Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een bedrijf in Harelbeke3 mensen, 1 zaakvoeder en 2 medewerkers, een van hen voltijds en de andere werkt maar tien uur. Momenteel werk ik met edenred maar omdat we moeten overschakelen naar elektronische maaltijdcheques wens ik de prijzen bij andere te vergelijken.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor een bedrijf te GeraardsbergenIk zoek een fruitmand levering voor een 10 tal medewerkers. Op één locatie.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een zaak te HelchterenIk wens maaltijdcheques voor 2 medewerkers van het bedrijf.
MaaltijdchequesElektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in IzegemIk zoek een offerte voor elektronische maaltijdcheques voor drie mensen. 2 zaakvoerderds en een voltijdse werknemer. De zaakvoeders krijgen een loon.
MaaltijdchequesElektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in RijkevorselDit is voor twee zaakvoeders en een halftijdse bedienen. Nu gebruiken we maaltijdcheques van sodexo maar we wensen graag met andere leveranciers de prijzen te vergelijken.
MaaltijdchequesElektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in ArdooieIk zoek een offerte voor elektronische maaltijdcheques. In eerste instantie voor 9-10 personen. Later kan dit uitgebreid worden naar 60 mensen. Nu allemaal medewerkers die voltijds in dienst zijn.
MaaltijdchequesElektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in RotselaarDit is voor de twee bedrijfsleiders en een personeelslid dat 4/5 aanwezig. De twee bedrijfsleiders krijgen een loon bedrijf.
MaaltijdchequesElektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in De klingeIk zoek een offerte voor maaltijdcheques voor twee mensen op een kaart. Dit is voor mezelf, werknemer, en mij echtgenoot, zaakvoerder. Nu zijn we bij sodexo, maar door de hoge dossierkosten wensen we over te schakelen.
Vers fruit op kantoorFruitmand levering voor een bedrijf te LeuvenIk wens een fruitmand levering voor tussen de 50-100 medewerkers. Nog te zien welke diensten dit wensen bij ons, gemengd fruit.
Levering fruitkorffruitlevering voor een bedrijf in AntwerpenIk zoek een offerte voor fruitmand voor 10 mensen. Graag zowel een offerte voor wekelijk als twee wekelijkse levering. We hebben geen ervaring met een fruitleverancier.
MaaltijdchequesMaaltijdcheques voor een zaak te ZottegemIk wens maaltijdcheques voor 1 medewerker van de garage.
Levering fruitkorffruitlevering voor een bedrijf in BazelIk zoek een offerte voor een fruitmand voor drie mensen. Tot nu hebben we geen ervaring met een fruitmand leverancier.
Levering fruitkorffruitlevering voor een bedrijf in VeurneIk zoek een fruitmand voor 4-5 mensen per dag. Op dit moment nog nooit gebruik gemaakt van een fruitmand . Graag ook de verschillende mogelijkheden voor de leveringen, wekelijks, twee wekelijks of maandelijks.
Levering fruitkorffruitlevering voor een bedrijf in GentOngeveer 30 mensen op dezelfde site. Onze collega's hebben in het verleden op een ander bureau reeds gebruik gemaakt van een fruitmand. Dit wel van een andere leverancier.
MaaltijdchequesElektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in BerchemGraag een offerte voor 4 fultime en 1 halftijds werknemers. Ook hebben we enkele extra's zoals jobstudenten. Nu gebruiken we enkel ecocheques.
Vers fruit op kantoorfruitlevering voor een bedrijf in OostkampDit is voor een kantoor met 9 mensen actief. Graag een offerte voor de verschillende mogelijkheden voor levering fruit.
Levering fruitkorffruitlevering voor een bedrijf in Heist-Op-Den-BergDit is voor een offerte voor een fruitmand voor 6 mensen. Tot nu toe hebben we geen ervaring met een fruitmand leverancier.
Levering fruitkorffruitlevering voor een bedrijf in AntwerpenDit is voor 15-20 mensen op een bureau.Tot nu toe hebben we nog nooit gebruik gemaakt van een fruitleverancier.
MaaltijdchequesElektronische maaltijdcheques voor een bedrijf in AsseDit is voor 4 tot 5 mensen. Dit zijn allemaal werknemers. Deze zijn full-time actief.
Vers fruit op kantoorfruitlevering voor een bedrijf in MerksemIk zoek een offerte voor een levering van een fruitmand. Dit is voor 10 mensen. Allemaal op zelfde verdieping.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden. Ik werd goed geholpen. Ik wist anders niet tot wie ik mij moest wenden voor voch..."

F. Verbeke

"Tevreden, vlotte afhandeling. De keuze aan leveranciers mocht wel iets uitgebreider zijn."

P. Van Mechelen

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.