Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Waar wilt u hoogrendmentsglas plaatsen?

 
 
 

* 2. Welk type raamkozijn wenst u?

 
 
 
 

* 3. Hoeveel ramen of deuren wenst u te plaatsen?

 
 
 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Bent u voor uw nieuwbouw op zoek naar ramen? Of bent u nog bezig met een renoveren en wilt u de huidige beglazing vervangen door nieuwe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Na het invullen van een aanvraag kunt u verschillende offertes vergelijken.

Bent u op zoek naar nieuwe beglazing voor uw nieuwbouw of renovatiewoning? U weet niet welk soort glas u precies nodig heeft? Laat u bij uw keuze bijstaan door de beste gespecialiseerde leveranciers in ramen en beglazing.


Offerteaanvraag ramen en beglazing

U bent op zoek naar een offerte voor ramen en beglazing? En u zou graag advies vragen aan iemand die specialist is op dit vlak? Wij helpen u om snel offertes te ontvangen.

Vul hierboven zo gedetailleerd mogelijk uw aanvraag in en wij zorgen ervoor dat de beste aanbieders in ramen en beglazing u een voorstel op maat doen. Daarna kunt u rustig alle voorstellen bestuderen en zelf kiezen met wie u verder wil gaan. Deze offertedienst is geheel vrijblijvend en gratis.


Lexicon ramen en beglazing

Een raamprofiel is belangrijk voor het uitzicht van een woning of eigendom. Het kiezen van de beglazing is niet minder belangrijk. In de eerste plaats zorgt beglazing voor een optimale natuurlijke lichtinval. Daarnaast kunnen ramen ook een isolerende werking hebben, zowel tegen ongewenst geluid, warmte, enzovoort.

  • Hoogrendementsbeglazing: Deze beglazing bestaat uit hoogrendementsglas. Dit glas is gemaakt van twee glasplaten met droge lucht tussen.
  • Thermisch isolerende beglazing: Dit is drievoudig glas, bevat dus 3 glasbladen en 2 spouwen met isolerend gas tussen.
  • Enkel beglazing: Dit is enkelvoudig glas, bestaat uit 1 glasplaat.
  • Dubbel beglazing: Dit is dubbel glas, bestaat uit 2 glasplaten met een spouw tussen.
  • Geluidswerende beglazing: In lawaaierige buurten kan akoestische beglazing erg van pas komen. Woont u in een drukke straat? Zorgt dit geluid voor ergernis? Dan kunt u geluidwerende beglazing overwegen. Er wordt gebruik gemaakt van zwaardere glasbladen met diverse diktes waardoor het geluid wordt afgeremd. 
  • Zelfreinigende beglazing: Dit glas is handig op de plaatsen waar ramen moeilijk bereikbaar zijn. Aan de buitenzijde van de ramen is een speciale laag voorzien van UV-stralen die vuilrestjes afbreken. Bij hevige regen worden deze vuildeeltjes gewoon weggespoeld, zonder sporen of vlekken na te laten.
  • Zonwerende beglazing: Grote raampartijen kunnen mooi zijn. Wanneer u dan denkt aan een hete zomerdag denkt u hier misschien wel twee keer over na voor u zo een raam plaatst. Binnen de kortste keren warmt uw woning op en krijgt de binnentemperatuur veel weg van de temperatuur van een sauna. In dit geval kunt u kiezen voor zonwerend glas. Dit glas is voorzien van een zonwerende coating.
  • Veiligheidsbeglazing: Glas blijft breekbaar materiaal en kan dus ernstige verwondingen veroorzaken. Bovendien is het ook niet echt inbraakwerend. Dit glas is gelaagd, met andere woorden voorzien van een kunststoflaag die het glas vasthecht in geval van breuk.
  • Brandwerende beglazing: Bij dit soort glas is niet bepaald het glas dat deze brandvertragende werking uitoefent, maar het middel dat tussen de glasbladen geplaatst wordt.


Leveranciers Genappe
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Bobex. Ik zou zeggen: houden zo! Snel en direc..."

M. Sealeti

"Tevreden van Bobex. Niet van vertegenwoordiger coca-cola. Na boodschap op voice mail ivm bijkom..."

M. Fermont


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.