Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Schoorsteenvegen / schouwvegenschoonmaak van een schoorsteen voor een woning in EdegemDit is een houtkachel met ene buitenschouw die langs de kachel is gekuist. Ik wens deze nu vanaf de buitenkant de kuisen.
Schoorsteenvegen / schouwvegenschoorsteen schoonmaak voor een woning in HerentalsBuitenschoorteen van een houtkachel. Deze staat tegen de veranda. Vorig jaar laatste schoongemaakt. Schoorsteen makkelijk vanaf de binnenkant bereikbaar.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenvegen te MaldegemOfferte voor schoorsteenvegen. Er wordt hout verbrand in de schouw.
Schoorsteenvegen / schouwvegenschoonmaak van een schoorsteen voor een woning in ErembodegemIk zoek een offerte voor een schoorsteenveger. Deze woning is reeds 11 jaar oud. Een buitenschoorsteen van een mazoutketel.
Schoorsteenvegen / schouwvegenschoorsteenveger voor een woning in Wemmelschoonmaak van twee schoorstenen. Een houtkachel en een stookolie verwarmingsketel.
Schoonmaakbedrijvenschoonmaak voor een bedrijf in HasseltIk zoek een offerte voor maandelijkse schoonmaak tijdens de kantooruren. Magazijn die dienst doet als fotostudio van +- 140m² , kantoor van 60m² met sanitair en kleine keuken. Martiaal wordt door mezelf voorzien.
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaakbedrijf voor in de regio AntwerpenIk wens een schoonmaakfirma voor ons bedrijf. Opp. 180m², kantoorruimtes, keuken en één toilet.
Schoonmaakbedrijvenschoonmaak voor een bedrijf in DrongenNu gebruiken een schoonmaker maar we wensen prijzen te vergelijken. Graag schoonmaak na of voor de kantooruren en zelf schoonmaakmateriaal voorzien. Oppervlakte van ruwweg 1000m².
Schoonmaakbedrijvenschoonmaak voor een Zelfstandige in VremdeIk zoek een offerte voor iemand die de weekelijkse schoonmak voor zich kan nemen. Dit is voor een kantoorruimte met sanitair en keuken. Schoonmaak voor tijdens de kantooruren. Martiaal te voorzien de de schoonmaken zelf.
Schoonmaakbedrijvenschoonmaak voor een bedrijf in HerseltMomenteel maken we nog geen gebruik maken. Ik zoek een offertes voor schoonmaak voor of na de kantooruren. In de ruimte is er ook een keuken en sanitaire blokken. Martiaal kan door ons worden voorzien.
Schoorsteenvegen / schouwvegenschoonmaak van een schoorsteen voor een woning in BornemIk zoek een offerte voor een schoorsteenveger. We hebben een houtkachel van een jaar oud en dan ook nog de schoorsteen van de verwarmingsketel op gas. Deze is twee jaar oud.
Schoorsteenvegen / schouwvegenSchoorsteenvegen / schouwvegen te KortrijkDit is de schoorsteen van een verwarmingsketel. De schoorsteen is het laast vorig jaar gekuist.
Schoorsteenvegen / schouwvegenschoorsteen schoonmaak voor een woning in HalleDit is een schouw van een gewone houtkachels. Deze is twee jaar geleden het laatst geveegd. Ik zoek nu een offerte voor een nieuwe schoorsteenveger.
Schoorsteenvegen / schouwvegenschoorsteen schoonmaak voor een woning in HemiksemDit is de schoorsteen van een kachel een inox schouw. Dit is een nieuwbouwwoning van maart 2015.
Schoorsteenvegen / schouwvegenschoonmaak van een schoorsteen voor een woning in BorsbeekDit is voor de schoonmaak van een schoorsteen van een verwarmingsketel. Een gasketel die nu wordt gebruikt. Deze ketel is een tiental jaar oud. Schoonmaak moet nog dit jaar gebeuren.
Schoonmaakbedrijvenschoonmaak voor een bedrijf in BruggeWe zijn een vzw, culturele instelling. Dit is voor kantoren, een theaterzaal, restaurant enz,... Ik zoek een offerte voor ochtendschoonmaak. Martiaal kan door onszelf worden voorzien. Momenteel hebben we enkele mensen vast in dienst.
Schoonmaakbedrijvenschoonmaak voor een bedrijf in jabekeDit is voor een praktijk, wachtruimte en sanitair voor een dierenartspraktijk. Martiaal kan ik zelf voorzien Liefst schoonmaak in de namiddag
SchoonmaakdienstenSchoonmaakfirma voor een bedrijf te GijzenzeleIk zoek een schoonmaakfirma voor ons kantoor. Totaal een 400m² (gelijkvloers en 1 ste verdiep), vergaderruimte, kantoren en keuken. Materiaal kan voorzien worden.
Schoonmaakbedrijvenschoonmaak voor een bedrijf in DuffelWe hebben een tennisclub. Zeker in zomerseizoen moet er veel worden schoongemaakt. Ramen en buitentreinen moeten niet gedaan worden. Douches ,wc's , cafetaria enz... Poetsen enkel mogelijk 's nachts of 's morgens vroeg. We sluiten van 12u 's avonds tot 10u 's morgens. We zijn 7 op 7 open dus ook poetsen in het weekend. Zomers dagelijks schoonmaak en winter 3-4 maal per week behoudens speciale activiteit.
Schoonmaakbedrijvenschoonmaakbedrijf voor een bedrijf in Meeuwen-GruitrodeGraag een offerte voor de wekelijke schoonmaak van een kantoorruimte inclusief een klein keukentje en een toilet. In totaal zo'n 150m². Schoonmaakmateriaal zal zelf kunnen worden voorzien, eventueel mag ook de optie bekeken worden dat jullie eigen martiaal meenemen.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik vind dit een zeer gemakkelijke methode om prijsoffertes te bekomen. En dit op een snelle en..."

K. Reyns

"Bobex is the best!"

P. Winten

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.