Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenveger voor een woning in MolIk zoek een offerte voor de schoonmaak van een schouw van een houtkachel. Twee jaar gelede laatst gekuist. schouw is bereikbaar vanaf de binnenkant en vanaf het dak. Woning van jaren 60.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenveger voor een woning in OudenburgDit is voor de schoonmaak van een schouw van een open haard. Deze is voor zover ik weet is deze niet schoongemaakt. Deze open haard wordt nu gebruikt. Eventueel ook prijs voor trekregelaar.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenveger voor een appartement in LanakenIk zoek een offerte voor een schoorsteenveger van een open haard van een appartement. Geen idee van wanneer deze voor het laatst is schoongemaakt.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenvegen voor een woning in HalleDit zijn drie schouwen van een gasketel. Ik weet niet wanneer deze laatse worden schoongemaakt
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenvegen voor een woning in KruishoutemDit is een schouw van een houtkachel. Dit is een recent gekochte woning en hebben geen idee wanneer deze ooit is schoongemaakt en of dat dit ooit gebeurd is.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenvegen / schouwvegen te MielenWe zoeken een schoorsteenveger. Het is al enkele jaren geleden dat alle 2 schouwen zijn gepoetst.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenvegen / schouwvegen te RoeselareAls eigenaar zoek ik een schoorsteenveger voor mijn houtkachel-pijp te reinigen. Kan u mij bellen met een mooie offerte.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenvegen / schouwvegen te BissegemAls eigenaar van een halfopenbebouwing zoek ik een schoorsteenveger. Het is 2 jaar geleden al is gepoetst geweest. Het is een houtkachel die hier staat.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenvegen / schouwvegen te ZerkegemIk woon hier nu 3 jaar en de schouw met 2 kanalen is nog nooit gepoetst geweest. Kan u mij voorzien van een mooie offerte
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenvegen voor een woning in HammeDit is een huurwoning. Schoorsteen laatst schoonmaakt voor we hier kwamen wonen. Toen was dit nog een gaskachel maar omdat wij met hout stoken wensen we de schoorsteen regelmatiger te kuisen. Werken voor ergens tegen de lente.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenveeg te HemiksemEen offerte voor schoorsteenvegen. We hebben 1 schouw. Op dit moment wordt er niks in verbrand. We zouden dit eerst willen nakijken.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenveeg te Heusden-ZolderOfferte voor schoorsteenvegen. Het gaat om 1 schouw waarin hout wordt verbrand.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenvegen voor een woning in LommelDit is een houtkachel waarvan ik niet weet wanneer deze laatste gebruikt is. Woning van 1960 en de schoorsteen was afgedekt toen ik hier kwam inwonen. Ik wens nu graag een offerte voor het schoorsteenvegen van deze schouw.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenveger voor een woning in LeopoldsburgWe zoeken een offerte voor het schoonmaken van 1 schoorsteen van een houtkachel. We weten niet wanneer die voor het laatst schoongemaakt of gebruikt is. Woning van de jaren 60. Dit was vroeger een open haard maar ik heb hier dit jaar zelf een kachel ingezet.
Schoorsteenvegen / schouwvegenAanvraag schoorsteenvegen te Beveren-WaasWij zijn op zoek naar offertes voor het schoonmaken van onze schouw. Wij zijn eigenaars van onze woning, en onze schouw telt 2 kanalen. Wij verbranden pellets in de schouw (hout). Wij wensen deze te laten schoonmaken binnen enkele maanden (ten laatste). 2 pellets
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenvegen te Sint-TruidenWij zouden graag een offerte willen voor schoorsteenvegen. In de schouwen wordt er aardgas verbrandt. Het gaat om 2 schouwen.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenveger voor een woning in GeelDit gaat over de schoonmaak van een schouw van een mazoutkachel met 1 kanaal. Woning heeft twee jaar leeg gestaan.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenvegen te KortrijkHet gaat om een offerte voor schoorsteenvegen van 2 schouwen. In de schouwen wordt kool verbrand.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenveger voor een woning in Menenschoorsteenvegen voor 1 houtkachel. reinigen voor in april of mei.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenvegen in de regio KortrijkIk zou de schoorsteen van mijn prive laten vegen. Schouw voor verwarming, huis van 1965 ergens.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden. Ik kreeg snel een eerste telefoontje en heb een afspraak gemaakt. Dank voor de hulp."

A. Fobe

"Bobex heeft me geholpen een gepaste leverancier te zoeken."

K. Piessens

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.