Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Bedrijfswagen: Recevez rapidement des devis gratuitsBedrijfswagen-voiture de société (leasing)

Recevez maintenant plusieurs devis: Voiture de société (leasing)Demandez un devis-voiture de société (leasing)

Exemples de demandes de devis

Ci-dessous une sélection de demandes récentes. Pour y pour répondre comme fournisseur: identifiez-vous ou enregistrez-vous. Tous les mots clés
CatégorieRégionExemples de demandes de prix
Voiture de société (leasing)
Flandre orientale
Leasing Personenwagen voor de regio Hamme
Ik zoek een Peugeot 508 SW (diesel) voor een leasingofferte. Graag contact/offerte hiervoor. Nu een Peugeot 408 in gebruik.
Voiture de société (leasing)
Flandre occidentale
Leasing Personenwagen voor de regio Roeselare
Ik wens een Peugeot 308 of Partner (benzine) om te leasen.
Voiture de société (leasing)
Anvers
Leasing Bestelwagen voor de regio Turnhout
Ik wens een bestelwagen om te leasen, graag een Peugeot dubbele cabine.
Voiture de société (leasing)
Flandre orientale
Leasing Personenwagen voor de regio Overmere
Ik wens een wagen om privaat te leasen, graag een Peugeot 208 (benzine en handgeschakeld). Nu heb ik een Peugeot 207.
Voiture de société (leasing)
Flandre orientale
Leasing Personenwagen voor de regio Wondelgem
Ik wens een wagen om privaat te leasen, graag een Peugeot 3008 mag dat zijn (benzine en automaat).
Carte carburant
Brabant Flamand
Tankkaart voor een bedrijf in Kortenberg
Ik zoek een offerte voor een tankkaart. Dit is voor 1 bedrijfswagen en er zal 1 keer getankt moeten worden. Binnen 6 maanden komt er een bestelwagen bij. Personenwagen op diesel.
Voiture de société (leasing)
Limbourg
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Genk
zakelijk gebruik binnen België, geen voertuigen in leasing momenteel, wij hebben geen andere aanvragen lopen, wij zijn nog nooit geweigerd geweest, wij wensen ten laatste binnen 3 maanden de leasing te starten, wij hebben een voorkeur voor een BMW, onze huidige wagenpark telt 1 wagen en onze firma bestaat sinds 2005.
Voiture de société (leasing)
Limbourg
Leasing van een bedrijfswagen voor een bedrijf in Neerpelt
Ik ben op zoek naar een offerte voor leasing van een bedrijfswagen. Bij voorkeur Audi a6. Dit voertuig zal dienen voor zowel zakelijk als privaat gebruik. Graag wens ik meer informatie over zowel operationele als financiële leasing. Ik heb namelijk nog nooit gebruik gemaakt van leasingvoertuigen. Momenteel heb ik ook geen eigen wagenpark.
Voiture de société (leasing)
Anvers
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Antwerpen
Wij wensen offertes te ontvangen voor het leasen van een bedrijfswagen. Wij zouden deze gebruiken voor privé -en zakelijke doeleinden, en dit in het binnen -en buitenland. Momenteel leasen wij geen voertuigen, onze huidige wagenpark telt momenteel 1 (privé) wagen. Wij hebben geen bepaalde voorkeur, maar wensen wel een wagen die op diesel rijdt.
Voiture de société (leasing)
Flandre orientale
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Zingem
Wij zoeken offertes voor het leasen van een bedrijfswagen. Wij leasen op dit moment geen voertuigen, en de aanvraag is bedoeld voor privé -en zakelijk gebruik binnen België. Wij hebben een voorkeur voor een Audi A5/BMW en onze huidige wagenpark telt 2 voertuigen.
Voiture de société (leasing)
Anvers
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Borgerhout
Wij zoeken een offerte voor het leasen van een bedrijfswagen. Wij leasen momenteel geen voertuigen, en deze aanvraag is bedoeld voor privé -en zakelijk gebruik. Wij verplaatsen ons binnen -en buiten België, en hebben een voorkeur voor een lichte vracht (Renault/Peugeot). Onze huidige wagenpark telt 1 voertuig.
Voiture de société (leasing)
Flandre occidentale
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Veurne
Wij zoeken offertes voor het leasen van een bedrijfswagen. Dit is bedoeld voor zakelijk gebruik binnen België. Momenteel leasen wij geen voertuigen, en onze huidige wagenpark telt 2 voertuigen. Wij hebben geen voorkeur voor een merk, maar wensen wel zoveel mogelijk laadruimte.
Voiture de société (leasing)
Anvers
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Ravels
Wij wensen offertes te verkrijgen voor het leasen van een bedrijfswagen. Momenteel leasen wij geen voertuigen, en de aanvraag is bedoeld voor privé -en zakelijk gebruik en dit zowel binnen als buiten België. Wij hebben een voorkeur voor een Renault Captur. Onze huidige wagenpark telt 2 wagens.
Voiture de société (leasing)
Flandre orientale
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Zele
Wij wensen offertes te verkrijgen voor het leasen van een bedrijfswagen. Momenteel leasen wij geen voertuigen, en de aanvraag is bedoeld voor zakelijke doeleinden. Wij verplaatsen ons zowel in het binnen als het buitenland. Wij hebben een vorkeur voor een BMW/Mercedes/Audi. Onze huidige wagenpark telt 2 voertuigen.
Voiture de société (leasing)
Anvers
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Lier
Wij zoeken offertes voor het leasen van een bedrijfswagen, momenteel leasen wij geen voertuigen. Wij zouden deze gebruiken voor privé -en zakelijke doeleinden en dit zowel binnen als buiten België. Wij hebben geen wagens in onze huidige wagenpark, en hebben geen voorkeur voor een merk/type van wagen.
Voiture de société (leasing)
Flandre orientale
Leasing van een bedrijfswagen voor een bedrijf in Waarschoot
Ik doe deze aanvraag voor een bedrijfswagen die vooral zal dienen voor het trekken van een aanhangwagen. Dit moet dus een dieselwagen zijn met toch zeker wat volume. Het voertuig dat ik zal leasen wordt vooral zakelijk gebruikt maar particulier gebruik is ook niet uitgesloten. Momenteel heb ik geen leasingvoertuigen.
Voiture de société (leasing)
Brabant Flamand
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Langdorp
Wij zoeken offertes voor het leasen van een bedrijfswagen. Dit is bedoeld voor privé -en zakelijk gebruik. Wij verplaatsen ons binnen België, en hebben momenteel geen voertuigen in leasing. Wij hebben geen voorkeur voor een merk/type van wagen. Onze huidige wagenpark telt 1 wagen.
Voiture de société (leasing)
Brabant Flamand
Leasing van een bedrijfswagen voor een bedrijf in Meise
We zoeken een offerte voor leasing van een volkswagen golf, automat dsg met open dak, vijfdeurs en benzine. Leasing voor 48 maanden met een verbruik van zo'n 15.000km per jaar, zowel privé als zakelijk. Momenteel hebben we zo'n 10 wagens in leasing maar we zoeken nu een offerte ter vergelijking met onze huidige leverancier.
Voiture de société (leasing)
Brabant Flamand
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Ternat
Wij zoeken offertes voor het leasen van een bedrijfswagen. Dit zou bedoeld zijn voor privé -en zakelijk gebruik. Wij verplaatsen ons in het binnen -en het buitenland, en hebben een voorkeur voor een SUV. Momenteel leasen wij reeds een 16tal voertuigen (in ons filiaal te Frankrijk, en deze voertuigen hebben een Frans kentekenplaat).
Voiture de société (leasing)
Brabant Flamand
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Averbode
Wij wensen een offerte te ontvangen voor het leasen van een bedrijfswagen. Wij leasen op dit moment geen voertuigen, en dit is bedoeld voor zakelijk en privégebruik. Wij verplaatsen ons enkel binnen België (evenementenbureau). Wij hebben geen voorkeur voor een merk of type van wagen.
Voiture de société (leasing)
Flandre orientale
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Gent
Wij wensen offertes te ontvangen voor het leasen van een bedrijfswagen. Wij leasen momenteel geen voertuigen en wij wensen de wagen voor zakelijke doeleinden te gebruiken. Wij verplaatsen ons binnen -en buiten België, en hebben een voorkeur voor een Volkswagen.
Voiture de société (leasing)
Flandre orientale
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Wachtebeke
Wij zoeken een prijsofferte voor het leasen van een bedrijfswagen. Dit is bedoeld voor zowel zakelijk als privégebruik. Wij verplaatsen ons in België en het buitenland en hebben een voorkeur voor een voertuig met 4 zitplaatsen en voldoende laadvermogen. Wij leasen momenteel geen voertuigen en gebruiken momenteel 3 wagens (= huidig wagenpark).
Géolocalisation
Anvers

