Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type dak wilt u ontmossen?

 
 
 

* 2. Welke dakoppervlakte dient gereinigd te worden (schatting)?

 
 
 
 
 

3. Wanneer wenst u te laten ontmossen?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: ontmossen van daken in Gistel

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
West-Vlaanderen Ontmossen van een dak voor een woning in De haan Ontmossen van een dak(45°) van 30m2, zodat we terug het regenwater kunnen gebruiken. Dakpannen dak van ongeveer 30 jaar. Voor zover we weten is deze nog nooit ontmost geweest.
West-Vlaanderen Ontmossen van een dak voor een woning in Brugge Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een dak uit dakpannen. Deze woning is 19 jaar oud. Geen idee van de oppervlakte.
West-Vlaanderen Ontmossen van een dak voor een woning in Oudenburg hellend dak met dakpannen, het dak is nog nooit gereinigd geweest, de woning werd gebouwd in 1981, wij zijn eigenaars.
West-Vlaanderen Ontmossen van een dak voor een woning in Deerlijk Dit is een dak dat bestaat uit leien. Maar ik weet niet van welke soort. Dit dak is zo'n 120-130m². Dit dak is geplaatst in de jaar 60. Deze woning is vorige jaar aangekocht.
West-Vlaanderen Dak ontmossen in de regio Pittem Ik zou het dak van mijn prive willen laten ontmossen. Hellend dak met dakpannen en kapel en velux, opp. +110m², halfopen bebouwing van 1993 ergens. Wanneer ligt aan de offerte.
West-Vlaanderen Dak ontmossen in de regio Wielsbeke Ik wens het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met dakpannen en één velux, opp. +130m², vrijstaand huis van 1994. Wanneer ligt aan de prijs.
West-Vlaanderen Dak ontmossen in de regio Menen Ik zou het dak van mijn prive willen laten ontmossen. Hellend dak met platte dakpannen en 6 veluxen, opp. rond de 100m², rijwoning van 1949.
West-Vlaanderen Dak ontmossen in de regio Roeselare Ik zou het dak van mijn prive willen laten ontmossen. Hellend dak met leien en één velux, opp. 100m², vrijstaand huis van 1989, voorjaar 2017.
West-Vlaanderen Dak ontmossen in de regio Lichtervelde Ik wens het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met leien en 2 veluxen, opp. +120m², vrijstaand huis van 2000.
West-Vlaanderen Démoussage de toiture pour propriété privé à Ostende 8400 - Propriété privé situé à Ostende 8400. - Offre de prix pour le démoussage de notre toiture. - Toiture incliné dont la superficie est comprise entre 150 à 200m². - Contact par téléphone pour fixer rdv. MERCI.

Leveranciers Gistel
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden."

A. Pechakova

"Ik ben heel erg te spreken over de manier waarop u bedrijven en klanten tot elkaar brengt. H..."

E. Baltus


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.