Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search
Originall

Originall

Kruisbaan 3
B-2800 Mechelen, Belgium
Evaluatie: 
Bedrijfsprofiel
Offerte aanvragen
(op Bobex)
Activiteiten:
Originall is een digitaal communicatiebureau en biedt een waaier aan technische en grafische mogelijkheden. Elk project word gestart door naar u te luisteren, naar uw doelstellingen en uw verhaal. Dan pas komen we met een daadwerkelijk plan en voorstel. Zo kunnen we een product afleveren dat resultaten boekt, en waar u volledig tevreden over bent.

Wij werken aan uw project, en u spreekt rechtstreeks met de mensen die eraan werken. Geen gedoe met de Account Manager of Sales Representative, wel met Gary, Wesley, Sebastien of Claudio. Mensen die uw project begeleiden en er zelf aan meewerken.

Denk niet alleen aan al onze mogelijkheden, vraag er ook naar. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak of offerte. Bij een tas koffie kunnen we dan de mogelijkheden bespreken.
Oprichtingsjaar:

Aantal medewerkers:
Ligging (vestigingen):
Kruisbaan 3
2800 Mechelen
Offerte
Offerte aanvragen
Voorbeelden van gewonnen projecten : 
Omschrijving
Logo voor consultants
Wij zijn een klein (startup) consultancy bedrijf dat in de Benelux werkt op het gebied van bedrijfs advies. Wij zoeken iemand die - in overleg - een logo / beel...
Webwinkel
Voor mijn kledingzaak ben ik op zoek naar een website waar ik mijn producten kan verkopen. Wij verkopen voornamelijk merkkledij zoals Diesel, G-Star, Hilfigger...