Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vergelijk offertes voor gps tracking systeemStuur gratis een aanvraag voor gps tracking systeem
Ontvang snel offertes van de beste leveranciers
 

GPS Tracking Systeem:

 ontvang snel offertes, gratis en vrijblijvend!
* 1. Hoeveel voertuigen wenst u te volgen met een GPS tracking?* 2. Wat voor voertuigen wilt u uitrusten met een GPS tracking systeem?* 3. Waarom wenst u een GPS tracking systeem?Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
 

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
 

Een live GPS volgsysteem, het klinkt misschien als chinees in de oren maar het heeft vele functies. Steeds meer bedrijven die graag snel op de noden van hun klanten inspelen maken er gebruik van. De werking is simpel. Er kan in verschillende auto's een zender worden geplaatst. Deze geeft aan een satelliet door wat zijn positie is. En deze positie komt via het internet bij u op kantoor, op uw laptop of zelfs op uw smartphone terecht. Zo kan u altijd en overal te weten komen waar uw medewerkers zich bevinden.

De voordelen van dit systeem voor interventies is enorm. Haast elke dienst met een alarmcentrale gebruikt de technologie op zijn voertuigen. Een dringende oproep komt binnen en daar moet snel en efficiënt op gereageerd kunnen worden. Met een GPS trackingsysteem weet de centrale op elk moment waar zich een interventiewagen bevindt. Zo heeft de alarmcentrale een duidelijk overzicht van wie zich waar bevindt en kan er snel en efficiënt gereageerd worden op een dringende oproep.

Voor vele andere redenen is GPS tracking een handig instrument. Een duidelijke ritregistratie van uw vertegenwoordigers kan bijzonder handig zijn. Zo kan je de werkuren altijd perfect registreren zonder discussie. Vergelijk daarom verschillende track & trace oplossingen en ontdek hoe GPS ritregistratie ook nuttig kan zijn voor uw situatie. Vul onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes. Zo vergelijkt u alle aanbiedingen (van simpele zenders tot grotere systemen).


  • Real time Tracking: real time tracking houdt in dat u tot op de seconde kan volgen waar iedereen nu is. Zo kan u snel inspelen op actuele noden. Indien u deze optie niet nodig hebt verduidelijk dit dan in uw aanvraag. Zo kunnen wij de juiste leveranciers en het juiste product linken aan uw aanvraag.
  • Veiligheidszone: Met een GPS tracking systeem kan u een veiligheidszone instellen. Wanneer een voertuig buiten deze zone komt krijgt u een melding. Zo kan u snel inspelen op diefstal. Indien nodig kan u het voertuig zelfs onbruikbaar maken. Van zodra de motor dan stilgelegd wordt zal hij niet meer opstarten tot u deze beveiliging uitschakelt.

Vergelijk hier meerdere offertes voor GPS tracking en ontdek de vele voordelen van GPS tracking voor uw bedrijf.Ontvang snel meerdere gratis offertes: GPS Tracking SysteemRegioOfferte aanvraagBeschrijving
West-Vlaanderen Track & trace voor een zaak te Sint-Andries Ik wens een track & trace syteem voor 7 voertuigen. Allemaal bestelwagens, enkel in Belgie.
Zoektermen:

GPS tracking systeem  ,  Geolokalisatie  ,  Gps tracking  ,  Kilometer registratie  ,  Ritten registratie  ,  Track en trace  ,  Track trace systeem  ,  Tracking gps  ,  Tracking van bestelwagens  ,  Tracking van vrachtwagens  ,  Tracking voertuigen  ,  Vlootbeheer  ,  Voertuiglokalisatie

Voorbeeld leveranciers:
gps tracking systeem
suivo
masternaut
all connects
traxgo
geotracer
GPS Tracking - Offertes
+500 Getuigenissen!

"Ben zeer tevreden van Bobex. Als iemand iets zoekt en hij vindt het niet, zal ik zeker jullie n..."

J. Wouters

"Heel positief. Veel offertes gekregen."

R. Blomme


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.