Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een zaak te ZulteIk zoek maaltijdcheques voor mezelf (zaakvoerder), ik betaal mezelf loon uit.
EcochequesEcocheques Voor een bedrijf in MolDit is voor 1 medewerkers deeltijds in dienst ;halftijds . In het verleden hebben we reeds gebruikt gemaakt van eco cheques van het bedrijf Sodexo.
Prikklok of badge-lezerPrikklok voor een bedrijf in TremeloWij hebben 4 werknemers verspreid over 2 winkels. zij zouden vanaf volgende maand met flexibele werkuren gaan werken. dus enkel registratie van de uren. geen toegang of andere beveiliging. Dit is een permanente oplossing.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques te OpglabbeekWij zijn opzoek naar een offerte voor maaltijdcheques. Het gaat in totaal om 6 medewerkers.
MaaltijdchequesAanvraag Maaltijdcheques te AntwerpenWij zoeken offertes voor Maaltijdcheques. Wij maken nog geen gebruik van Maaltijdcheques, en dit is bedoeld voor 1 zaakvoerder en 1 werknemer.
MaaltijdchequesAanvraag Maaltijdcheques te Sint-NiklaasWij zoeken offertes voor Maaltijdcheques. Het zou bedoeld zijn voor 2 zaakvoerders en 2 werknemers. Wij maken nog geen gebruik van Maaltijdcheques.
MaaltijdchequesAanvraag Maaltijdcheques te Erpe-MereWij zoeken offertes voor Maaltijdcheques. Dit is voor 1 zaakvoerder. Momenteel gebruiken wij Maaltijdcheques van Sodexo en wensen wij een prijsvergelijking te doen.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor een bedrijf te AntwerpenIk zoek een fruitmand levering voor een 5 tal medewerkers. Nu nog geen firma.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een zaak te GrobbendonkIk wens maaltijdcheques voor mezelf (zaakvoerder).
MaaltijdchequesMaaltijdcheques te ZonhovenWij zijn 2 arbeiders op een school. Van de directeur moesten wij opzoek gaan naar offertes voor maaltijdcheques.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een zaak te TielrodeIk wens maaltijdcheques voor mezelf (zaakvoerder). Nu nog geen in gebruik.
Maaltijdchequeselektronische Maaltijdcheques voor een bedrijf in NijlenDit is voor twee personen. Een zaakvoerder en een medewerker die deeltijdijds (1/2) in dients.
Maaltijdchequeselektronische Maaltijdcheques voor een bedrijf in KortijkIk zoek een offerte voor maaltijdcheques 1 persoon , een werknemer die voltijds in dienst. Deze zal volgende week maandag starten.
Prikklok of badge-lezerPrikklok voor een bedrijf in EvergemWe zijn eigenaar van het gebouw. We zoeken een offerte voor een prikklok voor tijdsregistratie. 3 mensen dagelijks op kantoor. Opties van analoog of op wifi staan open.
Maaltijdchequeselektronische Maaltijdcheques voor een bedrijf in WilrijkIk zoek een offerte voor elektronische maaltijdcheques voor een deeltijdse medewerker, 16 uur per week.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een zaak te KortrijkIk wens een maaltijdcheques voor één werknemer en één zaakvoerder.
Maaltijdchequeselektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in MalleIk ben de eesrte medewerker van het bedrijf. In opdracht van de zaakvoerder moest ik een offerteaanvraag doen voor elektronische maaltijdcheques. Ik ben een deeltijdse medewerker , 4/5de.
EcochequesEcocheques voor een zaak te Dilsen-StokkemIk wens ecocheques voor 2 medewerkers (beide part-time). Graag contact en offerte.
EcochequesEcocheques voor een zaak te RonseIk wens ecocheques voor 2 medewerkers(voltijds). Nu heb ik Sodexo.
Vers fruit op kantoorFruitlevering voor een bedrijf in LeuvenGraag een offerte voor 15-20 mensen. Wekelijkse levering. Momenteel maken we nog geen gebruik van een fruitleverancier.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dit is een makkelijke manier om in contact te komen met leveranciers."

R. Rademaekers

"Prima, bedankt"

P. Bloemen

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.