Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
PromotiemateriaalGommen bedrukkenEenzijdig bedrukte gom - 1 kleur. Hoeveelheid: 6.000 exemplaren.
RelatiegeschenkenBedrukken of graveren glazen schalenBij deze wou ik vragen of jullie eventueel ook glazen schalen kunnen bedrukken of graveren, deze zouden wij graag schenken aan de jubilarissen (50, 60, 70 jaar gehuwd). Het moet kunnen dienen als fruit-, bloemen- of chips schaal. In het midden van de schaal zouden we graag een tekstje of gedichtje laten drukken. Ook zouden we graag apart de prijs weten als we de schalen kunnen personaliseren (met de namen en trouwdatum bij in), hoeveel het dan extra kost per schaal om het te personaliseren?
PromotiemateriaalNon-woven materiaalJullie kennen allicht de stof NON-WOVEN waar men draagtasjes van maakt… De stof is waarschijnlijk een mengeling van polypropyleen-afval van pet-flessen (denken we…) Probleem is echter dat formaat 50x50 cm stof moet worden met centraal een 1 kleurenopdruk (goedkoopste werkwijze) van bvb 45x45 cm. Als jullie non-woven leveren die je dan op rol bedrukt en aanlevert in 8 x 100 stuks 50x50 cm / opdruk 1 kleur lijntekening / cartoon – zou dat makkelijk zijn. Die moet beschilderd worden met wasco / stiften / pennen / potloden – door kinderen in de school. Lijkt me ook op jullie non-woven geen probleem, gezien die ook kan bedrukt worden. Mogelijks is die voorkant ok voor de klant. Kan je alvast een stuk blanco stof laten opsturen om te testen ? Je kan al prijs geven voor alle alternatieve non-wovens die jullie aanbieden. Is ook dringend / wat is levertermijn voor dit soort materiaal ? 8 x 100 OP 50x50CM – 1 kleur bedrukt
RelatiegeschenkenOntluchtingssleuteltjesOntluchtingssleuteltjes verwarming.
PromotiekledijVeiligheidsschoenenPBM: Persoonlijke beschermingsmiddelen Meer specifiek: Veiligheidsschoenen
PromotiemateriaalBedrukken van sjaaltjes25 sjaaltjes in één kleur, met een logo opgedrukt. (sjaaltjes zoals een jeugdvereniging)
PromotiekledijRode regenlaarzenWij zijn op zoek naar een leverancier van 15 rode regenlaarzen, te bedrukken in 1 kleur (wit).
PromotiemateriaalBalpenhoudersBalpenhouder met logo en slogan van Imperial Meat Products op. Voor de houder/bakje mogen voorstellen met afbeeldingen worden gedaan. Voorkeur: witte houder ofwel in glas, doorzichtig.
PromotiekledijVeiligheidsschoenenPBM: Persoonlijke beschermingsmiddelen Meer specifiek: Veiligheidsschoenen
PromotiekledijRode linnen schortenRode linnen schorten met logo Imperial en tekst "YOUR FIRST CHOICE" (lettertype: Gischa) 15-20 tal schorten Maten zijn indifferent (normale maten)
PromotiemateriaalBedrukken plastic latjesWij zouden graag plastic latjes (15 of 20cm) in kleur bedrukken met een cartoon. Wij zouden hiervan 500 exemplaren willen bestellen. Mogelijks meer maar dat is afhankelijk van de prijs.
PromotiekledijDrukken fluohesjesLeverancier gezocht voor 375 fluohesjes conform de Europese veiligheidsnorm voor schoolkinderen (maten XS, S, M en L). Geen bedrukking nodig. Graag uw gedetailleerde prijsopgave. Bedankt.
PromotiemateriaalVoorbind schort zwart met logoVoorbind schort zwart met logo.
PromotiemateriaalVouwmeters van goede kwaliteitGraag ontvang ik een offerte voor vouwmeters van goede kwaliteit (ADGA). Hoeveelheid: 100 stuks bedrukt langs 2 kanten met 2 kleuren.
RelatiegeschenkenPotloden of balpennenPotloden of balpennen met ons logo en naam.
PromotiekledijT-shirts met bedrukking voor kinderenT-shirts met bedrukking voor kinderen (6jr - 16jr) * Logo op borst (rechts) * Tekst + afbeelding op rug
PromotiemateriaalPennen, naamkaartjes, brieven, stickers, t-shirtPennen, naamkaartjes, brieven, stickers, t-shirt. Overal moet ons logo opstaan. Op de t-shirts "sportkampen + logo" + afbeelding schermer.
PromotiemateriaalBalpennen en cursusblokkenBalpennen en cursusblokken.
PromotiemateriaalPoepzakjes voor hondenpoepWij zijn op zoek voor ons bedrijf in dierenvoeding en benodigdheden naar poepzakjes om hondenpoep op te kuisen. Graag bedrukt met ons logo en website.
PromotiemateriaalZomergadgetsZomergadgets die bruikbaar zijn in open lucht (as is: picknickdekentjes, buitenspeelgoed, ...)
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De Bobex diensten geven een zeer goed perspectief bij het aankopen van diensten in vakgebieden ..."

D. Vervacke

"Tevreden, maar uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om zelf de meeste werken uit te voeren."

E. Van Mechelen

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.