Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type dak wilt u ontmossen?

 
 
 

* 2. Welke dakoppervlakte dient gereinigd te worden (schatting)?

 
 
 
 
 

3. Wanneer wenst u te laten ontmossen?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: ontmossen van daken in Cargovil

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Vlaams Brabant Aanvraag Ontmossen van daken te Blanden Wij zijn op zoek naar offertes voor het Ontmossen van daken. Wij hebben een hellend dak met leien, dat +/- 120m² in oppervlak meet. Het dak werd 3 jaar geleden reeds ontmosd. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Vlaams Brabant Ontmossen van een dak voor een woning in Meerbeek Dit is een betonnen dakpannen dak. Woning van 1985. Dak nog nooit ontmost. Ook coating laag. 16m lang woning met licht hellend dak van 45° en 8m breed.
Vlaams Brabant Ontmossen van een dak te Rotselaar Ontmossen van een hellende dak. Dak bekleed met leien. Gebouwd in 1976.
Vlaams Brabant Ontmossen van een dak voor een woning in Kessel Lo Hellende dak in dakpannen. Dit is geplaatst in 1970. Dak is nog nooit ontmost geweest. Vooral de achterkant heeft veel mos, deze ligt aan de noordkant. Grondoppervlakte van 80m².
Vlaams Brabant Ontmossen van een dak voor een woning in Kessel Lo Hellende dak in dakpannen. Dit is geplaatst in 1970. Dak is nog nooit ontmost geweest. Vooral de achterkant heeft veel mos, deze ligt aan de noordkant. Grondoppervlakte van 80m².
Vlaams Brabant Ontmossen van een dak voor een woning in Nieuwrode Ik heb een Frans dak in dakpannen. Er is een zeer lage hellingsgraad. 30 jaar oud dak dat nooit ontmost is geweest. Grondoppervlakte van 18x10m. 5 dakvensters.
Vlaams Brabant Dak ontmossen in de regio Waanrode Ik zou het dak van onze prive/zaak laten ontmossen. Hellend dak met leien, opp. rond de 100m², halfopen bebouwing van 1963. Liefst nog dit jaar.
Vlaams Brabant Dak ontmossen in de regio Sint-Joris-Weert Ik wens het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met dakpannen en zonnepanelen(niet nodig te doen), opp. 80m², vrijstaand huis van 1977.
Vlaams Brabant Dak ontmossen in de regio Mollem Ik wens het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend zadeldak met betonpannen en zonnepanelen, opp. bbijna 100m², vrijstaand huis van 2007.
Vlaams Brabant Dak ontmossen in de regio Lubbeek Ik wens het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met leien(geen asbest) en zonnecollector, opp. 200m², vrijstaand huis van 1976.

Leveranciers Cargovil
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden en snel geholpen. De service en het advies van Contravocht waren ook super!"

J. Paesen

"Ik ben zeer tevreden over de diensten van Bobex. Met dank."

S. Binst


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.