Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Aankoop of huur van databaseAankoop of huren van een database voor een bedrijfWij zijn een garage die doet aan autohandel. We zouden reclame willen maken voor deze autohandel. Dit zou voornamelijk zijn in de omgeving Oost-Vlaanderen.
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter te HombeekIk ben een zelfstandige thuisverpleegkundige. Wij verkopen naast ons werk ook de nodige spullen hiermee bedoelen we rolstoelen, krukken, ... Voor dit zouden wij reclame willen maken. Dit zou dan voornamelijk in de regio Antwerpen moeten zijn.
Callcenter (inbound, outbound)Call center voor een bedrijf in BerchemWij zijn een bedrijf dat actief is in de verkoop van schoonheidsproducten. De bedoeling is dat we via de callcenter meer klanten zullen bereiken. Het doelgroep is voornamelijk vrouwen tussen de 20 tot 60 jaar. Dit zou in het begin vooral in Antwerpen en Limburg zijn.
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een bedrijf te OverijseWij willen graag een offerte voor een database met KMO's. De bedoeling is dat wij contacten leggen met de KMO's en kijken of we ze kunnen helpen met management in het bedrijf. Het zal voornamelijk in Vlaanderen zijn.
Aankoop of huur van databaseDatabase te Tielt-WingeWij zijn opzoek naar een database met retailers. De bedoeling is dat wij met deze database ons bedrijf bekend maken. Dit zou gebeuren in de regio Vlaanderen.
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter voor een bedrijf in roeselareIk zoek een offerte voor prospectie of afspraakplanning. We zijn actief in it , meer bepaald AI learning, sandboxsysteemen voor telecombedrijven, ... Onze doelgroep bestaat uit telesales bij grote bedrijven bij de decisionmaker. We hebben een beperkte database hiervoor. We zijn actief in BelgiŽ en minder mate Nederland en Frankrijk. Verwacht budget - euro5.000 tot euro10.000
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een bedrijf in MechelenOnze doelgroep staat redelijk open. We zijn een vertaalbureau. Deze database mag de regio rond Mechelen zijn. We zullen deze mensen zowel per mail als telefonisch contacteren.
Aankoop of huur van databaseDatabase te AntwerpenDe doelgroep is mensen in horeca. Het doel is om het bedrijf bekend te maken. Wij hebben een opdracht gekregen van een vleeshandelaar om mensen voor te stellen aan de producten. Provincie: Limburg en Antwerpen.
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een bedrijf in MeerbeekDit is voor een database voor bedrijven van kmo's tussen 50-200 medewerkers. We zijn actief over heel Vlaanderen. Dit is voor een mailingsactie. Wijzelf zijn actief in de reclamesector.
Callcenter (inbound, outbound)Aanvraag Callcenter (inbound, outbound) te KortrijkWij zoeken offertes voor een Callcenter (inbound, outbound). Het betreft een dokterspraktijk met 1 telefoontoestel en 1 telefoonnummer. Het callcenter zou afspraken moeten inplannen.
Aankoop of huur van databaseAankoop of huren van database te ZottegemWij zouden graag een lijst van kandidaat bouwers of verbouwers of geÔnteresseerden in energiezuinig bouwen, met focus op zonnepanelen of andere energiezuinige technieken willen ontvangen. De bedoeling is dat wij een mailing willen doorsturen om hun op de hoogte te brengen van onze manier van werken. Het bedrijf is gelegen in de regio: Oost- en West-Vlaanderen, maar we werken in heel BelgiŽ.
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter te HalleWij zijn een bedrijf dat actief is in het moderniseren en veranderen van liften. De bedoeling van de callcenter is dat de binnenkomende gesprekken worden afgehandeld binnen en buiten de werkuren. Het zijn dan ook klanten in omgeving Brussel, Waals-Brabant en Vlaanderen. Ze zijn zowel Nederlandstalig als Franstalig.
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een bedrijf in GentWe zijn actief in de IT, voornamelijk bouw en vastgoedsector. Voor deze sector zoeken we nu ook een database voor zowel call als mailingsacties. Regio is Nederland, Vlaanderen en Brussel.
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een bedrijf in Oostendewe zitten in schoonhiedssector. We zoeken een offerte nagelstudio's, pedicure, schoonheidssalons, ..; Dit voor heel BelgiŽ, Frans en Nederlandstalig. Graag een offerte voor een database die we als toeleverncier kunnen gebruiken voor een mailingsactie.
Aankoop of huur van databaseDatabase voor een school in MolWe zoeken een offerte voor de aankoop van een database voor de mensen uit 2400 mol, 2490 balen, 2480 dessel, 2450 merel, 3945 ham, en 2470 restie. Mensen met kinderen die oud genoeg zijn voor naar eerste middelbaar te gaan ;geboortejaar 2005.Bedoeling is om folders voor onze school te versturen per post
Aankoop of huur van databaseAankoop van een database te GenkWij zijn opzoek naar een offerte voor het aankopen van een database. Het gaat om zowel bedrijven als gezinnen. Het doel van de database is dat ze een bezoek brengen aan de Openweg museum. Dit is vooral in Vlaanderen.
Aankoop of huur van databaseAankoop van een database te KortrijkWij zijn een bedrijf actief in de informatica. We willen een database aankopen met als doelgroep kleine KMO's. Het doel van de database is een mailing uitsturen. Dit is dan in de regio Vlaanderen.
Callcenter (inbound, outbound)Callcenter te DilbeekWij willen een offerte voor afspraken maken voor schoonmaaktaken of schilderwerken zodat een offerte kan opgesteld worden. Het moeten bedrijven zijn met een personeel van ongeveer 50 personen. Wij werken in heel BelgiŽ behalve diep in de Ardennen.
Callcenter (inbound, outbound)callcenter voor een bedirjf in malleWe zijn actief in de catering en zoeken nu een callcenter voor televerkoop te doen bij klanten die wezelf zullen aanleveren. We richten ons enkel op bedrijven maar dit kan ook van de buurlanden zijn.
Aankoop of huur van databaseAanvraag Aankoop of huur van database te BorgerhoutGraag ontvangen wij offertes voor de huur of aankoop van een database. De doelgroep bestaat uit bedrijven (B2B). Wij zijn een vertaalbureau en het doel van de campagne is publiciteit. Wij zijn actief in heel Vlaanderen.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden over de service, alles is naar wens verlopen."

J. Abbeloos

"Goed systeem om klanten met meerdere leveranciers in contact te brengen."

V. Notterman

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.