Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search
Nsis NV

Nsis NV

Neerveld 14
B-2550 Kontich, Belgium
Bedrijfsprofiel
Offerte aanvragen
(op Bobex)
Activiteiten:
Nsis Nv is een MSP (Managed Service Provider) hetgeen inhoudt dat onze core business ? het beheer van infrastructuur? behelst, ongeacht waar deze infrastructuur zich bevindt. Dit omvat het uitvoeren van systeembeheertaken van op afstand.

Onze systeembeheerders en netwerkspecialisten zijn 24 uur / dag, 7 dagen per week beschikbaar voor bewaking en optimalisatie van uw netwerk. Het middelpunt van deze diensten is ons Network operation center (NOC), dat zich bevindt op ons 1500 M2 hoofdkantoor en tevens hostingcenter.

Via een helpdesk (web based) houden wij onze klanten op de hoogte van hun storingen. Opvolging van projecten wordt ook in deze helpdesk geplaatst. Nsis maakt dan ook gebruik van alle mogelijke communicatie middelen zodat we een uitstekende IT partner zijn voor onze klanten.


De core business van Nsis :
1. Remote management
Bedrijven wensen steeds snellere en beter support / service. Aan dit beeld wensen wij te beantwoorden. Via de enorme explosie van internet & IT toepassingen staan wij voor u klaar om van op afstand het systeembeheer van uw machine te regelen. Er kan onmogelijk een engineer sneller ? goedkoper aan uw systemen werken als over de digitale snelweg.

2. Remote monitoring
Beschikbaarheid van systemen wordt uitermate belangrijk, wij kunnen geen computers meer missen in het dagelijkse bedrijfsleven. Via preventief bewaken van deze systemen wordt de beschikbaarheid gevoelig opgedreven. Wij houden deze systemen dan ook voor u constant in de gaten. Zelfs indien gewenst 24 ? 24 / 7-7.



3. Security
Remote management & monitoring vereisen een grote vorm van security. Daarom hebben wij ons op dit vlak verder gespecialiseerd, hetgeen o.a. geresulteerd heeft in de ontwikkeling van een eigen firewall (i-locker). Deze kunnen wij dan ook monitoren & beheren via de NOC.
Een veiligheid die op het internet een noodzakelijkheid is!
Uiteraard mogen we virus protectie, URL filtering, ? niet vergeten.

4. Projecten ? systeem integratie
Uiteraard kunnen wij onze engineers voor on-site projecten inzetten. Door onze uitgebreide kennis van infrastructuur en systeembeheer zijn wij optimaal geplaatst om onze kennis van NT & Unix ook afzonderlijk op de markt te plaatsen
5. ASP & hosting services
Als beheerder van infrastructuur bieden wij uiteraard ook onze eigen infrastructuur als shared resource op de markt aan. Deze hosting services werken 24/24 ? 7/7 zodat uw applicatie, web, mail of server steeds zo optimaal mogelijk werken.
Door onze unieke combinatie van Remote management & monitoring en hosting ruimte in eigen beheer kunnen wij prijzen en oplossingen aanbieden waar de meeste ASP & ISP slechts van kunnen dromen.

We moeten hier denken aan :
- Web & Mail hosting
- Server hosting
- Citrix hosting & sharing
- Remote backup
- ?

6. Communicatie
Zowel op LAN als WAN gebied kunnen wij alle verschillende oplossingen aanbieden.
Oprichtingsjaar:

Aantal medewerkers:
Ligging (vestigingen):
Kontich
Offerte
Offerte aanvragen
Bobex profiel
CategoriŽen:
Computers & hardware
Informatica & software
Internet & informatica
Telecom & terminals
Regios waar diensten geleverd worden:
Andere regio's
Antwerpen
Brussel
Groothertogdom Luxemburg
Henegouwen
Limburg
Luik
Luxemburg (BE)
Namen
Oost-Vlaanderen
Vlaams Brabant
Waals Brabant
West-Vlaanderen
Nieuwe zoekopdracht

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.