer informatie hoe u dit praktisch doet.
Fruits frais au bureau
Bruxelles
Vers fruit op kantoor voor een overheidsinstelling in Brussel
Graag een vrijblijvende offerte van levering vers fruit op kantoor. De vestiging in Brussel heeft 40à45 personen in dienst. We hadden eventueel gedacht aan een wekelijkse levering. Bedankt voor meerdere offertes zodat er een prijsvergelijking gemaakt kan worden.
Fruits frais au bureau
Anvers
Offerte voor fruitmanden op het werk
Om te beginnen wensen wij onze hoofdzetel te Antwerpen,voor zien van fruitmanden. Op de hoofdzetel zijn er 60 personen. Afhankelijk van het aanbod wensen wij ook onze 18 kantoren ( 3 personen per kantoor) te voorzien van lekker fruit. Vrijdag aanstaande werk ik niet.
Fruits frais au bureau
Anvers
offerte voor fruitmanden op het werk
Beste, Wij zijn een bedrijf met in totaal 130 werknemers en hebben 10 verstigingen en nu wil ik mijn personeel verwennen met fruitmanden. In het begin wens ik deze te beperken tot een maandelijkse levering . Erna kan er overgegaan worden op tweewekelijkse leveringen. Alvast bedankt voor een offerte. Mvg,
Fruits frais au bureau
Brabant Flamand
Offerteaanvraag vers fruit voor 180 medewerkers
Wij zijn met 180 medewerkers en hadden graag uw offerte ontvangen om iedereen vers fruit aan te bieden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Fruits frais au bureau
Anvers
Vers fruit voor een school in Turnhout
Voor onze school hadden we graag een offerte willen ontvangen i.v.m. levering vers fruit. We hebben regelmatig acties met leerlingen die per seizoen soorten fruit eten. Nu weet ik niet of dit iets zal zijn voor leerlingen of voor de leraren zelf.
Fruits frais au bureau
Anvers
Fruitlevering voor een bedrijf in Herentals
U mag voor u offerte zich richten op 5 medewerkers. Wij hebben vooral interesse in biofruit.
Fruits frais au bureau
Flandre orientale
Vers fruit voor een school in Geraardsbergen
Graag een offerte van levering vers fruit. We hadden graag voor meer dan 20 man vers fruit willen dienen. Graag een offerte van wekelijkse levering. Vriendelijk bedankt voor de offerte.
Fruits frais au bureau
Flandre orientale
Vers fruit voor een bedrijf in Wortegem
Ik had graag een offerte willen ontvangen van levering vers fruit op kantoor. We zijn met 4à5 personen werkzaam op kantoor. Bedankt voor de offerte
Fruits frais au bureau
Anvers
Fruitlevering voor een bedrijf in Balen
Ik zou graag dit willen invoeren in mijn bedrijf. Daarom dat ik nu graag een eenmalige invoering doen op mijn werk om de directie en medewerkers te overtuigen. Dit zal van mijzelf uit betaald worden. U mag zich richten voor uw offerte op een 30-tal medewerkers. Graag ook verdere informatie over levertermijnen , aanbod, enz...
Fruits frais au bureau
Anvers
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Antwerpen
Wij werken met twee kantoren. In Brussel en Antwerpen. We zouden nu graag voor een wekelijkse fruitlevering in ons Antwerps kantoor een vrijblijvende offerte ontvangen voor een 10-tal mensen. Eventueel zouden we dit dan ook willen uitbreiden naar ons tweede kantoor in Brussel.
Fruits frais au bureau
Anvers
Vers fruit voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een vrijblijvende offerte van het leveren van vers fruit op werk. Dagelijks hopen we 10 personen die gebruik zullen maken van deze service. We hadden graag de offerte willen ontvangen van het leveren om de 14 dagen.
Fruits frais au bureau
Brabant Flamand
Levering vers fruit voor een zwembad in Dilbeek
We zijn met 16 personen werkzaam in een zwembad. Graag een offerte van wekelijkse levering van vers fruit. Alvast bedankt voor de offerte.
Fruits frais au bureau
Flandre orientale
Fruitmand voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
Wij werken in totaal met 33 personen op onze dienst , maar ik betwijfel dat iedereen gebruik zal maken van deze fruitmand. Gelieve een vrijblijvende offerte op te sturen met voldoende informatie over aanbod, prijs en leveringstermijn. De beslissing word volgende week genomen.
Fruits frais au bureau
Anvers
Vers fruit op kantoor voor een bedrijf in Antwerpen
Graag een offerte van levering vers fruit op kantoor. Ik en mijn man zijn werkzaam voor dit bedrijf. Dagelijks zullen er minimaal 2 en maximaal 5 personen gebruik maken van deze service. Alvast bedankt voor de offerte!

Bestellen verse fruitmand

Originalité, fraîcheur et santé

Vous souhaitez créer un endroit de convivialité et de bien être dans votre entreprise ? Plusieurs sociétés proposent actuellement un service original de mise à disposition de fruits frais de saisons. Votre société reflètera ainsi une image dynamique, attentive à la santé et aux bien être de vos collaborateurs.

Le concept

La livraison de corbeilles de fruits en entreprise, est un concept innovant, pour inciter à consommer des fruits frais au bureau tout au long de la journée.

Les bienfaits des corbeilles de fruits en entreprise

En dehors des repas quotidien, les bienfaits des fruits sont instantanés grâce à une meilleure digestion des aliments. Bien choisis et consommés au bon moment, les fruits en entreprise contribuent au maintien de l'énergie, de l'attention et de l'efficacité au travail. Les paniers de fruits sont aussi de précieux alliés pour gérer efficacement le stress du au travail.

Les corbeilles de fruits au bureau : un cadeau pour la santé de vos collaborateurs

Mettre à disposition des corbeilles de fruits frais à vos collaborateurs s'intègre dans le cadre de votre green management. Offrir des corbeilles de fruits est un signe de reconnaissance et de gratification aux salariés de votre entreprise. Une corbeille de fruits offerts est une vraie surprise qui fructifie et bonifie les relations humaines dans l'entreprise.

Les corbeilles de fruits à donner en cadeau à votre personnel, permet d'offrir en toute simplicité des vitamines aux salariés ... alors pourquoi ne pas le dire avec une corbeille de fruits ?

 

Livraison de fruits frais au bureau?


Nous vous conseillons gratuitement. Soumettez ici une demande de devis pour une livraison régulière de paniers de fruits et comparez les offres.

 


Mots clés:

 , 

Demandez un devis-fruits frais au bureau
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Réponse rapide de deux fournisseurs."

C. Pire

"Service impeccable. Beaucoup de retour."

H. Grenon


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.