Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Maaltijdchequeselektronische Maaltijdcheques voor een bedrijf in KortijkIk zoek een offerte voor maaltijdcheques 1 persoon , een werknemer die voltijds in dienst. Deze zal volgende week maandag starten.
Prikklok of badge-lezerPrikklok voor een bedrijf in EvergemWe zijn eigenaar van het gebouw. We zoeken een offerte voor een prikklok voor tijdsregistratie. 3 mensen dagelijks op kantoor. Opties van analoog of op wifi staan open.
Maaltijdchequeselektronische Maaltijdcheques voor een bedrijf in WilrijkIk zoek een offerte voor elektronische maaltijdcheques voor een deeltijdse medewerker, 16 uur per week.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een zaak te KortrijkIk wens een maaltijdcheques voor één werknemer en één zaakvoerder.
Maaltijdchequeselektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in MalleIk ben de eesrte medewerker van het bedrijf. In opdracht van de zaakvoerder moest ik een offerteaanvraag doen voor elektronische maaltijdcheques. Ik ben een deeltijdse medewerker , 4/5de.
EcochequesEcocheques voor een zaak te Dilsen-StokkemIk wens ecocheques voor 2 medewerkers (beide part-time). Graag contact en offerte.
EcochequesEcocheques voor een zaak te RonseIk wens ecocheques voor 2 medewerkers(voltijds). Nu heb ik Sodexo.
Vers fruit op kantoorFruitlevering voor een bedrijf in LeuvenGraag een offerte voor 15-20 mensen. Wekelijkse levering. Momenteel maken we nog geen gebruik van een fruitleverancier.
Vers fruit op kantoorAanvraag Vers fruit op kantoor te ZwijnaardeWij zoeken prijsoffertes voor het leveren van Vers fruit op kantoor. Momenteel hebben wij een leverancier (Fruit@Work) en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Er zouden een 50tal personen gebruik van maken, en een herverdeling is niet nodig.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor een bedrijf te BrusselIk wens een fruitmand levering voor een 15 fruitmand levering. Op één locatie.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een zaak te MerksplasIk zoek maaltijdcheques voor 2 bedrijven (Xenadvies: 3 bedienden en mezelf). Ander vennootschap één medewerker.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor een bedrijf te KontichIk zoek een fruitmand levering voor verschillende werven(te Vlaanderen). Per werf +20 personen aanwezig daar.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een zaak te WommelgemIk wens maaltijdcheques voor 5 medewerkers (waarvan 1 part time).
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een zaak te BeverenIk wens maaltijdcheques voor 1 medewerker (voltijds).
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een bedrijf in Harelbeke3 mensen, 1 zaakvoeder en 2 medewerkers, een van hen voltijds en de andere werkt maar tien uur. Momenteel werk ik met edenred maar omdat we moeten overschakelen naar elektronische maaltijdcheques wens ik de prijzen bij andere te vergelijken.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor een bedrijf te GeraardsbergenIk zoek een fruitmand levering voor een 10 tal medewerkers. Op één locatie.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een zaak te HelchterenIk wens maaltijdcheques voor 2 medewerkers van het bedrijf.
MaaltijdchequesElektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in IzegemIk zoek een offerte voor elektronische maaltijdcheques voor drie mensen. 2 zaakvoerderds en een voltijdse werknemer. De zaakvoeders krijgen een loon.
MaaltijdchequesElektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in RijkevorselDit is voor twee zaakvoeders en een halftijdse bedienen. Nu gebruiken we maaltijdcheques van sodexo maar we wensen graag met andere leveranciers de prijzen te vergelijken.
MaaltijdchequesElektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in ArdooieIk zoek een offerte voor elektronische maaltijdcheques. In eerste instantie voor 9-10 personen. Later kan dit uitgebreid worden naar 60 mensen. Nu allemaal medewerkers die voltijds in dienst zijn.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een super initiatief, veel gemakkelijker dan elke leverancier apart aan te schrijven. Zeker vo..."

"Heel veel telefoons gekregen van verschillende firma's; ik heb nog geen beslissing genomen. Ik ..."

K. Laleman

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.