Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search
 
* 1. Quel type d'isolation de toiture désirez-vous?

 
 
 
 
 
 

* 2. Quelle superficie devra être isolée (estimation)?

 
 
 
 

* 3. Quand désirez-vous débuter l'installation de l'isolation?

 
 
 
 


Information complémentaire
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Voulez-vous également recevoir (sans engagements) de l'info sur:
 
 
 
 
 

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!Prénom
Nom
E-mail
Téléphone (GSM)
Vous êtes...
Rue et No.
Code postal
Ville
Pays
 
Déjà enregistré? Cliquez ci-dessous. Mot de passe oublié? Réinscrivez-vous.
Déjà enregistré?Recevez rapidement des devis gratuits: isolation du toit à Gent

RégionDemande de devisDescription
Flandre orientale Dakisolatie voor een woning in Nevele Ik zoek een offerte voor de isolatie van een hellend dak via een volwaardige zolder. Tussen de spanten kunnen we rechtstaan. Onderdak is voorzien. De woning is bij benadering 30 jaar . De oppervlakte van de zolder is meer 100m².
Flandre orientale Dakisolatie te Kruibeke Wij willen onze dak laten isoleren. Deze dak is hellend en bekleed met dakpannen. Het bouwjaar van de woning is 1960.
Flandre orientale vloerisolatie voor een woning in Stekene Ik zoek een offerte voor het isoleren van een zoldervloer van geschat zo'n 80m². Dit is een houten vloer van een volwaardige zolder. Voorkeur voor pur of purplaten. 12cm dik.
Flandre orientale Dakisolatie in Hoorbeke Geachte, Als eigenaar van een vrijstaande woning van de jaren 20 zoeken we iemand die het dak kan isoleren. Het dak is van 2001. Onze zolder is toegankelijk en er zijn 2 veluxen en 2 schouwen ( langs elke zijde 1) in het dak. Kan u mij bellen voor een plaatsbezoek. Dank u, Ilse
Flandre orientale Dakisolatie in Wetteren gezocht. Beste, Als eigenaar van een rijwoning met 7m gevel zoeken wij een offerte voor dakisolatie. Het dak is zeker 3m hoog. Ik denk dat we spreken van +-50m². Er is 1 schouw aanwezig maar geen ramen. Kan u mij benaderen voor een afspraak en mooie offerte. Alvast bedankt,
Flandre orientale Isolatie binnenkant dak in de regio Sint-Lievens-Houtem Ik zou het dak van mijn prive te laten isoleren. Hellend dak met dakpannen zonder onderdak, opp. rond de 100m², huis van 1964-68.
Flandre orientale Isolatie binnenkant dak in de regio Aalst Ik zou het dak van mijn woning die ik verhuur willen laten isoleren. Hellend dak met dakpannen en onderdak en dampfolie, opp. 45-50m².
Flandre orientale Aanvraag dakisolatie te Stekene Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met dakpannen, dat +/- 90m² in oppervlak meet. Wij hebben geen dakvensters of dakkapellen.Onder ons dak bevindt zich een zolder waar men in het midden kan rechtstaan.
Flandre orientale Dakisolatie te Kalken Isoleren van de binnenkant van een schuine dak. Het dak is ongeveer 3 jaar oud. Bekleed met dakpannen. Ongeveer 70 m² groot.
Flandre orientale Dakisolatie voor een woning in Buggenhout Ik zoek offerte voor de dakisolatie vanaf een zolder. De spanten zijn onder het dak. Oppervlakte is nog niet op gemeten. Onderdak is reeds aanwezig.
Mots clés:

Isovert  ,  PIR  ,  PUR  ,  Dépenses en énergie  ,  Isolants pour toit plat  ,  Isolants synthétiques  ,  Isolation thermique  ,  Isolation toit incliné  ,  Isoler grenier  ,  Isoler les combles  ,  Laine de roche  ,  Laine de verre  ,  Laines minérales  ,  Primes région wallone  ,  Protection thermique  ,  Travaux isolation  ,  Économies énergie

Fournisseurs Gent
+500 Témoignages!

"Le système fonctionne bien."

F. Gauthier

"Excellent service qui a l'avantage d'offrir une réponse rapide à l'appel d'offres."


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com SA. Tous droits réservés.