Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type dak wilt u ontmossen?

 
 
 

* 2. Welke dakoppervlakte dient gereinigd te worden (schatting)?

 
 
 
 
 

3. Wanneer wenst u te laten ontmossen?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: ontmossen van daken in Bree

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
Limburg Ontmossen van dak te Opglabbeek Offerte voor het ontmossen van een leien dak. Het dak is ongeveer 160 m² groot. Bouwjaar van de woning is 1965.
Limburg Dak ontmossen voor een woning in heusden zolder Dit is een dakpannen zadeldak van 50°. Dit dak is zo'n 40 jaar oud. Dak is het laatst ontmost geweest zo'n 10 jaar geleden. Toen is er ook coating op geplaatst. Nu ziet het dak weer groen en is de lak weg.+- 120m².
Limburg onmossen van een dak voor een woning in Heusden zolder Dit is voor het ontmossen van een dak. Dit is voor het achterste dak dat 12 jaar oud is. Sindsdien nog nooit ontmost. +- 100m²;
Limburg Dak ontmossen in de regio Kermt Ik wens het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met overzetdak , opp. +100m², vrijstaand huis van 1974.
Limburg Dak ontmossen in de regio Zonhoven Ik zou het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met leien en 3 veluxen, opp. +100m², halfopen bebouwing van 2004.
Limburg Ontmossen van een dak voor een woning in Zonhoven Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een dakpannen. Woning van 77 dat nooit ontmost is geweest. Geen idee van de oppervlakte maar zeker 100m².
Limburg Dak ontmossen in de regio Maasmechelen Ik zou het dak van mijn prive te laten ontmossen. Hellend dak met leien en 3 veluxen, opp. +70m², huis van rond 1960.
Limburg Ontmossen van een dak voor een woning in Rijkel-Borgloob Dit is een leien dak geplaatst in 1968. Mogelijk asbest leien. Dak laats ontmost 5 jaar geleden. 152m².
Limburg Dak ontmossen voor een woning in Heppen Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een dakpannen dak van +- 50 jaar. Ongeveer. Ik schat een 80m² oppervlakte. Wanneer dit dak het laatst ontmost is geweest heb ik wel geen idee.
Limburg Ontmossen van een dak voor een woning in Zonhoven Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een hellend dak. Dit is een dak met zwarte kunstleien dak. Dit is een 5 jaar geleden ontmost. +-50m².

Leveranciers Bree
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden van Bobex. Werkt zeer goed."

R. Lieven

"zeer efficient"

J. Medaer


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.