Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type dak wilt u ontmossen?

 
 
 

* 2. Welke dakoppervlakte dient gereinigd te worden (schatting)?

 
 
 
 
 

3. Wanneer wenst u te laten ontmossen?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: ontmossen van daken in Torhout

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
West-Vlaanderen Dak ontmossen in de regio Ardooie Ik wil het dak van mijn prive laten ontmossen. Hellend dak met dakpannen en 2 veluxen, vrijstaand huis van 1986, opp. 150m².
West-Vlaanderen Ontmossen van een dak in Waregem Ontmossen van een hellend dak. Het dak is al 14 jaar lang niet behandeld. Op het dak liggen leien.
West-Vlaanderen Ontmossen van een dak in Torhout We zijn eigenaar van een vrijstaande woning van 2002. Er liggen dakpannen op. Nu wensen we ons dak te reinigen. Kan u mij bellen voor een afspraak.
West-Vlaanderen Dak ontmossen in de regio Waregem Ik wil het dak van mijn prive laten ontmossen. Hellend dak met betonpannen en één velux, opp. rond de 100m², vrijstaand huis van 1988.
West-Vlaanderen Ontmossen van een dak voor een woning in De haan Ontmossen van een dak(45°) van 30m2, zodat we terug het regenwater kunnen gebruiken. Dakpannen dak van ongeveer 30 jaar. Voor zover we weten is deze nog nooit ontmost geweest.
West-Vlaanderen Ontmossen van een dak voor een woning in Brugge Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een dak uit dakpannen. Deze woning is 19 jaar oud. Geen idee van de oppervlakte.
West-Vlaanderen Ontmossen van een dak voor een woning in Oudenburg hellend dak met dakpannen, het dak is nog nooit gereinigd geweest, de woning werd gebouwd in 1981, wij zijn eigenaars.
West-Vlaanderen Ontmossen van een dak voor een woning in Deerlijk Dit is een dak dat bestaat uit leien. Maar ik weet niet van welke soort. Dit dak is zo'n 120-130m². Dit dak is geplaatst in de jaar 60. Deze woning is vorige jaar aangekocht.
West-Vlaanderen Dak ontmossen in de regio Pittem Ik zou het dak van mijn prive willen laten ontmossen. Hellend dak met dakpannen en kapel en velux, opp. +110m², halfopen bebouwing van 1993 ergens. Wanneer ligt aan de offerte.
West-Vlaanderen Dak ontmossen in de regio Wielsbeke Ik wens het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met dakpannen en één velux, opp. +130m², vrijstaand huis van 1994. Wanneer ligt aan de prijs.

Leveranciers Torhout
+500 Getuigenissen!

"Snelle reacties van goede leveranciers."

J. Loyens

"Bobex is een heel nuttige site gebleken! Bedankt voor het aanbod."

J. Montens


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.