Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijk offertes voor levering fruitkorfStuur gratis een aanvraag voor levering fruitkorf
Ontvang snel offertes van de beste leveranciers
 

Levering fruitkorf:

 ontvang snel offertes, gratis en vrijblijvend!
* 1. Hoeveel medewerkers telt uw bedrijf of organisatie?

* 2. Hoe regelmatig wenst u een fruitkorf levering?
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
 

Een regelmatige levering van een Fruitkorf op kantoor zorgt voor een toename van de productiviteit. Elke week een verse mand met appels, perziken, bananen, peren,... Heerlijk Fruit op kantoor, dat smaakt.


Bovendien hoeft u, als werkgever, er bijna niets voor te doen. De leverancier zorgt elke week voor de levering van het fruit. Alles wat u moet doen is zorgen voor een plaats waar het fruit geplaatst kan worden. Uw werknemers kunnen vervolgens smullen van heerlijk vers fruit op kantoor.


Bovendien kan je de fruitmand ook als een relatiegeschenk bestellen. Geen beter cadeau dan een fruitmand, cadeautje met een gezond en fris imago. Zo laat u een professionele en goede indruk na bij uw klanten, leveranciers of andere zakenrelaties.Ontvang snel meerdere gratis offertes: Levering fruitkorfRegioOfferte aanvraagBeschrijving
Antwerpen fruitlevering voor een bedrijf in Antwerpen Ik zoek een offerte voor fruitmand voor 10 mensen. Graag zowel een offerte voor wekelijk als twee wekelijkse levering. We hebben geen ervaring met een fruitleverancier.
Oost-Vlaanderen fruitlevering voor een bedrijf in Bazel Ik zoek een offerte voor een fruitmand voor drie mensen. Tot nu hebben we geen ervaring met een fruitmand leverancier.
West-Vlaanderen fruitlevering voor een bedrijf in Veurne Ik zoek een fruitmand voor 4-5 mensen per dag. Op dit moment nog nooit gebruik gemaakt van een fruitmand . Graag ook de verschillende mogelijkheden voor de leveringen, wekelijks, twee wekelijks of maandelijks.
Oost-Vlaanderen fruitlevering voor een bedrijf in Gent Ongeveer 30 mensen op dezelfde site. Onze collega's hebben in het verleden op een ander bureau reeds gebruik gemaakt van een fruitmand. Dit wel van een andere leverancier.
Antwerpen fruitlevering voor een bedrijf in Heist-Op-Den-Berg Dit is voor een offerte voor een fruitmand voor 6 mensen. Tot nu toe hebben we geen ervaring met een fruitmand leverancier.

Voorbeeld leveranciers:
levering fruitkorf
fuit at work
fruitbox
Levering fruitkorven - Offerte
+500 Getuigenissen!

"Prima info. Snel en makkelijk."

A. Vancleef

"Ik ben heel tevreden over de diensten van Bobex en zal zeker opnieuw voor Bobex kiezen als ik n..."

F. roekens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.