We zijn een verzekeringsmaatschappij gespecialiseerd in de transportsector. Als maatschappij hebben we interesse in systemen voor de opvolgen van gestolen auto's.

Bedrijfswagen

 
- Avez-vous déjà des voitures en leasing? Combien? Chez qui?
- Avez-vous également fait des demandes de devis en direct chez les sociétés de leasing?
- Avez-vous été refusé pour un leasing? Pourquoi? (je vous demande ceci car nos partenaires nous soumettent des critères)
- Quel véhicule voulez-vous prendre en leasing? Marque? Type?
- Quand voulez-vous débuter le leasing?
- Comptez-vous réellement leaser le véhicule ou est-ce une demande uniquement pour connaître les prix et les condictions? 
- Quel est la taille de votre flotte actuelle? Combien de véhicules supplémentaires pensez-vous avoir besoin dans les prochains 24 moins?
- Quel est votre no. de TVA?
- Votre entreprise existe depuis combien d'années?
- Voulez-vous du leasing opérationnel, ou uniquement un financement?

Mots clés:

 , 

Demandez un devis-voiture de société (leasing)
Enregistrement fournisseur
Charte de qualité:
Quality label
Notre garantie de qualité
+500 Témoignages!

"Bobex est une plateforme très efficace pour lancer un appel d'offre. Elle permet au client d'en..."

"Je suis très satisfaite de Bobex. Service très rapide et pratique."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.