Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenveger voor een woning in OverijseSchoonmaak van een schoorsteen van een bestaande houtkachel. Dit is een recent aangekochte woning van zo'n 15 jaar oud. Geen idee wanneer deze schoorsteen voor het laatste is schoon gemaakt.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenvegen in de regio EmblemIk wens een schoorsteenvegen voor mijn prive. Huis van 1993, schouw nog in goede staat.
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaakbedrijf te BredeneOfferte voor een dagelijkse schoonmaak voor een café. In totaal gaat het ongeveer om 280 m².
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaak bedrijf in BreeDit is voor de kleedkamers, gangen en douches van een sportzaal. Liefst s'morgens schoonmaken 4 dagen per week en ook zaterdag. Voorkeur voor 6-8u s'morgens. schoonmaakmateriaal wordt zelf voorzien.
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaakbedrijf te BredeneOfferte voor een dagelijkse schoonmaak voor een café. In totaal gaat het ongeveer om 280 m².
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenveger voor een woning in StekeneReinigen van de schoorsteen van de stookolieketel van de centrale verwarming. De ketel is vorig jaar gereinigd maar het schoorsteen is niet gereinigd.
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaak bedrijf in BreeDit is voor de kleedkamers, gangen en douches van een sportzaal. Liefst s'morgens schoonmaken 4 dagen per week en ook zaterdag. Voorkeur voor 6-8u s'morgens. schoonmaakmateriaal wordt zelf voorzien.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenvegen / schouwvegen te BrakelIk ben eigenaar van een woning in Brakel en zoek een schoorsteenveger. 2 jaar geleden is de schouw al is gepoetst geweest. Kan u mij bellen voor een mooie offerte. Met vriendelijke groeten,
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaakbedrijven te TienenWij zouden een offerte willen ontvangen voor een schoonmaakbedrijf. Dagelijks wensen wij vooral sanitair enzovoorts. En de kantoren zijn vooral om de 2 dagen. In totaal gaat het om 500 m². Twee levels en een showroom.
Schoonmaakbedrijvenschoonmaak voor een bedrijf in Vironival le mesnilDit is een vakantiewoning die behoort tot een bedrijf . Dit gaat over enkele leefruimtes, twee keuken, een ontspanningsruimte en vier badkamers met 17 slaapkamer. Schoonmaak tijdens de kantooruren. De frequentie is nog af te spreken.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenveger voor een woning in LochristiDit is voor de schoorsteen van houtkachel. We wensen deze zo snel mogelijk te kuisen. Woning van ongeveer 7-8 jaar oud.
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaak bedrijf in WesterloDit is voor de schoonmaak van een kantoor en privé. Ik wens zelf het schoonmaak martiaal. Schoonmaak te doen na de kantooruren.
Schoorsteenvegen / schouwvegenschoonmaak van een schoorsteen voor een woning in EdegemDit is een houtkachel met ene buitenschouw die langs de kachel is gekuist. Ik wens deze nu vanaf de buitenkant de kuisen.
Schoorsteenvegen / schouwvegenschoorsteen schoonmaak voor een woning in HerentalsBuitenschoorteen van een houtkachel. Deze staat tegen de veranda. Vorig jaar laatste schoongemaakt. Schoorsteen makkelijk vanaf de binnenkant bereikbaar.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenvegen te MaldegemOfferte voor schoorsteenvegen. Er wordt hout verbrand in de schouw.
Schoorsteenvegen / schouwvegenschoonmaak van een schoorsteen voor een woning in ErembodegemIk zoek een offerte voor een schoorsteenveger. Deze woning is reeds 11 jaar oud. Een buitenschoorsteen van een mazoutketel.
Schoorsteenvegen / schouwvegenschoorsteenveger voor een woning in Wemmelschoonmaak van twee schoorstenen. Een houtkachel en een stookolie verwarmingsketel.
Schoonmaakbedrijvenschoonmaak voor een bedrijf in HasseltIk zoek een offerte voor maandelijkse schoonmaak tijdens de kantooruren. Magazijn die dienst doet als fotostudio van +- 140m² , kantoor van 60m² met sanitair en kleine keuken. Martiaal wordt door mezelf voorzien.
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaakbedrijf voor in de regio AntwerpenIk wens een schoonmaakfirma voor ons bedrijf. Opp. 180m², kantoorruimtes, keuken en één toilet.
Schoonmaakbedrijvenschoonmaak voor een bedrijf in DrongenNu gebruiken een schoonmaker maar we wensen prijzen te vergelijken. Graag schoonmaak na of voor de kantooruren en zelf schoonmaakmateriaal voorzien. Oppervlakte van ruwweg 1000m².
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn heel tevreden wat betreft de meerdere reacties op onze vraag. Wij zullen zeker in de ..."

"Zeer snelle en acurate offertes binnen no-time in huis. Duidelijk en overzichtelijk."

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.