Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
PromotiemateriaalTassen en ondertassen50 witte tassen en ondertassen, bedrukt met ons logo. Type hotelporselein, goed stapelbaar.
PromotiemateriaalOpvouwbare waterflessenIk ben op zoek naar een opvouwbare waterfles met haak die te bedrukken is. 1000 tot 3000 stuks, afhankelijke van de prijs.
RelatiegeschenkenBlauwe springballenIk ben op zoek naar kleine blauwe springballen. Graag opdruk 1 kleur: Wit
PromotiemateriaalKleeftattoo met JommekeKleeftattoo met Jommeke (wij zorgen voor de rechten en ontwerp) ik kleur. Afmetingen 5 cm lang en 2 cm breed. Tattoo moet wel met water afwasbaar zijn. Hoeveelheid: 5.000 stuks.
PromotiemateriaalZwarte t-shirts met opdruk20 zwarte T-shirts, met gele opdruk op borst + rug. 20 stuks doordruksets voor werkbonnen, gepersonaliseerd met firmagegevens. Zw/wit, geperforeerd, 50 sets per blok.
RelatiegeschenkenGeurboompjes met logoVoor een klant ben ik op zoek naar geurboompjes die we kunnen bedrukken met een logo. Het maakt niet uit of deze de vorm van een boompje heeft of niet. Graag een rode kleur met bedrukking in het geel en wit, en dit voor 1.000 exemplaren.
PromotiemateriaalOordopjes met logo en tekstjeAls promotiemateriaal zijn wij op zoek naar oordopjes met logo en kort tekstje. Bobex kwaliteitscontrole: De hoeveelheid die deze klant zal afnemen is afhankelijk van de prijs. Bedankt voor uw prijs voor 10000 stuks. Liefst silliconen oordopjes geen foam ( Bij max event hebben we al een offerte gevraagd dus die moet je niet meer contacteren)
PromotiemateriaalLintmeterLintmeter, behuizing bedrukt met logo.
RelatiegeschenkenDrukken sleutelhangersWij zijn op zoek naar sleutelhangers waarop wij een nummerplaat met boodschap kunnen laten drukken. Hoeveelheid: 1.000 stuks.
RelatiegeschenkenSleutelhangersWij zijn op zoek naar sleutelhangers waarop wij een nummerplaat met boodschap kunnen laten drukken. Hoeveelheid: 1.000 stuks.
PromotiemateriaalGommen bedrukkenEenzijdig bedrukte gom - 1 kleur. Hoeveelheid: 6.000 exemplaren.
RelatiegeschenkenBedrukken of graveren glazen schalenBij deze wou ik vragen of jullie eventueel ook glazen schalen kunnen bedrukken of graveren, deze zouden wij graag schenken aan de jubilarissen (50, 60, 70 jaar gehuwd). Het moet kunnen dienen als fruit-, bloemen- of chips schaal. In het midden van de schaal zouden we graag een tekstje of gedichtje laten drukken. Ook zouden we graag apart de prijs weten als we de schalen kunnen personaliseren (met de namen en trouwdatum bij in), hoeveel het dan extra kost per schaal om het te personaliseren?
PromotiemateriaalNon-woven materiaalJullie kennen allicht de stof NON-WOVEN waar men draagtasjes van maakt… De stof is waarschijnlijk een mengeling van polypropyleen-afval van pet-flessen (denken we…) Probleem is echter dat formaat 50x50 cm stof moet worden met centraal een 1 kleurenopdruk (goedkoopste werkwijze) van bvb 45x45 cm. Als jullie non-woven leveren die je dan op rol bedrukt en aanlevert in 8 x 100 stuks 50x50 cm / opdruk 1 kleur lijntekening / cartoon – zou dat makkelijk zijn. Die moet beschilderd worden met wasco / stiften / pennen / potloden – door kinderen in de school. Lijkt me ook op jullie non-woven geen probleem, gezien die ook kan bedrukt worden. Mogelijks is die voorkant ok voor de klant. Kan je alvast een stuk blanco stof laten opsturen om te testen ? Je kan al prijs geven voor alle alternatieve non-wovens die jullie aanbieden. Is ook dringend / wat is levertermijn voor dit soort materiaal ? 8 x 100 OP 50x50CM – 1 kleur bedrukt
RelatiegeschenkenOntluchtingssleuteltjesOntluchtingssleuteltjes verwarming.
PromotiemateriaalBedrukken van sjaaltjes25 sjaaltjes in één kleur, met een logo opgedrukt. (sjaaltjes zoals een jeugdvereniging)
PromotiemateriaalBalpenhoudersBalpenhouder met logo en slogan van Imperial Meat Products op. Voor de houder/bakje mogen voorstellen met afbeeldingen worden gedaan. Voorkeur: witte houder ofwel in glas, doorzichtig.
PromotiemateriaalBedrukken plastic latjesWij zouden graag plastic latjes (15 of 20cm) in kleur bedrukken met een cartoon. Wij zouden hiervan 500 exemplaren willen bestellen. Mogelijks meer maar dat is afhankelijk van de prijs.
PromotiemateriaalVoorbind schort zwart met logoVoorbind schort zwart met logo.
PromotiemateriaalVouwmeters van goede kwaliteitGraag ontvang ik een offerte voor vouwmeters van goede kwaliteit (ADGA). Hoeveelheid: 100 stuks bedrukt langs 2 kanten met 2 kleuren.
RelatiegeschenkenPotloden of balpennenPotloden of balpennen met ons logo en naam.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer snelle werking. Ik ben zeer tevreden."

C. Tournelle

"Makkelijke oplossing om offertes op te vragen."

M. Bringmans

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.