Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search
Klick-Trade

Klick-Trade

Weg Naar As 95
B-3950 Bocholt, Belgium
Profil d'entreprise
Demande de prix
(sur Bobex)
Activités:
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw transportbehoeften? Groot of klein, het team van Klick-Trade staat altijd én overal garant voor een correcte behandeling van uw goederen.

Klick-Trade, de dochteronderneming van succesvol bouwbedrijf Berger N.V., is een internationaal transportbedrijf met een sterk kwaliteitsbewustzijn in het grensoverschrijdend wegvervoer. Service, kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze doelstelling is dan ook: de klant weegt het zwaarst!

Als specialist op het gebied van internationaal transport heeft Klick-Trade veel te bieden. Het bedrijf met jarenlange ervaring, is gevestigd in het centraal gelegen Bocholt en geniet een goede reputatie die in de loop der jaren samen met de chauffeurs is opgebouwd. Klick-Trade verzorgt door middel van eigen voertuigen, een groeiend aantal vaste charters en een samenwerking met transporteurs in binnen- en buitenland, de meest uiteenlopende wegtransporten binnen heel Europa. Wij houden onze klanten tevreden door op een effectieve wijze om te gaan met hun goederen tegen een concurrerende prijs.

Waarom Klick-Trade?
• Materieel altijd in perfecte conditie
• Track & Tracing
• Betrouwbare, efficiënte planning
• Voortdurende kwaliteitszorg
• Teamwork en deskundig en ervaren personeel
Neem nu gratis en vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte transportofferte. Bezoek tevens onze vernieuwde website www.klick-trade.be. Hier vindt u alle informatie over ons bedrijf, onze diensten en de transportmogelijkheden. Daarnaast kunt u via onze website online een transportofferte aanvragen. Wij behandelen alle aanvragen met de uiterste zorg en proberen zo accuraat mogelijk in te spelen op uw specifieke wensen.

Bij ons rijdt u beter – van A naar B!

Met vriendelijke groet,
Année de création:

Nombre d'employés:
Localisation (filiales):
Bocholt
Offre
Demandez un devis
Profil Bobex
Catégories:
Transport & logistique
Voiture & navigation
Régions où sont fournis les services:
Anvers
Autres régions
Brabant Flamand
Brabant Wallon
Bruxelles
Flandre occidentale
Flandre orientale
Grand-Duché de Luxembourg
Hainaut
Limbourg
Liège
Luxembourg (BE)
Namur
Nouvelle recherche

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com SA. Tous droits réservés.