Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een school in MolWe zoeken een offerte voor de aankoop van een database voor de mensen uit 2400 mol, 2490 balen, 2480 dessel, 2450 merel, 3945 ham, en 2470 restie. Mensen met kinderen die oud genoeg zijn voor naar eerste middelbaar te gaan ;geboortejaar 2005.Bedoeling is om folders voor onze school te versturen per post
Aankoop of huur van databaseAankoop van een database te GenkWij zijn opzoek naar een offerte voor het aankopen van een database. Het gaat om zowel bedrijven als gezinnen. Het doel van de database is dat ze een bezoek brengen aan de Openweg museum. Dit is vooral in Vlaanderen.
Aankoop of huur van databaseAankoop van een database te KortrijkWij zijn een bedrijf actief in de informatica. We willen een database aankopen met als doelgroep kleine KMO's. Het doel van de database is een mailing uitsturen. Dit is dan in de regio Vlaanderen.
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter te DilbeekWij willen een offerte voor afspraken maken voor schoonmaaktaken of schilderwerken zodat een offerte kan opgesteld worden. Het moeten bedrijven zijn met een personeel van ongeveer 50 personen. Wij werken in heel BelgiŽ behalve diep in de Ardennen.
Callcenter (inbound, outbound)callcenter voor een bedirjf in malleWe zijn actief in de catering en zoeken nu een callcenter voor televerkoop te doen bij klanten die wezelf zullen aanleveren. We richten ons enkel op bedrijven maar dit kan ook van de buurlanden zijn.
Aankoop of huur van databaseAanvraag Aankoop of huur van database te BorgerhoutGraag ontvangen wij offertes voor de huur of aankoop van een database. De doelgroep bestaat uit bedrijven (B2B). Wij zijn een vertaalbureau en het doel van de campagne is publiciteit. Wij zijn actief in heel Vlaanderen.
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een bedrijf in WetterenIk zoek een database voor alle bedrijven die bezig zijn met huizenbouw en industriŽle bouw, loodgieter, elektriciteitswerkers , schrijnwerkers, metsers, ... Actief in Vlaanderen en Brussel. Dit is voor een mailingsactie
Callcenter (inbound, outbound)Outbound callcenter voor een zaak te AntwerpenIk wens een callcenter (outbound) voor het bedrijf. Volledig te Belgie(ook Frans), bedrijven met een webshop, wij doen parcel delivery. +50 leads per maand, ook locatie in Brussel.
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een bedrijf in AntwerpenWe zoeken een database voor alle bedrijven in de immobiliŽn kantoren. We verkopen namelijk borden voor deze kantoren. We zijn actief in provincie Antwerpen. We sturen deze informatie via de post door.
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter te LokerenWij zijn opzoek naar een offerte voor een callcenter. Het is voor een bedrijf dat actief is in de metaalsector. Het doelgroep zijn dan voornamelijk bedrijven. Het doel is dan afspraakplanning met de bedrijven. Dit zal voor nu in Vlaanderen zijn hierna ook in WalloniŽ.
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een bedrijf in KuurneWe zoeken een database voor architecten en interieurarchitecte . Wel geen industrie bouw. Dit is voor Nederlandstalig Brussel en Vlaanderen. Dit is voor mailingsactie
Aankoop of huur van databaseAankoop van een database te BornemDe doelgroep van onze campagne is voornamelijk interieurarchitecten/architecten. Dit is voor een mailcampagne. In de regio's: Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams Brabant.
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een bedrijf in EvergemWe zoeken een database voor de regio groot Gent. De doelgroep bestaat uit de koerierdiensten, ophaling van bloedstalen en dergelijke, verzorging aan huis, dokters, deurwaarders en alles met architecten. Wijzelf zijn actief in de mobiele sector, meer bepaald scooters. Dit is voor een mailingsactie.
Aankoop of huur van databaseHuur van een database te KontichWij zijn opzoek naar een offerte voor het huren van een database. Deze database moet voornamelijk gaan om personen met een voertuig. Op onze website kunnen ze hun voertuig invoeren en kijken hoeveel deze waard is en verkopen. We zullen nu tijdelijk beginnen met Vlaanderen en daarna uitbreiden naar heel BelgiŽ.
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een bedrijf in Heusden-ZolderWe zijn op zoek naar een database voor mailingactie . We wensen ons wel enkel te beperken tot onze gemeente en de omliggende gemeentes. Ook kmo's en zelfstandige. We zijn actief in Delicatessen .
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een bedrijf in Sint AntoniusWe zijn op zoek een database voor bedrijven actief in de houtindustrie in de driehoek Antwerpen, Brussel en Luik. Dit is voor een mailingsactie. Wijzelf zijn actief in de sales.
AdressenbestandDatabase voor een bedrijf in Arendonkadressen eigenaars tweede verblijf/ vakantiewoning. Dit is voor mailingsactie voor een bedrijf. We zijn vooral actief in provincie Antwerpen. Dit bedrijf is actief in de it sector .
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter outbound te OlseneWij zijn een bedrijf dat actief is in de verlichting en gereedschap. Wij willen met de callcenter aan bedrijven en particulieren een energiebesparend alternatief aanbieden. Dit is voornamelijk in de regio van Oost- en West-Vlaanderen.
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter outbound te KortrijkWij zijn een bedrijf die actief is in de kantoor inrichtingen. Onze doelgroep is hierdoor ook bedrijven. Wij werken vooral in de regio West- en Oost-Vlaanderen.
Aankoop of huur van databasedatabase voor een bedrijf in AntwerpenDit is een database voor mailingsactie. Onze bedrijven uit kmo's van 5-200 medewerkers/ toestellen. We zijn vooral actief in Vlaanderen en Brussel, Niet in west Vlaanderen. Enkel Nederlandstalige mensen.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden wat betreft de aangeboden diensten."

V. Patrick

"Bobex is een heel nuttig instrument. Het is zeer overzichtelijk en een vergelijking is zodoende..."

D. Tabruyn

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.