Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search
 
* 1. Welk type gevelrenovatie wenst u?

 
 
 
 
 
 
 

* 2. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?

 
 
 
 

3. Wanneer wenst u van start te gaan?

 
 
 


Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Wenst u ook (geheel vrijblijvend) informatie te ontvangen over:
 
 
 
 
 

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon (GSM)
U bent...
Straat en Nr.
Postcode
Plaats
Land
 
Reeds ingeschreven? Klik hieronder. Wachtwoord vergeten? Schrijf u opnieuw in.
Al ingeschreven?Ontvang snel meerdere gratis offertes: gevelrenovatie, gevelwerken in Veurne

RegioOfferte aanvraagBeschrijving
West-Vlaanderen Gevelwerken in de regio Oostende Ik wens gevelwerken voor mijn prive. Rijhuis van 1929, wij wensen steenstrips voor de voorgevel, opp. 50m² ongeveer, voor wanneer is te bekijken.
West-Vlaanderen Gevelrenovatie voor een woning in Brugge Gevel met hier en daar scheurtjes, gelegen langs een drukke baan. Herstellen en schilderen in dezelfde kleur ongeveer. Gevelmuren zijn geschilderd.
West-Vlaanderen Gevelrenovatie voor een woning in Zuienkerke Ik zoek een offerte voor het isoleren en plaatsen van crepi op een halfopen gebouw. Gebouw van 1700 en de gevel zijn reeds bepleisterd en geschilderd.
West-Vlaanderen Gevelrenovatie voor een woning in Assebroek Ik zoek een offerte voor het zandstralen, opvoegen en reinigen van de gevel. Dit is voor de voorgevel. Gevel in originele gevelsteen maar wel witte band geschilderd op de gevel. Reiniging voor na 20 oktober. Ook wens ik op de voorgevel eventueel de ramen en deuren schilderen van de voorgevel.
West-Vlaanderen Gevelwerken in de regio Brugge Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. De voorgevel zandstralen graag, rijhuis van jaren 30, opp. 50m², tijdstip ligt aan de offerte.
West-Vlaanderen Gevelrenovatie voor een woning in Ingelmunster Ik wens de voorgevel en de zijgevel te bewerken. Het is een woning van 102 jaar. Ik wens de gevels uit t slijpen en op te voegen. Ook moet de gevel waterafwerend bewerkt worden.
West-Vlaanderen Gevelreiniging in de regio Roeselare Ik wens gevelwerken voor mijn prive. Gevelreiniging voor mijn rijhuis van voor 1950, voorgevel, opp. 30m². Voor volgend jaar.
West-Vlaanderen Gevelwerken in de regio Oostende Ik wens gevelwerken voor mijn privewoning. De bestaande gevel moet eraf, isoleren, endaarna terug bekleden(crepie). Rijhuis, enkel de voorgevel, voor volgend jaar ergens mits goede offerte.
West-Vlaanderen Gevelreiniging in de regio Brugge Ik wens gevelreiniging voor mijn privewoning. Rijhuis van 1937, enkel de voorgevel, en muur van de voortuin. Nu baksteen met voegen, zo snel mogelijk liefst.
West-Vlaanderen gevelrenovatie voor een woning in Ooiegem Vrijstaande woning van 14 jaar oud waarvan we de gevels willen zandstralen. Geen idee van de oppervlkate.

Leveranciers Veurne
+500 Getuigenissen!

"Het is de eerste maal dat we Bobex gebruiken voor ons bedrijf. Ik moet zeggen dat we aangenaam ..."

P. Audenaerde

"Makkelijke tussenstap in de zoektocht naar de juiste firma voor het juiste werk."

C. matthys


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.