Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Logo of huisstijl ontwerpNieuwe huisstijlWij zijn toe aan een nieuwe huisstijl. Nieuwe kaartjes, afspraakkaartjes, banner, facebook
VertalingenVertalen schoolopdrachtVertalen van een schoolopdracht. Vertalen van een taakomschrijving in een administratieve dienst in een woonzorgcentrum.
Logo of huisstijl ontwerpOntwerpen logoOntwerpen logo. Zwart met fluogroen Dit voor een schilder en decoratiewerkenbedrijf.
Logo of huisstijl ontwerpLogo voor bedrijfLogo voor bedrijf in vastgoedontwikkeling.
Logo of huisstijl ontwerpLogo met wereldbolWij gaan met het bedrijf acties oprichten om als vrijwilliger dingen te doen om anderen en de natuur en maatschappij te helpen. Onze slogan is Whirlpool For You! Graag een simpel maar een logo met een wereldbol in verwerkt met poppetjes (mensen) eromheen die elkaars handen vasthouden ook graag onze slogan erin verwerkt: Whirlpool for You!
VertalingenJuridische vertalingVertalingen in 3 talen Frans- Engels - Duits.
Logo of huisstijl ontwerpVisitekaarten voor startend bedrijfvoor een nieuw startend bedrijf heb ik visitekaarten nodig. Huisstijl moet gecreŽerd worden. Ontwerp van logo in orange & zwart.
Logo of huisstijl ontwerpOntwerp van een logoWij zijn een onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf, actief in de productie van windturbines. Omwille van een herorganisatie zijn we vandaag op zoek naar een leverancier voor het ontwerp van een logo (incl. slogan) met aanvullende huisstijl alsook de opfrissing van onze website (www.turbowinds.com) op te frissen. De huisstijl moet bruikbaar zijn als Office Style voor Word, Powerpoint & Publisher.
VertalingenVertalen van reiswebsiteEen bestaande Engelstalige reiswebsite moet een Nederlandstalige nevenwebsite krijgen. Belangrijkste algemene teksten moeten vertaald worden en een korte beschrijving van de aangeboden reisprogramma's. Ik zoek hiervoor een bedrijf waar ik een persoonlijk contact kan mee hebben.
Logo of huisstijl ontwerpLogo voor PC winkelLogo voor PC winkel-herstellingen en toebehoren. Logo zal worden gebruikt op website en facturen.
Logo of huisstijl ontwerpLogo ontwerpLogo / uitstraling /stickers. Dit voor fietshelmen.
Logo of huisstijl ontwerpVernieuwen uithangbord en stickers plaatsenVernieuwen van het uithangbord van een bakkerij en plaatsen van stickers op de ramen.
Logo of huisstijl ontwerpLogo en visitekaartjesLogo en visitekaartjes voor snoeibedrijf (bomen snoeien, verwijderen).
Logo of huisstijl ontwerpOntwerpen van een huislogoIk wens meer informatie betreffende de kostprijs voor ontwerp van huislogo. Geen bepaalde stijl. Moet erg opvallen en onmiddellijk herkenbaar zijn. Sector: snoep.
Logo of huisstijl ontwerpOntwerpen logo, huisstijl en visitekaartjesGraag had ik de prijs geweten voor het maken van een nieuw logo, huisstijl en visitekaartjes. Is voor een brasserie. Meisjesachtig, maar niet kinderachtig- retro logo.
Logo of huisstijl ontwerpInterieur ontwerp voor nagelstudioInterieur ontwerp voor een nagelstudio. Het mag chic en modern zijn maar niet tť.
Reclamemateriaal ontwerpStickers voor op autoramen en/of carrosserieStickers voor op autoramen en/of carrosserie. Bedankt voor uw offerte voor een 20-tal stickers.
VertalingenVertaling van medisch paperBeste, wij willen graag een prijsofferte voor de vertaling van een medisch paper. Het originele document is in het Nederlands en moet worden vertaald naar het Frans.
VertalingenVertalen van medische manualsIk ben op zoek naar een vertaler Eng - Nl voor medische manuals. Betreft manuals van 50-tal pagina, in totaal mogelijks een 25 manuals te vertalen.
VertalingenVertaling medisch paperBeste graag zouden wij een idee van prijs voor het vertalen van een paper van ongeveer 35 pagina's. Het is een medisch onderwerp, vertaling van het Nederlands naar het Frans. Dank u
Meer voorbeelden

Design
Het is niet altijd eenvoudig om de stijl te vinden die het best het imago van uw onderneming weergeeft. Grafisch design eist vaak de vakkennis van professionele ontwerpers, die uw ideeŽn in grafische taal kunnen omzetten. De ontwerpers zullen u helpen om een merk te ontwikkelen en om u te differentiëren van de concurrentie. Er bestaan verschillende vormen waarmee een grafisch ontwerp: het ontwerpen van een brochure of een mailing, de design van een nieuw product, het heropfrissen van het merk (de huisstijl), of nog, het inrichten van een winkel. De markt van de grafisch ontwerpers is eenerzijds opgebouwd rond agentschappen die uit kleine designteams bestaan, en anderzijds uit een grote groep zelfstandige ontwerpers, die vaak minder bekend zijn dan de grotere agentschappen, maar die niettemin uitstekend werk kunnen leveren aan interessante tarieven.

Copywriting
Zowel de inhoud als de vorm van uw communicatiemiddelen spelen een niet te onderschatten rol in de relationele marketing. Woorden kunnen overtuigen en tot verkopen leiden, maar ze kunnen eveneens een scepticisme en onverschilligheid uitstralen, ze kunnen vervelen en zo de slaagkansen van uw onderneming in het gedrang brengen. Dit zijn de argumenten die vele ondernemingen ertoe brengen om een beroep te doen op zelfstandige copywriters (freelancers) of op copywriter ondernemingen om hen bij te staan bij het ontwikkelen van reclamefolders, catalogi, brochures, nieuwsbrieven en andere documenten.
De professionele copywriters weten inderdaad hoe ze op een efficiŽnte manier van woorden gebruik kunnen maken, hoe ze de woorden aan een boodschap kunnen aanpassen en hoe ze hen als een instrument voor directe marketing kunnen gebruiken teneinde de doelgroep met succes aan te spreken.
De markt van de copywriters bestaat voornamelijk uit zelfstandigen, maar de communicatie- en publiciteitsagentschappen beschikken eveneens over professionele copywriters.

Meer informatie vindt u in onze design aankoopgids of copywriting aankoopgids (wat zijn uw behoeften, hoe kiest u een leverancier, factoren die de prijs beïnvloeden, ...)Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is een prima manier om nieuwe leveranciers te leren kennen. Ook heel gemakkelijk; in p..."

D. Vermeersch

"De leveranciers die ik via Bobex bereikt heb waren oprecht en hun offertes waren allemaal bruik..."

T. Vanhulle

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.