Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search
 
* 1. Quel type d'isolation de toiture désirez-vous?

 
 
 
 
 
 

* 2. Quelle superficie devra être isolée (estimation)?

 
 
 
 

* 3. Quand désirez-vous débuter l'installation de l'isolation?

 
 
 
 


Information complémentaire
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Voulez-vous également recevoir (sans engagements) de l'info sur:
 
 
 
 
 

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!Prénom
Nom
E-mail
Téléphone (GSM)
Vous êtes...
Rue et No.
Code postal
Ville
Pays
 
Déjà enregistré? Cliquez ci-dessous. Mot de passe oublié? Réinscrivez-vous.
Déjà enregistré?Recevez rapidement des devis gratuits: isolation du toit à Ronse

RégionDemande de devisDescription
Flandre orientale Isolatie binnenkant dak in de regio Aalst Ik zou het dak van mijn woning die ik verhuur willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak en dampfolie, opp. 45-50m².
Flandre orientale Aanvraag dakisolatie te Stekene Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met dakpannen, dat +/- 90m² in oppervlak meet. Wij hebben geen dakvensters of dakkapellen.Onder ons dak bevindt zich een zolder waar men in het midden kan rechtstaan.
Flandre orientale Dakisolatie te Kalken Isoleren van de binnenkant van een schuine dak. Het dak is ongeveer 3 jaar oud. Bekleed met dakpannen. Ongeveer 70 m² groot.
Flandre orientale Dakisolatie voor een woning in Buggenhout Ik zoek offerte voor de dakisolatie vanaf een zolder. De spanten zijn onder het dak. Oppervlakte is nog niet op gemeten. Onderdak is reeds aanwezig.
Flandre orientale Dakwerken in de regio Oost-Vlaanderen Beste, We zouden graag ons plat dak willen isoleren, dit is +-30 a 50m². Er ligt nu enkel roofing op. We hebben een halfopen bebouwing. Kan u mij bellen voor een afspraak. Alvast bedankt.
Flandre orientale Isolatie binnenkant dak in de regio Brakel Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak, opp. bijna 200m², huis van rond 1956.
Flandre orientale Dakisolatie voor een woning in Eeklo Ik zoek een offerte via een volwaardige zolder. Dit is voor een woning de jaren 70. Onderdak is niet voorzien. Naast de isolatie van het dak wens ik ook de opties te bekijken voor de zoldervloer. Deze bestaat uit gewelvsels. Momenteel wordt deze zolder niet gebruikt. Oppervlakte zal het beste ter plaatsen worden nagemeten.
Flandre orientale Dakisolatie voor een woning in Eeklo Ik zoek een offerte via een volwaardige zolder. Dit is voor een woning de jaren 70. Onderdak is niet voorzien. Naast de isolatie van het dak wens ik ook de opties te bekijken voor de zoldervloer. Deze bestaat uit gewelvsels. Momenteel wordt deze zolder niet gebruikt. Oppervlakte zal het beste ter plaatsen worden nagemeten.
Flandre orientale Dakisolatie voor een woning in Knesselare Ik zoek een offerte voor de isolatie van een zadeldak. Kamers zijn vlak onder het dak. Onderdak is voorzien en de muren zijn reeds afgemaakt. De onderste kant is bereikbaar via een kruipruimte. Deze zou ik wensen te isoleren.
Flandre orientale Dakisolatie voor een woning in Gijzenzele Ik zoek een offerte voor het isoleren van een hellend dak. We wensen eventueel ook de dakpannen te vervangen. De woning is van 1982. Er is geen zolder aanwezig.
Mots clés:

Isovert  ,  PIR  ,  PUR  ,  Dépenses en énergie  ,  Isolants pour toit plat  ,  Isolants synthétiques  ,  Isolation thermique  ,  Isolation toit incliné  ,  Isoler grenier  ,  Isoler les combles  ,  Laine de roche  ,  Laine de verre  ,  Laines minérales  ,  Primes région wallone  ,  Protection thermique  ,  Travaux isolation  ,  Économies énergie

Fournisseurs Ronse
+500 Témoignages!

"Pratique et rapide"

"Nous sommes satisfait de votre service."

C. Lombardo


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com SA. Tous droits réservés.