Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search
 
* 1. Quel type d'isolation de toiture désirez-vous?

 
 
 
 
 
 

* 2. Quelle superficie devra être isolée (estimation)?

 
 
 
 

* 3. Quand désirez-vous débuter l'installation de l'isolation?

 
 
 
 


Information complémentaire
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Voulez-vous également recevoir (sans engagements) de l'info sur:
 
 
 
 
 

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!Prénom
Nom
E-mail
Téléphone (GSM)
Vous êtes...
Rue et No.
Code postal
Ville
Pays
 
Déjà enregistré? Cliquez ci-dessous. Mot de passe oublié? Réinscrivez-vous.
Déjà enregistré?Recevez rapidement des devis gratuits: isolation du toit à Landen

RégionDemande de devisDescription
Brabant Flamand zoldervloerisolatie voor een woning in Keerbergen Ik zoek een offerte voor de zoldervloer te isoleren van een woning van 200m². Het dak is tussen de ribben geïsoleerd. Nu is de vloer een houten plaat met daarop wat leidingen. Deze zolder is bereikbaar via de garage.
Brabant Flamand Dakisolatie voor een woning in ternat Dak te isoleren via een kruipzolder. Onderdak is voorzien. Dak bestaat uit sneldekpannen. De preciese oppervlakte is nog niet nagemeten.
Brabant Flamand Dakisolatie voor een woning in Schepdaal Ik zoek een offerte voor het isoleren via een volwaardige zolder. Er is een onderdak voorzien maar deze is licht beschadigd. Woning van 79 met 13m lange breedte. ik weet wel niet hoe hoog het dak precies is.
Brabant Flamand Dakisolatie te Opwijk Offerte voor het isoleren van de binnenkant van een schuin dak. Dak is bekleed met dakpannen en is ongeveer 10 op 14 meter.
Brabant Flamand Dakisolatie voor een woning Ik wil mijn hellend en plat dak laten isoleren. Er is geen onderdak aanwezig. De totale oppervlakte van het dak is 60m2. Bouwjaar 1930.
Brabant Flamand Dakisolatie te Londerzeel Wij hebben een bijgebouw die we helemaal gaan renoveren. Van deze bijgebouw willen graag het dak isoleren, maar wij hebben nog niet de keuze gemaakt of we de binnenkant of buitenkant van het dak willen isoleren. Het dak is ongeveer 180 m². En de woning is gebouwd tussen de jaren 1850-1900.
Brabant Flamand Dakisolatie voor een woning in Eppegem Dit is een woning die we recent hebben geërfd. De zoldervloer is reeds geïsoleerd. Met het oog deze te verhuren wens ik nu deze te verhuren. Geen onderdak voorzien en bekleding zijn dakpannen. Woning van 1950 -1955
Brabant Flamand Dakisolatie voor een woning in Tienen Dit is voor een zolderruimte te isoleren onder het dak. onderdak is voorzien. Dit is een zeer oud gebouw. Dit is een zeer hoge zolder met 4 m hoog als hoogste punt.
Brabant Flamand Dakisolatie voor een woning in Oud-Heverlee Dit is een volwaardige zolder dat nooit geïsoleerd is geweest. Ik wens hier een kamer in te maken. Geen onderdak voorzien.
Brabant Flamand Dakisolatie voor een woning in overijsel Ik zoek een offerte voor het isoleren van een zolder; De vloer is reeds geïsoleerd. Geen dakramen en houten onderdak met maximale hoogte van 2.5m. Piramidedak in singels met een tweede dak daarop in leien.
Mots clés:

Isovert  ,  PIR  ,  PUR  ,  Dépenses en énergie  ,  Isolants pour toit plat  ,  Isolants synthétiques  ,  Isolation thermique  ,  Isolation toit incliné  ,  Isoler grenier  ,  Isoler les combles  ,  Laine de roche  ,  Laine de verre  ,  Laines minérales  ,  Primes région wallone  ,  Protection thermique  ,  Travaux isolation  ,  Économies énergie

Fournisseurs Landen
+500 Témoignages!

"Bobex m'a permis de connaitre et d'obtenir une offre avantageuse d'un fournisseur, pour ma part..."

"Ik ben tevreden over Bobex. Ik ben door 4 bedrijven gecontacteerd."

J. Ankaye


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com SA. Tous droits réservés.